Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Viime hetken lahjavinkit

Viime-hetken-joululahjavinkit

Enää muutama päivä jouluun – jee! Minusta on ihana antaa lahjoja, mutta ostan niitä myös itselleni! Tänään jaan muutamat viime hetken lahjavinkit, jotka olen hankkinut itselleni ”joululahjaksi”. : )

Olenkohan ainoa, vai hankitko sinä ikinä itsellesi lahjoja? Jos et, niin hanki ihmeessä – olet kaikki lahjasi ansainnut. Itseään saa ja tulee helliä siinä missä läheisiäkin. Alta löydät omat joululahjavinkkini. Toivottavasti niistä on apua myös sinulle.

Muista kuitenkin Roy L. Smithin sanat:

”He who has not Christmas in his heart will never find it under a tree.”
-Roy L. Smith

Viime-hetken-joululahjavinkit

Viime hetken lahjavinkit

Sisältää tuotelinkkejä *

1  Laadukas luonnonkosmetiikka.
Rakastan kosmetiikkaa – etenkin hiukan luksukkaampaa, kuten Esse* ja Tata Harper* tai kotimainen Flow*. Joulu on ihana syy hemmotella itseä tai toista laadukkailla, ihoa hellivillä ja hoitavilla tuotteilla.

2  Uudet treenikamat.
Joulun herkkujen jälkeen ehkä tekee mieli palata taas liikunnan pariin. Itse rakastuin Dehan* chakra-joogatrikoisiin. Toinen, mitä tarvitsin kipeästi, olivat kunnon juoksukengät*. Ja kolmas apuväline liikkuvalle ihmiselle on FlipBelt, juoksuvyö. Se on mahtava kaikessa liikunnassa – etenkin juostessa, kun avaimet ja puhelin muuten hölskyvät taskussa.

Viime-hetken-joululahjavinkit

Viime-hetken-joululahjavinkit

3 Lahjakortti hoitoon.
Varasin juuri ajan kasvohoitoon. Lahjakortti* kasvohoitoon tai hierontaan* toimii aina! Sopii niin miehille kuin naisillekin.

4 Aterimet ja keittiötarvikkeet.
Kaikki kokkailijat ja ruokatyypit tykkäävät varmasti astioista, keittiötekstiileistä tai aterimista. Itse hankin Edbladin* ihania luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita, kuten pellavaisen essun ja keittiöpyyhkeitä.

Viime-hetken-joululahjavinkit

5 Itse tehdyt herkut.
Kauniisti pakattuna ja rakkaudella valmistettuja herkkuja* on ihana saada ja antaa. Itse aion antaa niitä ainakin miehelleni, joka rakastaa raakasuklaisia herkkujani. Teen niitä myös itselleni, sillä minun jouluni ei olisi mitään ilman herkullisia raakasuklaita* ja rakasta perhettäni. Suklaarasioita saa muun muassa ruoanlaittoon ja leivontaan erikoistuneista liikkeistä.


6 Kirjat.

Kirjat toimivat aina! Mieti lahjan saajan mielenkiinnon kohteita, tavoitteita ja intohimoja – sopiva kirja* löytyy kaikille. Itse olen useana vuonna hankkinut kirjoja* koko väelle.

Viime-hetken-joululahjavinkit

7 Luontaistuotteet.

Käytän itse laadukkaita luontaistuotteita ja superfoodeja* jatkuvasti. Toiselle voi antaa lahjaksi myös jonkin hyvän tuotesetin, joka auttaa lahjan saajaa voimaan hyvin. Vatsan sekä ruoansulatuksen avut toimivat kaikille. Itselleni olen jo hankkinut joulun nautintojen jälkioloa helpottamaan Terranovan* ruuansulatusentsyymin* ja maitohappobakteerit* ovat jatkovassa käytössä.

8 Harrastuksiin tai vapaa-aikaan.
Jäsenyys jonkin harrastuksen pariin, lahjakortti seminaariin* tai vaikka kuntosalin kausikortti. Hankin eilen itselleni talviuimari-seuran jäsenyyden. : )

Tässä muutama ajatus joululahjoihin.
Onko sinulla lahjaa, joka toimii aina? Mitä sinä toivot lahjaksi tänä vuonna?

Iloa ja valoa jokaiseen hetkeen!
Karita

Viime-hetken-joululahjavinkit

Kuvauspöytä ja kynttilänjalka: Ellos

Kommentit (4)

 1. Sara

  Hei vähän aiheen sivusta, mutta oletko tullut kokeilleeksi/kuullut Raw Gaia -ihonhoitotuotteista? Olisi kiva kuulla mielipiteesi, itse vannon niiden nimeen. Ja itse asiassa niiden kautta heräsi kiinnostus ruokavalion puhdistamiseen ym elintapojen parantamiseen, koska iho koki niin merkittävän muutoksen. Luonnonkosmetiikan ystävänä uskoisin että sinäkin pitäisit.

  • karitatykka

   Moi Sara.

   Kiitos viestistäsi ja vinkistäsi.
   Tuote näyttää tutulta, joten jossain olen siihen törmännyt, en ole kuitenkaan tuotteita kokeillut. Kävin nopeasti kurkkaamassa sivut ja vaikuttavat oikein hyviltä…
   Täytyy varmaankin testata kun joskus sattuvat tulemaan eteeni. Mistä itse hankit niitä?
   Oma ihoni on tykännyt kovasti Essen probioottisista luonnokosmetiikka tuotteista joita olen nyt käyttänyt muutaman viikon. : )
   Aina on kiva kuitenkin kokeilla jotakin muutakin.

   Iloa ja hyvää oloa joulunaikaan!
   <3 Karita

  • Sara

   Olen tilannut ihan heidän omien nettisivujensa kautta. Nykyään saa aika pienillä postikuluilla, eikä toimituksessa kestä kauaa.

  • karitatykka

   Ok, kiitos!
   : ) Iloa jouluviikkoon!
   K

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *