VATSA KUNTOON – iho ja keho kiittävät

Vatsa kuntoon – koko keho kuntoon!

kaupallinen yhteistyö Vogel

vatsa kuntoon

 

Vatsa kuntoon! Jo ollessani pikkutyttö meillä kotona tarjottiin aamiaisen yhteydessä puuron kaverina mehulasi Molkosanilla terästettynä. Isäni on aina ollut terveystietoinen ja kartalla erilaisien ruokien sekä elintapojen terveysvaikutuksista. Pikkutytöstä saakka olen siis käyttänyt Molkosania vatsani hyvinvoinnin tukena. Vatsa on aina ollut heikoin lenkkini ja reagoi kaikkiin muutoksiin, oli siten kyse ruokavaliosta, aikaerosta tai vaikka stressistä. En ole asian kanssa yksin, sillä ruoansulatuksen heikosta toiminnasta kärsii 30 – 60 % väestöstä ja meillä naisilla vaivoja on valitettavasti kaksinkertaisesti miehiin verrattuna. Molkosan hellii vatsaa ja lasillinen veteen sekoitettua Molkosania aamuisin ja ruoan yhteydessä, rauhoittaa vatsaa ja antaa hyvää oloa koko päiväksi. Kiva lisäbonus on myös aineenvaihdunnan tehostuminen.

 

vatsa kuntoon

 

Huomasin hiljattain, että olen unohtanut koko Molkosanin reiluksi puoleksi vuodeksi täysin! Kiireinen aikataulu, pitkät työpäivät, epäsäännöllinen rytmi ja ruokailu sekä stressi tuntuivat kehossa ja vatsassa. Sain myös sitkeän pikku flunssan ja huomasin kehon vastustuskyvyn laskeneen… Tavoitteeni: vatsa kuntoon! Muistin Molkosanin ja aloitin sen käytön uudestaan. Mitä tapahtui? Jo reilun viikon käyttö teki terää! Käytin original Molkosania aamulla 1 rkl veteen sekoitettuna ja 1/2 rkl Molkosan fruitia ennen ruokailua. Vatsani rauhoittui parin päivän sisällä, ruoansulatus toimi paremmin, entsyymitoiminta aktivoitui eikä ähkyä tullut ruokailun jälkeen ja myös vessakäynnnit ovat ollet miellyttävämpiä – if you know what I mean… Vinkkinä vielä heitettäköön jippo finnien poistoon: jos näppyjä pukkaa iholle, levitä vedellä laimennettua original Molkosania vanulapulla ongelmakohtaan aamuin illoin – toimii!

 

vatsa kuntoon

 

Vatsa kuntoon – iho, keho, hormonitoiminta, suolisto ja mieli kiittävät!

Suoliston vointi ja kunto näkyvät kaikessa – ihossa, mielialassa, energiatasossa ja ravinteiden imeytymisessä. Jos suoliston bakteerikanta on epätasapainossa, voit myös huomata himoitsevasi jatkuvasti sokeria tai muita herkkuja, masentaa, ummettaa, turvottaa, ihossa näkyy oireilua eikä ajatuskaan tahdo kulkea. Useimpien oireiden takana onkin suolisto ja sen epätasapainotila. Kaikki nauttimamme ruoat imeytyvät ohutsuolessa ja jos sen yhden solun paksuinen pinta ei ole kunnossa, eivät ravintoaineet pääse imeytymään, eikä immuunipuollustus toimi optimaalisesti. Suoliston hyvinvoinnista kannattaakin olla kiinnostunut ja sitä kannattaa helliä kuitupitoisella ruoalla, raihoittumisella ruoan ääreen, pureskelemalla ruoka kunnolla, nauttimalla pro- ja prebiootteja, juomalla riittävästi vettä aterioiden välissä (ei aterioilla) ja aktivoimalla entsyymien toimintaa. On myös hyvä tiedostaa, että yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa! Terve suolisto takaa positiivisemman ja iloisemman mielen. Aivojen ja suoliston yhteys on muutenkin vahva ja sanotaankin, että suolisto on toiset aivomme. Vaikutus on molempiin suuntiin, aivoista suolistoon esimerkiksi stressireaktiossa ja suolistosta aivoihin esimerkiksi välittäjäaineiden ja hormonien tuotannossa.

 

vatsa kuntoon

vatsa kuntoon

vatsa kuntoon

 

Molkosanin hyvät vaikutukset selittyvät ennen muuta sen erinomaisella maitohappokoostumuksella. Siinä on runsaasti L+ -maitohappoa, jota elimistö tarvitsee ja tuottaa hyödyllisten suolistobakteerien ravinnoksi. Mitä terveempi ja tasapainoisempi bakteerikanta, sitä paremmin suolisto ja koko elimistö toimii. Molkosanin L+ -pitoisuus on esimerkiksi luonnonjogurttiin verrattuna kaksinkertainen, rahkaan lähes 2,4-kertainen ja hapankaaliin peräti 3,5-kertainen! Perinetisen Molkosanin rinnalle on myös kehitetty erittäin hyvänmakuinen Molkosan Fruit -juoma. Se on hapatettua ja tiivistettyä maitoheraa, josta maitoproteiini on poistettu suodattamalla. Raikas ja hedelmäinen juoma saa makunsa antioksidanttipitoisesta marja-aroniasta ja granaattiomenasta sekä stevioliglykosideistä. Maun puolesta voisin juoda vaikka pullon päivässä, niin hyvää tämä on! Juomaan on myös lisätty kalsiumia,  sillä useat ruoansulatusentsyymit tarvitsevat sitä toimiakseen tehokkaammin. Herkullinen juoma, joka maistuu meillä myös 7-vuotiaalle pojalleni.

 

vatsa kuntoon

 

Vatsa kuntoon molkosanhaaste – arvonta !

Nyt heitän Molkosanin kanssa teille #molkosanhaaste :en. Voitte osallistua haasteeseen kokeilemalla vatsanhoito ohjelmaa ja postaamalla Molkosan aiheisia kuvia instagramiin ja kertomalla kokemuksia Molkosanin käytöstä. Käytä hashtagiä #molkosanhaaste. Palkintojakin on luvassa! Kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan 19.12. 1 x kylpylä / hemmotteluhoito lahjakortti (arvo 150€)  ja 5 x  Vatsan hyvinvointipaketteja (arvo 50€). Lue lisää täältä.

Ota haaste vastaan ja voi hyvin!

 

Kun vatsa on kunnossa, kaikki on kunnossa!
Iloa ja ihanaa oloa,
Karita

 

vatsa kuntoon

 

Pyjama: Balmuir
Keittiöliina ja koru: Kaarna living

 

Vatsaa hellivää purtavaa ja kauneusvinkkejä löydät alla olevista postauksista:

 

Kotitekoinen kookosjogurtti

kotitekoinen kookosjogurtti

Probioottinen ihonhoito

hehkuva iho ja sen hoito

Turvotus pois!

turvottaako smoothie – ei enää!

 

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kiitos

 

Kommentit (7)
  1. KASVOJEN "VIRHEET" - Rakkaudella, Karita
    11.12.2017, 11:08

    […] Vatsa kuntoon […]

  2. JOULUN PARAS KIRJALAHJA + alekoodi - Rakkaudella, Karita
    15.12.2017, 12:08

    […] Vatsa kuntoon […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *