Uusi suosikkikasvisravintolani

Uusi suosikkikasvisravintola2

Kasvisravintoa rennolla otteella

 

Uusi suosikkikasvisravintolani on löytynyt! Pari viikkoa sitten olin mieheni kanssa lounaalla meille uudessa kasvisravintolassa. Cargo Coffee +Vegetarian Food -ravintola löytyy Eerikinkadun eteläpäästä. En ole vegaani, mutta suurin osa ravinnostani tulee kasvikunnan tuotteista. Olen käynyt kasvisravintoloissa siellä sun täällä, niin suomessa kuin ulkomaillakin. Valitettavan usein olen saanut eteeni mautonta ja melko mielikuvituksetonta ruokaa. Ruokaa, josta raaka-aineista huolimatta uupuu maku, fressi väri ja raikkaus. Cargon ruoka on pääasiassa maidotonta, gluteenitonta ja valmistettu ilman valkoista sokeria. Sami Tallberg on loihtinut vaihtuvan menun niin aamiaiseen, lounaalle, illalliselle kuin kuukausittaiseen viikonlopun brunchiinkin.

 

Uusi suosikkikasvisravintola1

Uusi suosikkikasvisravintolani

 

Cargon parhaita puolia ovat mielestäni rentous, mahtavat maut ja fressi ote ja näkemys ruokaan. Villiyrttien käyttö on ihanaa ja tuo mielenkiintoa ruokaan. Kaiken kruunaa henkilökunnan läsnäolo, lempeys ja ihana palvelu. Koko paikan fiilis oli kerrassaan mahtava. Harvoin nautin arkisesta lounaasta yhtä paljon kuin tästä. Otin ruoaksi keitto + salaatti -kombon. Noutopyödässä oli kookos-riisinuudelikeitto, jonka sai muokata omanlaiseksi vieressä olleilla lisukkeilla. Keitto oli maukas, ja myös runsaat lisukkeet olivat täynnä makua. Salaattina nautin paikan klassikon, lehtikaaliceasarin, joka täytti odotukseni ja oli oikein maukas. Mieheni valitsi keiton lisäksi munakkaan, jonka kaverina lautasella tarjoiltiin avokadoa ja salaattia. Hän sanoi munakkaan olleen yksi parhaista, mitä hän on koskaan nauttinut. Maistettuani munakasta, en ihmettele lainkaan. Koostumus oli uskomattoman kuohkea ja kunnon laadukas suola kruunasi annoksen. Raaka-aineiden laadun myös maistoi lautasella. Jälkiruoaksi otin kauramaiton valmistetun cappuchinon, joka kruunasi ateriani.

 

Uusi suosikkikasvisravintola3

 

Tämä ei jää tähän. Tulen varmasti vierailemaan jatkossakin tässä ihanassa kasvisravintolassa, joka teki minuun loistavan ensivaikutelman.
Kiitos Sami ihanasta menuusta ja intohimoisesta suhtautumisestasi ruokaan. Samiin ja hänen villiyrttireseptiikkaan voit tutustua täältä.

<3 Karita

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *