Tervemenoa 2018 ja tervetuloa 2019

Tervemenoa 2018 ja tervetuloa 2019 – mitä jäi taakse ja mitä on edessä?

tervemenoa 2018 ja tervetuloa 2019 Karita tykkä

 

Vuosi 2018 on ollut aikamoinen – en edes pysty kertomaan, mitä kaikkea on mielen päällä. Paljon olen saanut ja joutunut kokemaan – ehkä joskus pystyn myös tuntemaan kiitollisuutta kaikesta kohtaamastani. Tällä hetkellä päällimmäisenä tunnekehossani on menossa jotakin vierasta ja eräänlaista tyhjyyttäkin. Joulun tauko ja vielä muutaman päivän jatkuva loma, on tullut tarpeeseen…

 

 

Älä ymmärrä väärin – olen kiitollinen niin monesta ja olen saanut paljon hyvää kuluneen vuoden aikana. Olen kehittynyt ammattillisesti sekä kasvanut ihmisenä hurjasti – saanut rakastaa ja antaa rakkautta, palvella, oppia, oivaltaa, tuntea ja vastaanottaa kaikkea hyvää. Olen löytänyt vahvemmin tarkoitukseni täällä, mutta joutunut myös kohtaamaan paljon kauheita asioita… Asioita, jotka tuntuvat niin vääriltä, epäoikeudenmukaisilta ja ahdistaviltakin. Joku viisas on joskus sanonut, että muutosta edeltää ahdistus, pelko ja epävarmuus. Nyt on muutoksen aika… Kaikella kokemallamme on useimmiten kuitenkin tarkoituksensa – omilla valinnoillamme, teoillamme ja ajatuksillamme rakennamme todellisuutemme.

 

 

 

“For last year’s words belong to last year’s language
and next year’s words await another voice.
And to make an end is to make a beginning.”
-T.S. Eliot

 

 

Uusi vuosi on uusi mahdollisuus – ikään kuin uusi kirja, jossa on 365 tyhjää sivua. Sinä olet oman kirjasi (elämäsi) tarinankertoja – millainen tarina on tämän vuoden kirjassasi? Jos kaipaa vuodelta 2019 erilaisia tuloksia kuin kulkuneelta, on aika vaihtaa sanoja ja tekoja. Samoilla vanhoilla tavoilla saavutamme saman vanhan lopputuloksen – uudet tavat puolestaan mahdollistavat muutoksen.

 

En tee uudenvuodenlupauksia, mutta vuoden lopussa käyn läpi asioita, joita on menneen vuoden tapahtunut. Muistelen ja iloitsen pienistä sekä isoista saavutuksista matkan varrella. Tutkailen tuntemuksiani elämäni eri osa-alueilta ja mietin, mikä kaipaa muutosta ja huomiotani. Tällä hetkellä panostusta kaipaavat ihmissuhteet ja rakkainpani. 2019 tulen panostamaan merkityksellisiin suhteisiin – myös suhteeseen itseni kanssa, jotta pystyn jakamaan ja ammentamaan toisille jatkossakin. Mikä elämänalue kaipaa sinun huomiotasi ja mihin haluat panostaa 2019?

 

 

Tervemenoa 2018 ja tervetuloa 2019 – mitä kaipaa tulevaan?

 

Tässä vaiheessa on hyvä miettiä, mitkä asiat johtivat onnistumisiin kuluneen vuoden aikana ja mitkä asiat eivät palvelleet etenemistämme tai suorastaan jarruttivat matkaa. Sitten päättää, mitkä asiat ottaa mukaan tälle vuodelle ja mistä valitsee päästää irti. Kaikkiin tapahtumiin emme voi vaikuttaa, mutta niin moneen asiaan elämässämme voimme. Elämää kannattaa rakentaa siihen suuntaan, joka tekee meidät onnelliseksi, ei sinne, mihin joku toinen meidän haluaa menevän. Pidemmän päälle onni ei tutkitustikaan tule rahasta, titteleistä, saavutuksista tai materiasta – sillä hedoninen nautinto tuovat iloa vain hetkellisesti. Todellinen myönteisyys ja onnellisuus kumpuaa elämän merkityksellisyydestä, perustarpeidemme täyttymisestä, kuten, että tulemme kuulluiksi, hyväksytyiksi ja nähdyiksi sellaisina kuin olemme. Mitä sinä siis kaipaat tulevaan – vai oletko jo siellä, minne haluat matkata?

 

 

tervemenoa 2018 ja tervetuloa 2019 Karita Tykkä

 

 

Tervemenoa 2018 ja tervetuloa 2019 – kiitos sinulle!

 

Kiitos, että olet siellä, annat arvokasta aikaasi, luet, jaat, kommentoit ja myötäelät matkassani. Kiitos, että seuraat ja luet kirjoituksiani – että olet osa heimoani, jonka kanssa saan jakaa ajatuksiani. Kirjoitan tätä blogia ja myös somea, etenkin Instagram-tiliäni, teille koko sydämelläni – intohimosta auttaa ja inspiroida ihmisiä voimaan paremmin, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Haluan tuoda hyvää maailmaan, valoa, energiaa ja armollisuutta. Toivon, että kirjoituksistani ja videoistani välittyy viesti, joka koskettaa oikeaan aikaan ja aidosti. Itse saan teiltä valtavasti ihania viestejä ja energiaa, josta olen kiitollinen.

 

 

Muista, että olet tärkeä ja täydellinen juuri sellaisena kuin olet.
Kiitos, että olet…
<3 Karita

 

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!

Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Gluteeniton kuningatarpiirakka

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (10)
 1. Kiitos! Hyvää alkavaa Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi Innolla odotan ensi vuoden postauksiasi

  1. karitatykka
   2.1.2019, 13:03

   jee!

   Iloa ja ihanaa uutta alkanutta vuotta!
   Karita

 2. Kiitos elämänmakuisista kirjoituksista. Sinusta ja käsittelemistäsi aiheista huokuu herkkyys, positiivisuus, rohkeus seistä elämän edessä ja ennenkaikkea aitous. Näihin on helppo samaistua, koska elämä antaa niin paljon erilaisia asioita eikä kaikki ole aina pelkästään helppoa ja hyvää.
  Oikein kaunista Uutta Vuotta ❤️

  1. karitatykka
   2.1.2019, 13:04

   <3

   Iloa ja ihanaa uutta alkanutta vuotta!
   Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *