Terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta

Kaupallinen yhteistyö: bertil's health Oy

Terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta – salaisuus piilee kirpsakan marjan arvokkaissa rasvoissa.terveet limakalvot vastustuskyvyn-perusta Karita Tykkä

Mitä tulee mieleen sanasta limakalvot? Ehkä nenäkurkkuakseli, intiimialueet, silmät…? Limakalvoja on ihmiskehossa paljon – tarkemmin sanottuna noin 200 neliömetriä! Niiden terveys vaikuttaa merkittävästä niin moneen kehon eri toiminnoista kuin myös elämänlaatuumme.

terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta Karita Tykkä

Toissa viikolla kirjoitin juuri ihon hyvinvoinnin merkityksestä vastustuskyvynkin kannalta. Ihon hyvinvointiin vaikuttaa moni asia, mutta yksi huipputuote muiden joukossa on monopuolisesti kehon hyvinvointia edistävä korkealaatuinen Omega7-valmiste, jonka salaisuutena piilevät rasvahapot, kasvisterolit ja antioksidanttita. Tuotteita tässäkin kategoriassa on moneksi, joten on hyvä miettiä, mitä tuotetta nauttii – herkät rasvat kun voivat härskiintyä matkan varrella. Omega7 -tyrniöljykapselit nojaa vahvaan tutkimusnäyttöön ja se valmistetaan uuttamalla Suomessa – tarkemmin Torniossa. Öljy tuotetaan hellävaraisella hiilidioksidiuutolla, joka säilyttää marjan herkät tehoaineet alkuperäisessä muodossa.

terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta Karita Tykkä

Terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta – missä piilee tyrnin taika?

Tyrnimarjan öljypitoisuus on hyvin poikkeuksellinen – toisin kuin muilla marjoilla, myös sen hedelmäliha sisältää öljyä. Siemenistä saatava ja hedelmälihasta saatava öljy eroaa oleellisesti toisistaan, siksi Omega7® sisältää ns. kaksoistyrniöljyä (vakioitu SBA24-tyrniöljy), joka koostuu sekä tyrnin hedelmälihaöljystä että sen siemenöljystä ja saa aikaan uniikin ja monipuolisen sekoituksen hyviä rasvahappoja, kasvisteroleita ja antioksidantteja. SBA24-kaksoistyrniöly on maailman tutkituin tyrniöljy, jota on vain bertil’s healthin markkinoimissa Omega7-tuotteissa ja mikä tärkeää, öljyn valmistuksessa käytetään ainoastaan villinä kasvaneita tai luomuviljeltyjä tyrnimarjoja.

terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta Karita Tykkä

Tuotteen A-vitamiini uudistaa ja vahvistaa limakalvoja ja koska solukalvot uusiutuvat jatkuvasti, on niiden rakennusaineiden saannista tärkeä pitää huolta. Omega7®-kaksoistyrniöljyn beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini hoitaa, ravitsee ja uudistaa myös ihoa. Kauniin ja kimmoisan ihon perusta lähtee sisältäpäin, siksi myös sillä, mitä ravintoa saamme ja miten sen imeytämme, on suuri vaikutus myös elinvoimaisen, kosteutetun, vahvan ja kauniin ihon kannalta. Kuivien limakalvojen pelastus ja ihon hyvinvointia parantava Omega7 -tuote saattaisi nopeasti helpottaa turhia limakalvojen oireiluja.

terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta Karita Tykkä

Valioravinto Oy on tuonut tuotteen saatavillemme jo vuona 1997 (joka oli muuten missivuoteni : ) ) 23 vuoden ajan, tuote on edelleen yhtä laadukas, mutta yrityksen nimi on vaihtunut bertils health Oy:ksi. Perheyritys bertil’s health tarjoaa laajan ja laadukkaan tuotteiden kirjon elämän eri osa-alueita tukemaan ja elinvoimaamme lisäämään. Tuotteiden tutkimustyöhön ja tutkimuksiin panostetaan paljon ja raaka-aineilta vaaditaan aina korkeaa laatua, hyvin imeytyvässä muodossa. Esimekriksi juuri Omega7®-kaksoistyrniöljy on maailman tutkituin tyrniöljy. Sen koostumusta, turvallisuutta ja terveysvaikutuksia on tutkittu laajoissa kliinisissä tutkimuksissa Suomessa ja maailmalla – suomessa tutkimukset ovat kohdistuneet erityisesti limakalvojen ja ihon hyvinvointiin. Omega7®-kaksoistyrniöljy on tuotekohtaisesti tutkittu Turun yliopistossa.

terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta Karita Tykkä

Terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta – limakalvot haurastuvat monesta syystä

Useimmiten ongelmien taustalla on jokin krooninen sairaus – Atopia on perinnöllinen ja yleinen ihoa sekä koko kehon limakalvoja rasittava vaiva. Sjögrenin syndrooma on oireiltaan atopian kaltainen, mutta haastavampi tapaus. Erilaiset sairaudet, hoidot ja lääkekuurit rasittavat limakalvoja. Esimekiksi syöpähoitojen sytostaatit eli solunsalpaajat kurittavat valitettavasti myös nopeasti uudistuvia limakalvojen ja ihon soluja. Myös verenpaine-, akne- ja mielialalääkkeet rasittavat limakalvojamme. Ja me naiset, etenkin vaihdevuosien alkaessa, kärsimme limakalvojen kuivuudesta miehiä useammin, mikä näkyy kuivuusoireina intiimialueilla, kutinana ja poltteluna – silmien vetistely ja hiekan tunne, suun kuivuus sekä herkästi verta vuotava nenä kuuluvat myös kuivuusoireiluun. Omega7®-kaksoistyrniöljystä kyllä hyötyisivät miehetkin, usein he vain hakevat harvemmin apua oireiluunsa.

terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta Karita Tykkä

Omega7®-kaksoistyrniöljy pähkinänkuoressa

Limakalvojen terveys vaikuttaa ratkaisevasti esimerkiksi ravintoaineiden imeytyvyyteen ja vastustuskykyyn. Omega7®-kaksoistyrniöljy auttaa…


* Uudistamaan ja vahvistamaan silmien, nenän ja suun limakalvoja.
* Ruokatorven, mahan ja ruuansulatuskanavan limakalvot.
* Virtsateiden ja intiimialueiden limakalvojen hyvinvointiin.
* Pintakuivaa ja kuivaa ihotyyppiä.
* Tuo helpotusta herkälle ja ikääntyvälle iholle.
* Atooppisen ihonhoitoon.

Sopii
* Kaikille limakalvojen ja ihon hyvinvoinnista huolehtiville.
* Vaihdevuosi-ikäisille naisille ja seniorinaisille ja -miehille.
* Sopii myös lapsille ja nuorille!
* Turvallinen raskauden ja imetyksen aikaiseen käyttöön.
* Vegaaneille

Omega7-kaksoistyrniöljy sisältää beetakaroteenia, josta muodostuva A-vitamiini edistää…

* Limakalvojen pysymistä normaaleina.
* Ihon pysymistä normaalina.
* Näön pysymistä normaalina.
* Vastustuskyvyn normaalia toimintaa.
* Normaalia rauta-aineenvaihduntaa.

terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta Karita Tykkä

terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta Karita Tykkä

Terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta – myös suolisto kiittää

Bertil´s health oy:n Omega7®-kaksoistyrniöljy on 100 % kasviperäisen, kapseli mukaan lukien. Suositeltu annos on tilanteesta riippuen 2-4 kapselia päivässä. Omega7 vahvistaa ja ravitsee limakalvoja koko kehossa! Limakalvojen terveys vaikuttaa ratkaisevasti esimerkiksi ravintoaineiden imeytyvyyteen ja vastustuskykyyn, rasvahapot ovat erittäin tärkeitä myös terveelle suolistolle. Jos mahalaukun tai ruuansulatuskanavan limakalvot eivät ole kunnossa, ei nauttimamme ravintokaan pääse kunnolla imeytymään – riippumatta siitä kuinka ”täydellistä” ravintoa tahansa söisimmekään.terveet limakalvot vastustuskyvyn perusta Karita TykkäOmega7®-kaksoistyrniöljykapseleita tarjoavat terveys- ja luontaistuotekaupat sekä apteekit. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät täältä. Siitepölyaika on täällä, joten senkin vuoksi tämä tuote kuuluu omaan valikoimaani – lukuisten muiden hyvien vaikutustensa ansiosta, yhtenä tärkeimpänä myös vastustuskyvyn tukeminen.

 

Toivottavasti voit hyvin ja tästä oli sinulle iloa.
Pidetään huolta itsestämme ja kanssakulkijoista.

Iloa ja elinvoimaa,
Karita

AINA EI JAKSA LUKEA – ÄÄNIRAITA LYÖTYY TÄSTÄ!

kuvat: Emma Ronkainen
vaate: Kaiko
kalusteet: Himage

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

FERRITIINI ALHAALLA – MIKÄ AVUKSI?

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *