Terveet hampaat – nopeammin ja helpommin

Kaupallinen yhteistyö: Oral-B

Terveet hampaat – Oral-B Genius -sähköhammasharja, tarpeellinen joululahja!

terveet hampaat Karita Tykkä

 

Olen pessyt hampaitani sähköharjalla jo vuosia – käyttö on vaivatonta ja tehokasta. Laite tekee työn ja puhdistusjälki on parempi kuin tavallista harjaa käyttäessäni. Oral-B Genius -sähköhammasharjan tehokkuus perustuu pieneen pyöreään harjaspäähän, jolla pystyy puhdistamaan paremmin myös ahtaat paikat ja pyörivään liikkeeseen, joka poistaa plakkia paremmin kuin käsikäyttöinen perushammasharja. Ruusukullan värinen yksityiskohta, on mielestäni myös kaunis ja tekee harjavalinnan helpoksi myös kaltaiselleni visuaaliselle naiselle. Tekniikasta pitäviä miehiä ei olla myöskään unohdettu… sillä harjasta löytyy esimerkiksi Position Detection -paikannusteknologia, joka yhdessä puhelimeen ladattavan Oral B -sovelluksen kanssa osaa kertoa, oletko harjannut hampaitasi riittävän huolellisesti joka puolelta ja ajastin ilmoittaa värinällä, onko pesun kesto ollut riittävän pitkä. Itse en tätä toimintoa ole ottanut käyttöön, mutta voisi olla toimiva etenkin miehillä, jotka usein innostuvat erilaisista teknisien toimintojen runsauksista. Harjan pyörivät harjaspäät pitävät huolen siitä, että pesuteho on aina paras mahdollinen ja myös hankalammat alueet tulevat huolellisemmin puhdistetuksi. Mukaan tulee myös erilaisia harjapäitä, jotka on tarkoitettu eri toimintoihin.

 

terveet hampaat Karita Tykkä

 

Terveet hampaat – hellävaraisesti, mutta tehokkaasti

 

Kun aikoinaan aloin käyttämään sähköhammasharjaa, oli yksi isoista oivalluksista, että harjasin hampaita aivan liian lujaa. Oral-B Genius -sähköhammasharja ilmoittaa punaisella valolla jos harjaan liian lujaa. Turhan kovalla harjauksella voi vahingoittaa ikeniä ja jos ienraja vetäytyy saa riesakseen vihlontaa ja pahimmassa tapauksessa aika tuskallistakin kipua, jos hampaan kaula paljastuu ikenen alta. Myös tulehdukset saattavat päästä jylläämään rikkoutuneissa ikenissä. Monipuolisessa sähköhammasharjassa voi valita hellävaraisesti harjaavan ohjelman ja pehmeän harjaspään herkille hampaille, joiden ienraja on noussut ja hammaskaulat ovat paljaana. Ajastin kertoo myös milloin kahden minuutin harjausaika on täyttynyt.

 

 

terveet hampaat Karita Tykkä

 

 

Terveet hampaat – harja, joka sopii lapsesta vanhuksiin…

Kahdeksan vuotias Luca-poikani on käyttänyt sähköhammasharjaa muutaman vuoden ja pesee sähköisellä harjalla perinteistä mieluummin. Hampaiden harjaus tavallisella hammasharjalla ei juurikaan kiinnosta, mutta sähköhammasharjalla homma hoituu innokkaasti. Lucalla oli lastenharja, mutta sen mennessä rikki, hän halusi ehdottomasti siirtyä samanlaiseen kuin minä. Niinpä kotoamme löytyy kaksi Oral-B Genius -sähköhammasharja, toinen ylä- ja toinen alakerrasta. Molemmat ovat tarpeen kiireisinä kouluaamuina… : ) Sähköhammasharja sopii erittäin hyvin myös vanhemmille ihmisille sekä henkilöille, joiden käsien motoriikka ja käsikoordinaatio on syystä tai toisesta heikentynyt. Sähköharjan pieni harjaspää ei ärsytä nielua yhtä paljon kuin perinteinen hammasharja.

 

 

terveet hampaat Karita Tykkä

 

 

Tarpeellinen joululahja – Oral-B GENIUS Rose Gold

Jouluna rakkailleen haluaisi antaa jotakin tarpeellista ja ihanaa – turhaa tavaraa välttäen ja kestäviä valintoja tehden. Olen sanonut, ettei minulle saa ostaa kodinkoneita lahjaksi, mutta tämä harja on poikkeus! Oral-B GENIUS Rose Gold -hammasharja on kaunis, hoitaa suun ja sitä kautta koko kehon terveyttä ja on aikaansa edellä suun ja hampaiden hoidossa. Oral-B GENIUS Rose Gold on hyödyllinen joululahja, josta riittää iloa vuosiksi eteenpäin! Kaunis pakkaus tekee myös tästä harjasta mieluisan lahjan kenelle tahansa. Oral-B GENIUS Rose Goldin matkakotelo tuo mahdollisuuden sen kuljettamiseen helposti ja vaivattomasti. Kätevä kotelo toimii itsessään myös laturina paitsi hammasharjalle myös tarvittaessa  puhelimelle – kotelossa on nimittäin ylimääräinen USB-portti.

 

 

terveet hampaat Karita Tykkä

 

 

Kun hampaat voivat hyvin on helpompi hymyilläkin vapaammin… Mikä olisikaan parempi lahja, kuin sellainen, joka saa hymyilemään rohkeammin. : )

Iloa ja ihanaa joulunodotusta,
Karita

 

 

 

 

 

 

kuvat: Emma Ronkainen

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!

Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Chia-joulupuuro

Chiapuuro Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

 

 

Kommentit (36)
  1. Mukana arvonnassa.

  2. Leena/Mansikkaheinä
    5.12.2018, 07:20

    Puhut taas asiaa! Jouduin vaihtamaan syksyllä sähköhammasharjani ja petyin kovasti. Aiempi oli mieluinen ja palveli pitkään, mutta uuden valitsin liian kiireessä. Tuo esittelemäsi harja vaikuttaa mahtavalle! Kunpa saisin seuraavaksi tuon!
    Ihanaa joulun odotusta sinulle Karita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *