Tehokkaat Bybin boosterit ja arvonta

Tehokkaat Bybin boosterit ovat täällä!

tehokkaat bybin boosterit Karita Tykkä

Englantilaisen BYBI Beauty luonnonkosmetiikkamerkin perustajat ja kauneusbloggaajat Elsie ja Dominika ovat luoneet jotakin uutta. BYBI valikoima laajenee kolmella ihanalla 100 % luonnollisella ja vegaanisella seerumilla tai oikeastaan boosterilla. Boostereiden ideana on tuoda lisää tehokkuutta ja vaikuttavia aineita päivittäiseen ihonhoitoon vai vaikka tehokuuriksi. BYBI tulee sanoista By Beauty Insiders, joten nimikin jo antaa ymmärtää, että ollaan uusien ja sisäpiirin juttujen äärellä. : )

Tehokkaat Bybin boosterit ja niiden ”käyttöohjeet”

Boostereita voit lisätä pari tippaa seerumin, voiteen tai balmin joukkoon, tai käyttää kuten itse useimmiten teen, iholleni suoraan seerumin tapaan. Kaikki kolme boosteri toimivat omalla uniikilla tavallansa ja hakevat tiettyä kohdennettua vaikutusta ihonhoidossa.

BYBI Beauty Strawberry Booster on 100 % kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä, joka pehmentää ihoa ja tuoksuu ihanalta. Mansikansiemenöljy parantaa erityisesti pintakuivan, kiristävän ja herkän ihon kosteuspitoisuutta. Koostumus on ohuehko ja se imeytyy ihoon hetkessä. Tämä voisi olla erinomainen tuote kesää ajatellen, kun aurinko ja vesi kuivattaa ihoa. Mansikansiemenöljyn omega- 6- ja -3-rasvahapot sekä ellagiinihappo, rauhoittavat, ravitsemaan sekä kosteuttavat kosteusköyhää ihoa. Erityisesti pintakuiva, kiristävä ja herkkä iho kiittää. Kivana lisänä on tieto, että Strawberry Booster valmistetaan kylmäpuristetuista mansikansiemenistä, jotka ovat mehuteollisuuden ylijäämää.

tehokkaat bybin boosterit Karita TykkäBYBI Beauty Bakuchiol Booster kauneuspiirien keskipisteessä. Bakuchiol on raaka-aine, josta kohistaan nyt kauneuspiireissä. Luonnon retinoliksi kutsuttu bakuchiol stimuloi kollageenin tuotantoa, parantaa ihon kimmoisuutta ja tasoittaa juonteita. Luonnon oma retinoli väsyneelle iholle – kyllä kiitos. : ) Boosteri sisältää 1% Bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania. Bakuchiolin on kerrottu olevan luonnollinen A-vitamiinin lähde, jolla on samat vaikutukset ihossa kuin synteettisellä retinolilla. Se parantaa ihon kimmoisuutta ja tasoittaa juonteita – eikä tee ihoa valoherkäksi tai hilseileväksi. Oliivista peräisin olevan skvalaani kosteuttaa ihoa ihanasti. Tähän tuotteeseen itse ihastuin heti. Tuotetta käytetään iltaisin suoraan iholle tai lisätään muutama tippa seerumin tai yövoiteen joukkoon. Boosterin luonteen vuoksi, tämä on tarkoitettu iltakäyttöön.

tehokkaat bybin boosterit Karita TykkäBYBI Beauty Buriti Booster on tarkoitettu käytettäväksi aamuisin, sillä sen Buriti-hedelmästä saatava öljy auttaa taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan ja suojaamaan ihoa ympärisön stressitekijöiltä, kuten saasteilta ja UV-säteilyltä. Tuloksena on kirkas, vahva ja terve iho. Boosteri sisältää 100% kylmäpuristettua Buritiöljyä, jota saadaan runsaasti A- ja E-vitamiineja, sekä betakaroteenia sisältävästä Buriti-hedelmästä. Täydellinen lisä samealle iholle, joka kaipaa suojaa ilmansaasteilta, ankaralta ilmalta ja UV-säteilyltä. Loistava myös esimerkiksi merellä liikkujille ennen aurinkosuojan levitystä.

P.S. Itse bongasin tuotteet House of Organic -verkkokaupasta, mutta niitä löytyy myös Ruohonjuuresta ja Stockmannilta. Kaikki kolme boosteria ovat saman hintaisia – 17,90 € / 15 ml.

Tehokkaat Bybin boosterit ja arvonta

Haluaisitko kokeilla?
Sain annettavaksi kaikki kolme seerumia jollekin teistä! Joten jos tuotteet kiinnostavat, katso ohjeet ja osallistu. Tuotteiden saaja selviää täällä ensi viikon torstaina 20.6 juuri Juhannuksen alla!

Osallistut näin:

1. Jaa jokin blogikirjoitukseni fb:ssa, saat itse valita, minkä jaat.
2. Kommentoin alle lyhyesti miksi haluaisit BYBI boosterit testiin.
3. Hymyile, koska se tekee sinusta entisestäänkin kauniimman!

Iloa ja kaunista oloa!
Karita

Kuvat: Bybi
Tuotteet saatu testiin Sugar Pr-toimistolta

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Helppo ja herkullinen feta-parsakaalivuoka

helppo ja herkullinen feta-parsakaalivuoka Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (61)
  1. Haluan testata ihon kimmoisuuden parantamiseen ja kirkastukseen

  2. Oi, nää olisi niin miun kesäisille tarpeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *