Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

TÄYDEN KYMPIN KASVOSEERUMI

Tänään on syyskuun ensimmäinen päivä ja täytän tässä kuussa 41. Vanheneminen ei mietitytä, mutta halaun pitää ihostani hyvää huolta. Onneksi apuja löytyy… Täyden kympin kasvoseerumi on ollut aina hakusessa, mutta ihan sitä täydellistä ei helpolla löydy. Nyt yksi sellaisen on löytynyt!

täyden kympin kasvoseerumi by Karita Tykkä

Jo toinen pullo menossa…

Hoidan ihoani pääsääntöisesti ruoalla ja laadukkailla luonnonkosmetiikan tuotteilla. Lisäksi käyn melko säännöllisesti hellävaraisissa kasvohoidoissa tukeakseni kotihoitoani. Kokeilen mielelläni uusia tuotteita – välillä liikaakin sekoittaen ihoni tasapainon. Minkäs teet kun olen nainen, jonka intohimona ovat terveys ja kauneus… Sain Naturellelta kokeiluun paljon kehutun ihmeöljyn. Mietin, olisiko tässä täyden kympin seerumi? Kyseessä oli Vintner’s Daughter öljyseerumi, johon olen hullaantunut täysin. Kokeilin sitä ensimmäisen kerran hiukan ennen kesää, rakkaus ei syttynyt ihan heti, mutta muutamien päivien jälkeen ihastuin tuotteeseen. Kun pullo oli tyhjä, ei ollut vaihtoehtoa, vaan piti kiiruhtaa ostamaan uusi – niin hyvä tämä on.

täyden kympin kasvoseerumi by Karita Tykkä

täyden kympin kasvoseerumi by Karita Tykkä

Active Botanical Serum on täyden kympin kasvoseerumi, joka imeytyy uskomattoman hyvin. 6–8 tippaa öljyä ohjeistetaan painelemaan kasvoille kämmenillä, jotta ihon pintaverenkierron ja lymfa-aineenvaihdunta lähtevät liikkeelle. Ihon ja käden lämmön ansiosta myös öljy lämpenee, mikä tehostaa uutteiden vaikutusta ja imeytyvyys paranee entisestään. Vintner’s Daughter sisältää 22 erilaista uutetta ja eteeristä öljyä, jotka tekevät ihmeitä säilyttäen ihon tasapainon, rakenteen ja luonnollisen hehkun. Seerumi luonnollisesti on kehitetty ilman parabeeneja, ftalaatteja, synteettisiä tuoksuja, propyleeniglykolia ja natriumlauryylisulfaatteja. Itseäni myös lämmitää tieto siitä, että tuote on pullotettu Miron-lasiin (niin kuin oma Skin Collagen tuotteemmekin on). Violetti lasi toimii luonnollisen filtterin tavoin, suojaten tuotetta hapettumiselta ja haitallisilta säteiltä. Ainutlaatuinen pakkaustyyli siis suojaa ja jopa rikastuttaa seerumin koostumusta.

täyden kympin kasvoseerumi by Karita Tykkä

Juuret artesaativiininviljelyssä

Tuotetta valmistava taho valmistaa ainoastaan tätä täyden kympin kasvoseerumia, jonka juuret ovat yllättävästi artesaaniviininviljelyssä. Se on saanut siis inspiraationsa viininvalmistuksesta – prosessi pohjautuu vanhoihin perinteisiin menetelmäoppeihin. Ainesosat on valittu niiden synergisen vaikutuksen mukaan – sattuman kauppalla eivät siis tuotteen ainesosat ole eksyneet yhteen. INCI-listan ja tietoa kustakin raaka-aineesta voit lukea täältä. Pääpointti tuotteessa mielestäni ovat hiuppulaadukkaat raaka-aineet, uskomaton imeytyvyys, vaikutus, myrkyttömyys ja pakkaus – kaikki täyden kympin arvoisia. Ainoa miinus on hinta, mutta toisaalta tuote on erittäin riittoisaa, kunhan sitä ei läträä liikaa, vaan pysyy 6–8 tipan kerta-annoksessa. : )

täyden kympin kasvoseerumi by Karita Tykkä

Muistathan kuitenkin , että kauneus lähtee myös sisältäpäin. Täyden kympin kasvoseerumikaan ei toimi, jos muut asiat eivät ole kunnossa. Huomiotasi kaipaavat myös riittävä ja laadukas uni, ravintorikas ruoka, liikunta ja rakkaus. Kauneus ja terveys on kokonaisvaltaista, joten yksi asia ei tuo oikotietä onneen, mutta saattaa kyllä helpottaa matkaa. : )

Kaunista syksyä kaikille!

Karita

Saatat tykätä myös näistä resepteistä ja kauneustuotteista:

Mansikka-chia-vanukas

MANSIKKA CHIA-VANUKAS

Seksikkään ihon salaisuus

Seksikkaan-ihon-salaisuus-01

Sitruuna-kurkumavanukas

sitruuna-kurkumavanukas02

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

kiitos

Kommentit (4)

 1. Jani-75

  Karita juu viittäkymppiä kohti mennään kovaa vauhtia tammikuussa 43 tulee mittariin:)

  • karitatykka

   : )

 2. HOITAVAT TUOKSUT – luonnollisesti – Rakkaudella, Karita

  […] Unelmaseerumi […]

 3. LUONNONKOSMETIIKAN PARAS RIPSIVÄRI – Rakkaudella, Karita

  […] Unelmaseerumi […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *