TAVOITTEET TODEKSI ja arvonta

Tavoitteet todeksi työkirjan avulla! Lopussa TYÖKIRJA -GIVEAWAY!

tavoitteet todeksi Karita Tykkä

Voin miettiä, suunnitella, visualisoida ja rakentaa mielessäni uutta, mutta teot ja toiminta kuitenkin määrittävät, miten nopeasti etenen. Mietin, mikä on minulle ok ja mikä ei – rajojen jälkeen on helpompi matkata elämän polulla eteenpäin ja sinne, minne sydän haluaa.

Julkaisin pari päivää sitten lokakuussa 2019 ilmestyneen kirjani Hyvä elämä, rakkaudella Karita -kirjani jatkoksi Hyvä elämä TYÖKIRJAN! Kirjan, joka auttaa saavuttamaan oman näköisen hyvän elämän. Kirja haastaa, mahdollistaa, auttaa, oivalluttaa ja kannustaa lukijaa matkallaan, jossa olen ajatuksin mukana kaiken aikaa. Muista olla ylpeä itsestäsi ja armollinen itsellesi, itsekriittisyys kun vie tahdonvoiman ja motivaatio häviää. Tahdonvoimalla pelkästään ei silläkään aina maaliin pääse, se kun on parhaimmillaan lyhytaikaisissa saavutuksissa ja riittää hetken suoritukseen, kuluen ja menettäen voimaansa ajan kuluessa.

tavoitteet todeksi Karita Tykkä

Rajoja voi ja kannattaa aika ajoin tarkistaa ja muokata sellaisiksi, jotka tuntuvat itsestä hyviltä. Omat rajat ovat arvokkaat ja niitä tule kunnioittaa – tärkeä oivallus on kuitenkin se, ettei kukaan voi kunnioittaa rajojamme ennen kuin itse asetamme ne. Ajatuksilla luomme todellisuutemme – se, miten olemme ajatelleet tähän saakka tuo vain aiemman kaltaisia tuloksia. Jos olet valmis muutokselle – muuta ajatteluasi ja toimi. Tässä kaikessa autan sinua, en fyysisesti, mutta kirjan sanojen ja tehtävien kautta. Tässä alkusanat, joilla kirjani alkaa – se kertoo hiukan fiilistä siitä, mitä on tulossa.

Rakas sinä,

Työkirja – sana, joka saattaa herättää sinussa ajatuksen kovasta työstä. Siitä, että on raadettava tai ainakin tehtävä kovasti töitä päästäkseen eteenpäin. Ja ehkä ahdistustakin – elämässä on muutenkin ihan tarpeeksi tehtävää. Itse en kuitenkaan ajattele, että elämän ja kehittymisen, henkisen kasvun tai eheytymisen tarvitsee välttämättä olla kovaa työtä tai tuntua raskaalta, kipeältä ja vaikealta. Minä ajattelen, että se matka voi olla seikkailu – seikkailu sinuun itseesi.

Voi olla, että olet jo lukenut tai kuunnellut kirjani Hyvä elämä, rakkaudella Karita. Ehkä se antoi kimmokkeen, jonka vuoksi tartuit tähän kirjaan, tai ehkä vain löysit tiesi tämän kirjan luo – oli polkusi tähän pisteeseen mikä tahansa, olen kiitollinen sinusta ja siitä, että päätit lähteä kanssani tähän seikkailuun. Olen ylpeä sinusta.

Lähde matkalle kohti parasta sinua, terveyttä, kauneutta, mielenrauhaa ja vapautta – elämää, jonka ansaitset. Tiedäthän, että sisältäsi löytyy jo kaikki se, mitä haet ja mitä koet tarvitsevasi. Jokainen negatiivinen vinouma, ajatusmalli, tunnelukko tai rajoittava pelko sisälläsi vain odottavat löytämistään – ja sen jälkeen irti päästämistä.

Uppoudu tehtävien ja ajatusten tuudittamana itseesi ja anna vastausten nousta sisältäsi. Ota tarvittavat askeleet kohti uutta ja vapaudu kaikesta, mikä rajoittaa sinua. Mitä ikinä päätätkin sen jälkeen tehdä, on se mahdollista. Minä autan sinua. Olen mukana matkallasi – hengitän kanssasi ja istun vierelläsi koko matkan ajan.

Rakkaudella, Karita

tavoitteet todeksi Karita Tykkä

Kirjaa myyvät ainakin Suomalainen kirjakauppa, Adlibris, CD on.com, Prisma jne.

TAVOITTEET TODEKSI – GIVEAWAY

Haluan jakaa viisi kappaletta uutta työkirjaani. Osallistut kommentoimalla kommenttikenttään, minkä asian kanssa itse painit tällä hetkellä tai olisiko kirja hyvän alun eteenpäin siivittäjä kenties?
Voit osallistua myös IG:ssa. Työkirja -kuvan kommenttikentässä – tägää mukaan ihmisiä, joille haluaisit myös työkirjasta vinkata.

Kirjat lähtevät kohti uusia omistajia 27.1.2020 – voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Onnea matkaan.

Iloa ja onnistumisia uuteen viikkoon!
Karita

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa.

10 MINUUTIN PILATES-HARJOITUS

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka, FB

ja YouTube.

Kiitos!

Kommentit (314)
  1. Opettelen olemaan itsekkäämpi ja ajattelemaan enemmän omaa hyvinvointia ja jaksamistani. Opettelen myös sanomaan ei asioille, jotka eivät anna minulle mitään. Työkirjasta olisi varmasti apua.

  2. Painin sen aloittamisen kanssa. Kun rima on korkealla on välillä niin vaikeaa saada asioita edes alkuun ❤ tämä on varmasti yhtä timanttia kuin itse kirja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *