Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Tähtituotteet testissä

Kaupallinen yhteistyö: Transmeri

Tähtituotteet testissä

Iho kertoo meistä paljon – olemmeko stressaantuneita, nukummeko liian vähän tai kärsimmekö unettomuudesta, syömmekö ravintorikkaasti ja millainen on kokonaisvaltainen terveydentilamme. Iho vaikuttaa suuresti myös luomaamme ensivaikutelmaan, jonka voi antaa vain kerran. Kaikki haluavat kauniin, raikkaan, terveen ja kuulaan ihon. Ravinto, uni ja nesteytys auttavat siinä paljon, mutta myös ihonhoitotuotteilla voi merkittävästi parantaa ihon hyvinvointia. Kulutamme elämämme aikana keskimäärin 500 kiloa kosmetiikkatuotteita ja iho imeyttää suuren osan sille sivellyistä aineista – ei siis ole sama, millaista tuo kosmetiikka on. Onkin hyvä miettiä, mitä iholleen ja keholleen haluaa antaa. Luonnollisia ihanuuksia tulee onneksi koko ajan lisää. Yksi uutuus Suomen markkinoilla on Novexpert, jonka ratkaisu kemikaalipulmaan on luoda kosmetiikkamerkki, jonka raaka-aineet ovat luonnosta peräisin ja säilöntäaineettomia, mutta jotka ovat tehokkaita ja joiden kehitykseen käytetään apuna tehokkainta teknologiaa. Olen kokeillut monia luonnollisia tuotteita –  nyt ovat nämä tähtituotteet testissä.

Tähtituotteet testissä

Tähtituotteet testissä

Rakastan ihoani ja pyrin hoitamaan sitä mahdollisimman hyvin. Se on herkkä ja temperamenttinen kertoen, jos jokin ei sovi sen pirtaan.  Ihoni reagoi kaikkeen, siksi täysin säilöntäaineettomat, luonnolliset, kemikaalivapaat, ecocert-sertifioidut, tehokkaat ja lääkärien kehittämät tuotteet kuulostavat enemmän hyviltä. Neljän ranskalaisen mieslääkärin, Jacquesin, Cyrillen, Karlin ja Danielin kehittämä sarja, Novexpert vastaa tarpeisiimme, kun haluamme tehokkaita tuotteita ilman turhia lisäaineita tai muita myrkkyjä. Näillä neljällä lääkärillä on pitkä tausta kosmetiikan saralla ja he ovat työskennelleet huippumerkkien kanssa, kuten Kanebo ja Shiseidon. He haluavat olla lähellä ihmistä ja tuoda markkinoille tehokkaita mutta turvallisia tuotteita. Tässä tähtituotteet testissä -postauksessa kerron oman kokemukseni tuotteista. Olen kokeillut viittä ihonhoitotuotetta ja yhtä puhdistustuotetta nyt useamman viikon ajan – ja yllättynyt positiivisesti. Ihoni on rauhallinen, kosteutettu ja elinvoimainen, vaikka lunta pyryttää parahaillaan ja iho joutuu koville matkalla talvea kohti.

Tähtituotteet testissä

Aamulla pirskottelen kasvoilleni viileää vettä ja viimeistelen ihoni micellar-vedellä, sitten sivelen sille hyaluronihappo-booster -seerumia, jonka vaikuttavana aineena hyaluronihappo. Tämä tähtituote on 100-prosenttisesti luonnollinen, säilöntäaineeton, parabeeniton, hypoallergeeninen ja öljytön. Se imeytyi ihanasti ja kosteutti sekä virkisti ihon tehokkaasti. Hetken kuluttua levitin päälle Velvety hydro-biotic voiteen, joka sisältää camelina-öljyä, hyaluronihappoa ja magneesiumia, jotka suojaavat ja kosteuttavat herkkää ihoa. Voide antoi nimensä mukaisesti iholle samettisen pinnan. Päivän päätteeksi puhdistin kasvoni magnesium-sarjan puhdistusmaidolla, jonka probiootit ja magnesium suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä. Se puhdistaa ihon hyvin eikä kuivata tai ärsytä ihoa. Viimeistelin puhdistuksen micellar-vedellä ja levitin Omega-booster seerumin, jonka sisältämät kaikki viisi omegarasvahappoa ravitsevat ja uudistavat ihoa. Tämä tähtituote on ylivoimainen kuivan huoneilman kuivattamalle iholle! Tuotteesta löytyy muun muassa leväuutetta, E-vitamiinia, granaattiomenansiemen- ja tyrniöljyä. Herkälle silmänympärysiholle sivelin aamuin illoin kevyttä ja hellävaraista voidetta, joka ei turvota silmänalusia. Ai, mistä sitä saa? No tällä hetkellä löydät sarjan Sokoksista, Sokos Emotioneista, Stockmannilta sekä Ego by YA-myymälöistä ja verkkokaupoista.

Tähtituotteet testissä

Tähtituotteet testissä

Näiden tuotteiden lisäksi käytin kerran viikossa The Repulp Mask -naamiota, joka täyteläistää ja ravitsee ihoa. Vaikutusaika on reilut kymmenen minuuttia, minkä jälkeen ihoni oli välittömästi samettisen pehmeä eikä kuivuudesta ollut tietoakaan. Ihoa on hyvä myös hellävaroen kuoria säännöllisesti, jotta vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään paremmin ja kuollut ihosolukko poistuu. Kuorintana käytin kerran viikossa The expert exfoliator -kuorintavoidetta. Se on kuorinta ja naamio samassa tuotteessa. Siinä yhdistyvät kemiallisesti kuoriva naamio sekä mekaaninen kuorinta. Levitin voiteen iholle ja annoin vaikuttaa noin viisi minuuttia. Sen jälkeen hieroin kosteilla käsillä hetken ja huuhtelin huolellisesti. Ihoni tuntui raikkaalta ja superpuhtaalta!

Tähtituotteet testissä

Tähtituotteet testissä

Novexpert-tuotteet ovat 100-prosenttisesti luonnollisia, täysin säilöntaineettomia ja valmistettu ilman synteettisiä kemikaaleja. Kaikki tuotteet ovat myös hypoallergeenisia ja sopivat herkälle iholle. Kaikki sarjan tuotteet ovat paitsi luonnollisia, myös kosmeseuttisia eli luonnollinenkauneustuotteita, jotka kuitenkin reagoivat iholla lääkkeen tavoin. Sarjaan kuuluu kuusi eri ihotyypeille tai ihon tarpeille tarkoitettua linjaa, joten jokaiselle löytyy varmasti sopivat tuotteet tai sekoitus tuotelinjojen tuotteista. On hyvä myös huomoida vuodenajat, sillä iho kaipaa eri tuotteita eri sääolosuhteisiin, ihan niin kuin kehokin kaipaa erilaista ravintoa eri vuodenaikoihin. Ihoa voi ja kannattaa tukea niin sisältä kuin ulkoapäinkin. Rakasta ja helli ihoasi – se näkyy.

Oletko jo kokeillut sarjan jotakin tuotetta, jos niin kerro mikä on sinun suosikkisi?

Kaunista oloa,
Karita

Tähtituotteet testissä

Kaupallinenyhteistyö: Novexpert/ Transmeri Oy

Kakkuvati be & liv / Mildh pr

Kommentit (2)

 1. Vera

  Hei, nämä tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja ihanilta. Ovatko nämä vieläkin sinulla käytössä ja mitkä ovat pitkän aikavälin kokemukset? Lisäksi haluaisin tietää, että käytätkö meikkejä päivittäin ja olisiko sinulla suosituksia hyvistä tuotteista? Olisi ihana saada itsekin yhtä kaunis ja kuulas iho kuin sinulla on <3 🙂

  • karitatykka

   Hei Vera.

   Kiitos ihanasta viestistäsi.
   Tuotteet ovat olleet oikein hyviä ja laadukkaita, nyt jo osa loppunutkin. Tänä aamuna viimeksi laitoin sarjan naamion joka teki niin hyvää. : )
   Käytän meikkiä melkein päivittäin ja kokeilen mielelläni uusia tuotteita jotta parhaat tuotteet omalle iholleni ja ommaan käyttööni löytyvät. Tällä hetkellä olen tykästynyt kovin paljon luomumeikkibrändiin – Everyday minerals. Ostan niitä muun muassa Ruohonjuuren myymälästä. Sarjassa on erilaisia tuotteita erilaisille ihotyypeille. Ihania!
   Ihoni salaisuu piileen myös sisäisestä ravinnosta. Vaikka mitä tuotteita iholle laitettaisiin, on se ainoastaan pinnallista – oikea ratkaisu ja ydin on siinä mitä iho saa sisäisesti. Skin Collagen on oma ykköstuote josta en luovu koskaan. Se kosteuttaa ihoa ja aktivoi kollageenisynteesiä. Huipputuote!

   Ihanaa joulun odotusta!
   K <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *