Silmänympärysihon pelastaja ja messutärpit!

Kaupallinen yhteistyö: Madara

Huikea silmänympärysihon pelastaja uutuus ja messutärpit I love me -messuille!

silmanymparysihon pelastaja ja messutarpit Karita Tykkä

Syksy on täällä ja päivät lyhentyneet – saattaa olla, että iho kaipaa elvytystä, etenkin silmänympärysiho, joka reagoi herkimmin kaikkeen! Iho silmien alueella on erityisen herkkää ja kaipaa tehokasta huolenpitoa. Silmänympärysiho on kuitenkin aika vaativa, eikä sille sovi levittää mitä tahansa. Itselläni ainakin silmien alusiho reagoi välittömästi liian paksuun tai kepeään tuotteeseen – tuotteen tulee olla tehokas ja ravitseva mutta samaan aikaan hennon kevyt.

Silmänympärysihon pelastaja

Itselläni on taipumusta tummiin silmänalusiin, joten olen aina kiinnostunut kun saan käsiini uusia tuotteita juuri silmäalusiholle. Silmät ottavat vastaan suuren määrän ärsykkeitä päivittäin ja rentoutuvat harvoin – silmänympärysiho liikkuu jopa nukkuessamme! Ja koska silmänympärysiho on jopa 4 kertaa ohuempaa kuin kasvojen muu iho, näkyvät kiire, stressi, reissaaminen, älylaitteet ja levon puute siinä nopeammin kuin muualla iholla. Tuttu juttu ovat myös silmäympärysihon juonteet, oheneva iho ja muut ikääntymisen merkit – silmien ympärillä oleva iho ikääntyy 5-10 vuotta aikaisemmin kuin muu kasvojen iho. Naururypyt ovat mielestäni ihania, mutta ylimääräisiä haluan kyllä välttää ja ennaltaehkäistä mahdollisimman hyvin. Tarttumatta kuitenkaan järeimpiin keinoihin.

silmanymparysihon pelastaja ja messutarpit Karita Tykkä

Olen nyt kuukauden päivät testannut Mádaran uutta, kliinisesti tutkittua Re:Gene Optic Lift Eye Seerumia. Silmänympärysihoni on muuttunut paljon viime vuosien aikana, etenkin kun ohitin neljän kympin rajapyykin. Silmäluomet roikkuvat hiukan ja silmänympärysiho reagoi kaikkeen – se ei enää anna entiseen tapaan armoa, vaan kertoo kaiken. Etenkin alkusyksyn kiireet uuden kirjani ja muiden töiden kanssa, stressi, näyttöpäätteen edessä vietetyt tunnit ja heikentynyt unenlaatu näkyvät. Ikääntyessä myös iho ohenee ja maanvetovoima lisääntyy… Mádaran ylellinen, silkkinen seerumi on kehitetty tehokkaaksi hoidoksi vaativalle silmänympärysiholle. Se saa aikaan välittömästi napakamman ja kirkkaamman ihon. Hydroxyproliini toimii kollageenin esiasteena auttaen uuden kollageenin tuotannossa. Koivunmahla vaikuttaa solutasolla stimuloiden ihon soluja, jotka tuottavat kollageenia. EyeBright Periocular Complex -yhdiste auttaa kiihdyttämään mikroverenkiertoa ja ehkäisee silmänympärysihon tummentumista – välitön heleyttävä vaikutus.

silmanymparysihon pelastaja ja messutarpit Karita Tykkä

Annostelen muutaman tipan Re:Gene Optic Lift Eye Serumia puhtaalle iholle aamuin ja illoin. Jätän niin tai lisää vielä silmänympärysvoiteen seerumin päälle. Kaunis lasinen pipettipullo on kauneutta arvostavalle henkilölle, kuten minulle iso plussa! Tuotteen hinta on 40,90 € / 15ml ja tuote on todella riittoisaa. Vinkkaan että messutarjouksena Jolie tarjoilee Mádaran Re:Gene Optic Lift Eye Serumin -27 % alennuksella, eli 30 €!!

I love Me -messujen parhaat messutärpit

Messuilla on jälleen luvassa kovat hulinat – kaikki Madaran messutuotteet ovat pääsääntöisesti vähintään -20% alennuksella. Lisäksi monta tärppitarjousta, joista tässä osa.

silmanymparysihon pelastaja ja messutarpit Karita Tykkä

Re:Gene setti (Re:Gene naamio 60ml, Ultimate Facelft päivävoide 20ml, Total Renewal yövoide 20ml + Boost lifting ampulli 3ml); 20,00€ (voh 49,90€) – 60%.
MÁDARA Fab Skin Jet Set matkapakkaus: 20,00€ (ovh: 35,00€) -43%.
Multimaskin setti (Smart, Detox, Peel ja Sos naamiot 12,5ml, Boost Energizer ja Lifting -ampullit 3ml): 15,00€ (ovh 26,90) -44%. Paljon minikokoja (maskeja, scrub jne) 4€ (ovh 10€) ja paljon muuta!

silmanymparysihon pelastaja ja messutarpit Karita Tykkä

Silmänympärysihon pelastaja nro 2 – naamio ja voide yhdessä tuubissa!

silmanymparysihon pelastaja ja messutarpit Karita Tykkä

Toinen syksyn uutuus silmänympärysihon hoitoon on Mádaran SOS Eye Revive Hydra Cream & Mask, joka siis toimii sekä voiteena että naamiona. Kuten Re:Gene Optic Lift Eye Serum, myös tämän pohjana on käytetty tieteellisesti kehitettyä, kliinisesti todistettua ja luonnollista Eye- Bright -periokulaariyhdistettä. Aktiivinen yhdiste on osoittanut vähentämään tehokkaasti useita tekijöitä, jotka vaikuttavat silmänympärysiholla tapahtuviin muutoksiin, kuten ikääntymiseen, silmänalusten tummentumiseen, ihonärsytykseen ja kuivuuteen. Intensiiviset uudelleen kosteuttavat molekyylit lievittävät ihon kuivumista. Kasviskeramidit, fytovahat ja helokkiöljyn omega 6 auttavat vahvistamaan ihon omaa suojaa. Eye Bright-yhdiste vähentää tulehdukseen liittyviä tekijöitä ja helpottaa mikroverenkiertoa vähentäen punoituksen ja turvotuksen merkkejä. Välitön helpotus, suojakerros ja miellyttävä tunne. Tuotteen hinta on 37,90 € / 20ml. Nyt Jolien verkkokaupassa messutarjouksena -27 % alennettuna, 28 €! Käytä voiteena iholle taputellen aamuin ja/tai illoin ja naamiona runsaammin, anna vaikuttaa 15 min ja pyyhi tai huuhtele pois.

Silmänympärysihon pelastaja Karita Tykkä

Minut löydät Mádaran osastolta lauantaina klo 11–16! Luvassa myös tietoiskuja levon, rentoutumisen ja unen tärkeydestä hyvän elämän ja terveen ihon kannalta. Haastattelijana toimii ihana Tarja Gallacher. Näitä tulee ripotellen pitkin päivää, muutaman kerran päivän aikana. Muuten olen osastolla sinua varten – saa tulla moikkaamaan, juttelemaan ja kyselemään vinkkejä.
Tule kurkkaamaan kaikki messuedut I love me messuille ja nouki parhaat päältä. Toivottavasti nähdään messuilla – olisi ilo kohdata! Mádaran ja minut löydät osastolta 6f28.

Iloa ja kaunista oloa kaikille – messuilla tavataan!
Karita

P.S. Mádaraa myyvät mm. Sokos, Sokos Emotion, Stockmann ja monet muut kauneuden kivijalka- ja verkkokaupat, kuten Jolie shop & Spa ja Hyvinvoinnin Tavaratalo.

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

HERKÄNIHON HOITO
herkän ihon hoito Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *