SEERUMEISSA KAUNIIN IHON SALAISUUS (+kampamja ja giveaway)

Kaupallinen yhteistyö: Esse Finland

Seerumeissa kauniin ihon salaisuus – jokaiselle jotakin!seerumeissa kauniin ihon salaisuus Karita Tykkä

Kasvot ovat yleensä ensimmäinen asia jonka toinen toisessa huomio. Se saattaa vaikuttaa siihen miten meitä kohdellaan, mikä tietysti on täysin epäoikeudenmukaista. Ei siis ihme, että kaunis, kuulas, terve, kimmoisa ja elinvoimainen iho on jokaisen naisen ja miksei miehenkin unelma. Kaksi asiaa, jotka kaunistavat välittömästi ja toimivat kaikille ihotyypeille ovat HYMY ja UNI. Vihainen, nyrpeä, ylimielinen tai väsynyt ilme ja iho eivät useimmiten näytä kauniilta, mutta hymy, joka ulottuu silmiin saakka kaunistaa hetkessä. Useimmiten erilaiset operaatiot eivät tuo kaivattua tulosta, kuten itsensä hyväksymistä tai rakastamista – se on enemmänkin sisäinen matka, eivätkä esimerkiksi suuret huulet välttämättä helpota tai nopeuta sitä. On toki tapauksia, joissa erilaiset operaatiot ovat mahdollistaneet hyvän elämän – esimerkkeinä onnettomuuden tai synnynnäisen piirteen korjaaminen.

seerumeissa kauniin ihon salaisuus Karita Tykkä

Iho ei ole ainoastaan pieni läntti kasvoissa – se on suurin elimemme, joka suojelee meitä ulkopuolisilta uhkatekijöiltä ja vapauttaa meitä toksiineista. Se yrittää parhaansa mukaan pitää meistä huolta ja suojella, jos vain annamme sille siihen mahdollisuuden, emmekä tuhoa sitä liian voimakkailla tuotteilla, käsittelyillä ja näännytä sitä nälkään. Iho joutuu kestämään eri sääolosuhteet, stressin, suoliston aiheuttamat haasteet ja monet muut. Onneksi voimme auttaa ja tukea ihon hyvinvointia ravinnolla, meditaatiolla tai muutoin stressiä vähentämällä, unella, ulkona liikkumisella, nesteytyksellä ja luonnollisesti myös hoidoilla sekä tuotteilla, jotka sopivat omalle ihotyypille ja sen tarpeisiin. Tiiviimmissä muodoissa apua antavat seerumit.

seerumeissa kauniin ihon salaisuus Karita Tykkä

Kosmetiikkatuotteissa minua eniten kiinnostavat aina naamiot ja seerumit – niistä olen myös saanut parhaimman hyödynkin, oli ongelma mikä tahansa. Seerumeissa kiehtoo tehokkuus, monimuotoisuus ja se, että niillä voi buustata ihoa eri tilanteiden ja vuodenaikojen tarpeiden mukaan. Seerumit ovat yleensä melko hinnakkaita, sen ymmärtää kun tutustuu tuotteiden sisältöön ja ottaa hiukan selvää tuotteesta. Myös yritys tuotteen takana kertoo paljon. Minulla on ollut etuoikeus tavata pariin kertaa Esse -sarjan perustaja, omistaja ja tuotteiden rakentaja Trevor Stay – hänet tavattuaan, luennot kuultuani ja kanssaan keskusteltuani olen vakuuttunut. Myös ammattitaitoiset Esse-hoitajat, tuntuvat aina löytävän oikeat tuotteet ja hoidot ihon eri ongelmiin. Tässä kirjoituksessa käyn läpi kaikki sarjan ihanat seerumit – ehkä niistä jokin on avuksi myös sinulle.

seerumeissa kauniin ihon salaisuus Karita Tykkä

Seerumeissa kauniin ihon salaisuus – elävät bakteerit!

Probioottiseerumi sisältää yli miljardi elävää probioottia millilitraa kohti – eli 50 miljoonaa probioottia yhdessä pisarassa – ja tämä on myös ensimmäinen tuote, jonka kohdalla tämä väittämä myös pätee. Tuote sisältää kirjon ihon toiminnan kannalta olennaisia probiootteja, jotka on lisätty tähän uskomattomaan tuotteeseen. Seerumi ei sisällä lainkaan vettä, vaan elävät probiootit on kapseloitu ja aktivoivat vasta päästessään kosketukseen ihon kosteuden kanssa – nerokasta! Elävät probiootit myös kykenevät kolonisoitumaan iholla tasapainottaen ja vahvistaen sen suojamekanismeja. Seerumista hyötyvät etenkin aikuisiän aknesta ja ihottumista kärsivät henkilöt.

seerumeissa kauniin ihon salaisuus Karita TykkäProbioottiseerumi tukee ihoa monin eri tavoin, se suojaa, kosteuttaa, vahvistaa ihon suojakerrosta, tehden ihosta vastustuskykyisen ulkoapäin tulevia haasteita kohtaan ja poistaa ihon alaista, hiljaista tulehdusta. Itselleni Essen probiootti on kuin terveellistä lohturuokaa – sen levittäminen iholle tuo ihanan hyvän olon tunteen, kuin joku silittelisi ja pitäisi hyvänä… Se myös selkeästi hoitaa ja kommunikoi ihon kanssa hyvin – vaikutuksen huomaan aina kun tauon jälkeen palaan tuotteen pariin. Ärsytystä tämä seerumi ei aiheuta – itse asiassa yliherkkyystestit osoittivat, että Probiotic Serum on 24 % vähemmän ihoa ärsyttävä kuin tislattu vesi.
Probiotic Serum 30ml SVH: 118,00

seerumeissa kauniin ihon salaisuus Karita Tykkä

Herkän ihon hellijä

Tänä päivänä moni kertoo ongelmakseen herkän ihon, joka ärsyyntyy kaikesta ja on hyvin herkkä kaikille ulkoa tai sisältäpäin tuleville muutoksille. Herkän ihon ystävä on Sensitive Serum, jonka Essen Trevos Stay loihti viime vuonna ja yllättyi sen suuresta menestyksestä meillä täällä Suomessa. Sensitive seerumi sisältää yli miljardi elävää probioottimikrobia yhtä millilitraa kohden, jotka vahvistavat ihon suojabarriääriä tehokkaasti. Sen myötä ihon reaktiivisuus vähenee, tulehdukset vähenevät ja iho rauhoittuu. Seerumin on havaittu auttavan erityisesti ihottumissa, akneiholle ja stressaantuneelle iholle.
Sensitive Serum 15ml SVH: 78,00

seerumeissa kauniin ihon salaisuus Karita Tykkä

Seerumeissa kauniin ihon salaisuus – eroon rypyistä

Haluaisitko nopeasti rypyistä eroon? Silloin valinta on Intensity Serum, jonka sisältämä Mafane-uute toimii kuin hellävarainen luonnon botox. Uute sisältää spilantolia, joka rentouttaa lihaksia ja vähentää ryppyjä. Tuotteen vaikutus säilyy 24 tuntia tai kunnes se pestään pois. Pirunkoura uute yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa suojaa ihon elastaania ja kollageenia, silottaen ihoa näkyvästi. Hyaluronihappopitoisuus on todella korkea, joten tuote kosteuttaa myös tehokkaasti. Seerumi sisältää tuttuun Esse-tyyliin myös probiootteja ja prebiootteja, jotka ruokkivat probiootteja. Tätä seerumia käytetään aamuisin ja sitä voi hyvin käyttää myös tuhkimotippana ennen tärkeää tilaisuutta.
Intensity Serum 30ml SVH: 144,0

seerumeissa kauniin ihon salaisuus Karita Tykkä

Yksi kaikkien aikojen suosikkiseerumeista on Ageless Serum. Sen koostumus on geelimäinen ja se toimii nopeasti ja tekee iholle nopeasti napakan tunteen, kirkastaen samalla ihoa – toimii ihanasti myös meikin alla! Prebiootteja, probiootteja, pirunkourauutetta, makkarapuu-uutetta, erityisen runsas hyalyronihappopitoisuus, rooidosta, C-vitamiinia, E-vitamiinia ja paljon muuta. Käytän tätä kahdesti päivässä aamuin illoin ja pidän välillä taukoja. Tämän tuotteen vaikutuksen huomaa parissa viikossa! Työnkuvani vuoksi kokeilen erilaisia tuotteita tämän tästä ja se voi olla myös rankaa iholle. Pro-ja probioottiset tuotteet ovat siis usein paikallaan tasapainottamaan ihoani – eniten käytän juuri Esse -sarjan seerumeja ihon mikrobiomin vahvistamiseksi ja tasapainottamiseksi.
Ageless Serum 30ml SVH: 184,00

seerumeissa kauniin ihon salaisuus Karita Tykkä

Uusin Esse seerumi, 2019 loppuvuodesta lanseerattu Hyaluronic serumista, vastaa janoisen ihon tarpeisiin. Hyaluronihappo sitoo itseensä 10 kertaa painonsa verran vettä ja on äärimmäisen kosteuttava ja sen lisäksi se aktivoi muiden tuotteiden aktiiviainesosien imeytymistä ihoon. Kehossamme muodostuu ja hajoaa hyaluronihappoa päivittäin. Paitsi, että hyaluronihapolla on suuri merkitys ihollamme, auttaa se myös niveliä ja lihaksia työskentelemään vaivatta. Kaikki hyaluronihapot eivät kuitenkaan ole saman arvoisia tai toimi samalla tavalla. Liian iso polymeerinnen koko ei imeydy ihoon, liian pieni koko taas voi aiheuttaa tulehdusta. Essen tutkimustiimi on kehittänyt tuotteen, jossa tilanne on optimi ja vaikutus juuri sen vuoksi erityisen hyvä, sitoen kosteutta ja edistäen solujen uusiutumista tehokkaasti. Hyaluronic serum sisältää luonnollisesti myös probiootteja – miljoona inaktiivista lactobacillus-bakteeria yhä millilitraa kohden. Seerumista löytyvät rooibos-, myrothamnus ja oliivinlehtiuute ovat antioksidanttisia ja suojaavat siten ihon elastiinia ja kollageenia.
Hyaluronic serum 15ml SVH: 47,00 Hyaluronic seerumista löytyy myös isompi 30ml pullo, jonka SVH on 85,00

ESSE -KAMPANJA!!

Toivottavasti sait tästä inspiraatiota ja hiukan tietoa Essen ihanista seerumeista.
Tällä hetkellä Esse-hoitoloissa on ihana kampanja menossa – minkä tahansa kahden tuotten ostajalle kaupan päälle huikea  Limited Edition Microbiome Body Butter -vartalovoide (arvo 56 €).
+ EXTRA! Haluan myös antaa jakoon yhden näistä seerumeista. Kerro alle mikä näistä seerumeista olisi sinulle tarpeellisin, jotta tiedän millaisen toivoisit saavasi.
Arvon onnekkaan 20.3.2020!

Kurkkaa jälleenmyyjät täältä tai tilaa omasi verkosta.

Iloa ja kaunista oloa,

Karita

kuvat: Emma Ronkainen 
kuvauslokaatio ja huivi: Nougat
korut: Whiten Bloom Beauty & Lifestyle
Pernille Corydon / Nougat

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa.

IHON DETOX

esse detox kasvohoito Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka, FB ja YouTube.

Kiitos!

Kommentit (299)
  1. Probiotic serum!

  2. Mari Heikelä
    15.3.2020, 13:14

    Ageless.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *