Rikkoutumattomat sukkahousut

rikkoutumattomat sukkahousut

 

Kaikki me tiedämme sen tunteen, kun kesken juhlien huomaa sukkahousujen menneen rikki. Silmäpako kiipii joka suuntaan ja jos varaparia ei ole mukana, voi juhla olla pilalla. Onneksi ratkaisu on olemassa – rikkoutumattomat sukkahousut, joissa ei ole kiristävää vyötärönauhaa, jotka eivät hiosta ja jotka voi pukea kauniisti myös sandaalien kanssa. Puhun nyt sukkahousuista, jotka puetaan päälle kätevästi suihkuttamalla.

 

rikkoutumattomat sukkahousut

 

Sain pari viikkoa sitten testiin RVBLAB Perfect legs -tuotteen, joka on itseruskettavan tyyppinen tuote. Se on suunniteltu säärien lisäksi käytettäväksi koko keholle, missä ikinä tarvitsetkaan airbrush-käsittelyn vaikutelmaa. Olin kokeillut vastaavaa tuotetta pari vuotta aiemmin erittäin huonolla kokemuksella – en tykännyt yhtään. Sanomattakin on selvää, olin siis hyvin skeptinen, mutta ilokseni yllätyin tällä kertaa positiivisesti. Sävy osui kohdalleen ja lopputulos oli ihana. Sävyjä löytyy kolme, joten monille säärille löytyy hyvä väri. Suihkeella voi hyvin myös korostaa rusketusta.

 

 

rikkoutumattomat sukkahousut

 

En yleensä käytä kesällä sukkahousuja edes juhlissa, mutta joskus pieni silotus on paikallaan. Perfect legs -suihke korostaa ihon luonnollista sävyä ja tekee siitä välittömästi tasaisen. Peittävyyden ja sävyn saa säädeltyä yhden tai useamman levityskerran mukaisesti. Yhdellä kerroksella tule kevyt ja läpikuultava tulos ja lisäkerrokset tuovat lisää peittävyyttä. Eniten pelkäsin mitä tapahtuu vaatteilleni. Ei tapahtunut mitään. Ne säilyivät täysin ilman tahroja. Suihkutin suihkeen, levitin käsin ja annoin kuivua (kuivui välittömästi). Sen jälkeen se ei tarttunut tai lähtenyt edes uidessa pois. Pysyi koko päivän ja kesti myös sateen. Tämä tuote on oma valintani, jos tänä kesänä sukkiksia tarvitsen.

 

Kaunista oloa ja ihanaa juhlakesää!
Karita

 

Tuote saatu testiin Camilla Aho Oy:ltä

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *