RETRIITTI – TULE MUKAAN!!

Retriitti – tule mukaan!

retriitti – tule mukaan

 

Se on täällä, elämäni ensimmäinen retriitti – tule mukaan! Kaunis elämä tv-sarjan oma jaksoni tuli tiistaina telkkarista ja uusinta tulee tänään torstaina Avalla klo 20 sekä viikonloppuna johonkin aikaan. Siitä saa jonkinlaisen käsityksen siitä, kuka olen ja millaista retriitilläni voisi esimerkiksi olla…  Retriitti, jossa vietämme pari päivää, pitää sisällään erilaisia paloja ja luo kaikkineen ihanan kokonaisuuden. Tämä ensimmäinen retriittini, joka sai alkunsa erään luentokeikan jälkeen yleisön kysellessä milloin minulla olisi retriitti. Vastasin ettei minulla ole koskaan ollut sellaista ja huomasin ajatuksen retriitistä tuntuvan ihanalta… Siitä se sitten lähti ja toiveista sai alkunsa tapahtuma, jonka paikkana ja toteuttajana Sokos Hotel Bomba ja Uumen-tapahtumat toimivat. Taianomainen ja ihana Nurmeksen Bomba toimii siis retriitin paikkana ja ajankohta on 13–14.4.2018. Odotan innolla ihanaa aikaa kaikkien teidän ihanien kanssa. Olen siellä teitä varten ja kanssanne jakaen tietotaidon ja niksit, joita olen vuosien varrella oppinut ja oivaltanut. Olen koulutukseltani Life Coach sekä hyvinvointivalmentaja, joten retriitti keskittyy kokonaisuuteen, jossa keskiössä on ihminen kokonaisuutena – ei vain ravinto, liikunta tai mieli. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta on hyvä huomioida kokonaisuus, sillä vaikka kuinka olisit unelmiesi kunnossa fyysisesti, mutta mielesi olisi onneton, ei myöskään unelmien kehosta ole juurikaan iloa…

 

retriitti-tule mukaan

Retriitti – tule mukaan!

Pyrin retriitin aikana jakamaan tietotaitoani ja osaamistani kauneuden, hyvinvoinnin ja terveyden parissa ja vastaan mielelläni kysymyksiinne parhaani mukaan. Retriitti voimaanuttaa, energisoi ja antaa uutta inspiraatiota kohti ihanaa kevättä kauniina, terveenä ja elinvoimaisena. Retriitin päätyttyä kotimatkalle lähtee joukko tasapainoisempia säteileviä ja hyväntuulisia ihmisiä, joilla on takataskussaan pussillinen työkaluja energisempää elämää varten. Tervetulleita ovat kaikki – iästä, koosta tai sukupuolesta riippumatta. Oletko sinä yksi heistä?

 

retriitti–tule mukaan

 

Retriitti – tule mukaan!

Retriitti pitää sisällään harjoitteita ja luentoja, jotka pidetään tunnelmallisessa hirsitalossa Pielisen rannalla. Nautimme hyvää, ravintorikasta ja energisoivaa ruokaa, nukummme hyvin, rentoudumme kylpylän aalloissa, juttelemme, energisoidumme, tasapainotumme ja saamme uutta ymmärrystä sekä oivalluksia terveyden ja kauneuden saloista. Ryhmästä ja toiveista paikan pääälle riippuen ohjelma saattaa hiukan muuttua toivomustenne mukaan, mutta AINAKIN tämä alla oleva ohjelmarunko antaa osviittaa retriitin kulusta – ekstraa sitten päälle toiveiden mukaan. : )

 

 Kauneus & Terveys Karita Tykän tapaan

PERJANTAI
18.00 – 20.00
Tutustuminen ja Karitan luento
sekä rentoutus harjoitus

 

LAUANTAI
7.30 – 8.30
Avaavia ja vahvistavia harjoituksia – energia liikkeelle
Karitan vinkit aamiaisiin ja niiden tuomaan energiaan
8.30 – 11.00 Aamupala
11.30 – 13.30 Karitan raakakakkukoulu
13.30 – 14.00 Keittolounas
14.00 – 16.00 Omaa aikaa luonnossa
16.00 – 18.00 Luento kauniin ja hyvän olon merkityksestä ja saloista
18.00 – 21.30 Rentoudutaan Bomban kylpylässä

20.45 Illallinen yhdessä herkutellen ja jälkiruuaksi itse tehtyä raakakakkua nautiskellen

 

SUNNUNTAI
7.30 – 8.30 Kävelylenkki Bomban luonnossa veden äärellä. Karitan liikemeditaatio sekä läsnäolo harjoitus.
9.00 – 11.00 Aamiainen, jutustelua ja rentoutuneena sekä akut ladattuna matkalle kotia kohti <3
Hinta sisältää kahden vuorokauden majoituksen aamiaisineen, ohjelman,
kylpylän sekä lauantain lounaan ja päivällisen. Ilmoittautuminen
30.3.2018 mennessä. Tapahtuman toteutuminen edellyttää
vähintään 20 osallistujaa. Varausmaksu 100€/huone.
320 € hlö/2 vrk/2hh

 

Lisätietoja antaa ja varaukset hoitaa  Break Sokos Hotel Bomban myyntipalvelu, puh. 010 783 0450, mail: sales.bomba@sokoshotels.fi, www.sokoshotels.fi    Voit lukea lisää tapahtumista: uumenhyvaolo.fi

 

retriitti-tule mukaan
Rakastan elämää ja elämäntehtäväni on auttaa ja inspiroida ihmisiä voimaan paremmin. Teen sitä kirjoillani, luennoillani, somessa ja blogissani ja siksi järjestämme myös tämän retriitin. Haluan jakaa hyvää ja nautin ihanista keskuiteluista ihmisten kanssa.

Kauneus & Terveys Karita Tykän tapaan -retriitti on ensimmäinen retriittini ja odotan sitä innolla. On mahtavaa päästä viettämään rauhassa aikaa teidän ihanien ihmisten kera – vahvasti läsnäollen ja teille vinkkejä ja työkaluja jaellen. Viikonloppu pitää sisällään hyvää ruokaa, raakakakkumaailman perusteet + valmistuksen, stressittömyyttä, rauhaa, luontoa, kehon lempeää aktivointia, rentoutusharjoitteita, energian lisäämistä ja tietoa sekä työkaluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, sokerittomuuteen ja tunnesyömisestä eroon pääsemiseen. Eikä hätää, myös vapaa-aikaa jää – voit nauttia esimerkiksi kylpylän tarjonnasta. Retriitin jälkeen lähdet kohti uusia seikkailuja elinvoimaisempana ja energisempänä, mukanasi pussillinen keinoja voida vieläkin paremmin. Myös ihosi saattaa ihanasti hehkua… : )

 

Olisi ilo tavata juuri sinut!
Iloa ja kaunista oloa,
Karita

 

 

Herkullisia reseptejä, kauneutta ja terveyttä löydät lisää alla olevista postauksista.

 

Täytetty uunibataatti

superriisilla täytetty uunibataatti

Paras siemenleipä

Paras siemenleipä

Suosikkimieikkituotteeni

suosikkimeikkituotteeni

 

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kiitos

Kommentit (4)
 1. Ranja Kankaanranta
  15.3.2018, 13:56

  Retriitti on todella hieno idea! Ehkäpä järjestät joskus retriitin vähän lähempänä pääkaupunkiseutua. Toivottavasti moni lähtee mukaan hyvän olon ja kauneuden viikonloppuun. Blogiasi on kiva seurailla ja näin ravintola-alan ammattilaisenakin saa uusia ideoita ja vinkkejä terveellisten, sekä herkullisten jälkiruokien valmistukseen. Namaste!

  1. karitatykka
   16.3.2018, 10:23

   Hei Ranja.

   Sinulla on ihana nimi – ei ole tullut aiemmin vastaan… : )

   Kiitos, että seuraat ja luet blogiani! Olen otettu että ammattilaisena pidät reseptejäni ja ajatuksiani inspiroivina – kiitos.
   Tällä hetkellä ei ole tiedossa pk-seudun retriittiä. Kyselyjä on ollut paljon, joten katsotaan josko jossain vaiheessa siitä tulisi totta. : )

   Iloa ja ihanaa viikonloppua!
   Karita

 2. Satu Puustinen
  15.3.2018, 17:41

  Juu – innolla odotan myös vähän lähempänä pk-seutua koska nyt juuri Kainuussa ja matka on niiiiiin pitkä.

  1. karitatykka
   16.3.2018, 10:25

   <3 Kiitos, ihanaa että kiinnostaa… : )

   Iloa!
   Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *