RELAX -VALMENNUS

UUTISIA – uunituore relax -valmennus on täällä!

relax -valmennus Karita Tykkä

Tämä on vastaus kaikille teille, jotka olette toivoneet valmennusta kohti tasapainoisempaa kehoa ja mieltä. Erilaisia treeni- ja ruokavaliovalmennuksia on paljon – jokaiselle varmasti löytyy jotakin. Elämässämme on samaan aikaan kuitenkin jo valmiiksi paljon suorittamista, riittämättömyyden tunnetta, painetta ja vertailua. Siksi tein tämän relax -valmennuksen – jotta voisin jakaa palan omaa energiaani kanssanne live -tapaamisten muodossa. Tarkemmin, kolme tapaamista viikossa. Jos et juuri tiettyyn aikaan ruudun äärelle pääse, ei se haittaa – voit katsoa tallenteet kun sinulle parhaiten sopii. Tässä valmennuksessa ei tavoitella täydellisyyttä tai suoriteta. Mennään toki varmasti oppien eteenpäin, mutta lempeästi itseään kuunnellen.

relax -valmennus Karita Tykkä

Hero Relax -valmennus pähkinänkuoressa

3 viikkoa
Kolmen viikon live -harjoitteluvalmennus, jossa pysähdytään ja rentoudutaan itsemme äärelle, rauhoitetaan hermostoa, lisätään itsetuntemusta ja omaa voimaa. Opetellaan riittämään itse itsellemme ja lisäämään harjoitusten kautta kaiken hyvän määrää elämässämme. Opit mieltä rauhoittavia harjoituksia elämän eri tilanteisiin ja löydät rauhan, itsevarmuuden ja stressi vähenee. Joka viikolla uusi teema ja kulma kehon rauhoittamiseen ja energian lisäämiseen.

Tasapaino
Resilienssi, eli muutosketteryys elämän eri tilanteissa kehittyy ja tunteita on helpompi hallita. Luvassa on helppoja ja konkreettisia harjoituksia, jotka sopivat kiireiseenkin päivään. Matkan varrella voimaannutat itsesi elämään oman näköistä elämää ja vastaamaan elämän tarjoamiin yllätyksiin haluamallasi tavalla automaattisen reagoinnin sijaan.

3 tapaamista viikossa
Luvassa lyhyitä luentoja, hengitys-, meditaatio-, rentoutus-, läsnäolo ja mielikuvaharjoituksia. Arkeen mukaan otettaviksi tai erityisiin tilanteisiin apukeinoina käytettäviksi ja arjen hallintaa helpottamaan.

Yhteisön ja ohjaajan tuki
Ryhmässä voimme jakaa ja muokata valmennusta myös toivottuun suuntaan, kohti niitä osa-aueita, joihin osallistujilla on tarve sukeltaa. Olemme matkalla yhdessä – yhteisen energian voimaannuttava vaikutus on uskomaton.

Rauhaa, tasapainoa, inspiraatiota, läsnäoloa, itsensä hyväksymistä ja kuuntelua, elinvoimaa ja energiaa.
Olet lämpimästi tervetullut matkalle kanssani.

Hinta 45 €

relax -valmennus Karita Tykkä

Relax -valmennus sopii kaikille ja siihen ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Jos kiire painaa, olet levon tarpeessa, nukut huonosti, keho oireilee stressitaakan alla, sisäisen äänen ja kehon viestien kuuleminen on haastavaa tai haluaisit vain oppia tuntemaan itseäsi paremmin ja rauhoittua, on tämä valmennus sinulle. Se tarjoilee harjoitteita sisäisen rauhan saavuttamiseksi ja työkaluja kaaoksen keskelle ja elämän eri tilanteisiin – se on ansaittu tauko vain sinulle. Harjoitukset ovat lyhyitä, joten ajankäytöllisesti valmennus sopii kiireellisellekin ihmiselle – kiireinen henkilö ehkä tarvitsisi tätä jopa kipeämmin kuin kiireetön. Live -harjoitukset nauhoitetaan, joten voit myös tehdä ne jälkikäteen.

relax -valmennus Karita Tykkä

Hero relax -valmennus – luentoja, harjoituksia ja työkaluja

Tapaamme harjoituksen äärellä 3 kertaa viikossa ja jokaisella viikolla on myös luento, joka johdattaa viikon teemaan – läsnäolo, uni ja stressin hallinta. Ensimmäisellä viikolla läsnäolo ja siihen liittyvät harjoitukset. Toisella viikolla hyvä ja syvä uni, levon merkitys sekä rentoutumiseen ja nukahtamiseen johdattavat harjoitukset. Kolmas viikko puretaan stressiä ja matkataan kohti sisäistä rauhaa – teemme harjoitteita, jotka auttavat lisäämään omaa positiivista energiaa ja elinvoimaa. Valmennuksen aiheet ja harjoitukset saattavat muuttua matkan varrella sen mukaan, mikä on tarpeellisinta juuri kullakin hetkellä.

relax -valmennus Karita Tykkä

Hero Relax -valmennus

Olen mukana koko kolmen viikon ajan ja teen tämän normaalin arkeni puitteissa – meistä jokainen siis pystyy siihen. Aika, paikka, varusteet tai tietotaito eivät ole esteenä valmennukseen osallistumiselle. Aiempaa kokemustakaan esimerkiksi meditaatioon et tarvitse – mutta jos olet jo konkari meditaatiossa, ei siitä suinkaan ole haittaa. Saatat jopa syventää omaa harjoitustasi ja löytää siihen uusia kulmia.

Valmennuspaikka on varattavissa täältä – herotreeni.fi/HERO-RELAX .

Jos relax -valmennus kutsuu niin tule mukaan! Aloitamme 2.3.2020 maanantaina ja jatkamme yhdessä kolme viikkoa matkaa kohti elinvoimaa, tasapainoa, energiaa, levollista mieltä ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. Löydät ne asiat, jotka auttavat juuri sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi – helpommin ja vahvemmalla varmuudella.

Olisi ilo jakaa tila, energia ja läsnäolo kanssasi – joka viikko, kolme kertaa viikossa. Ja sen jälkeen jatkaa yhdessä ja erikseen työkalujen ja harjoitteiden avustamina.

Lämpimästi tervetuloa mukaani relax -valmennukseen!
Karita

kuvat: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa.

IRTI SOKERIKOUKUSTA

irti sokerikoukusta Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka, FB ja YouTube

kiitos!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *