Rakkaudella, Karita

karita-05    Kuva: Viola Virtamo

Olen Karita, pian 40-vuotias ravintorikasta ja raakaravintoa rennosti rakastava yrittäjä, reseptien tekijä, luennoitsija, LCF Life Coach, bloggaaja, ruokakirjailija ja viisivuotiaan Luca-pojan onnellinen äiti. Olen kauneuden, terveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin intohimoinen lähettiläs ja haluan auttaa ja inspiroida ihmisiä voimaan paremmin. Teen sen täällä blogissani, luennoillani, resepteilläni, valmennuksissani, kirjoillani ja somekanavissani. Rakastan puhdasta ruokaa ja terveellisiä herkkuja. Mielestäni nautinnot kuuluvat meille kaikille ja ovat osa elämää. Blogissani kaikilla on oikeus rakastaa itseään ja nauttia myös makeista herkutteluhetkistä, hyvällä omallatunnolla.

 

Minut valittiin Miss Suomeksi vuonna 1997. Sen jälkeen olen muun muassa tehnyt pitkän uran mallina ja juontanut useita tv-ohjelmia sekä lukuisia tilaisuuksia. Olen myös luennoinut, suunnitellut Tillander Oy Ab:lle korumallistoja, mennyt naimisiin, saanut lapsen, perustanut SuperLemon tuotebrändin mieheni kanssa ja opiskellut Life Coachiksi. Olen kirjoittanut myös neljä ruokakirjaa; Raakaa ja makeaa (Tammi, 2014), Hyvää huomenta (Cozy Publishing 2014), Lautasellinen kauneutta (Cozy Publishing 2015) ja viimeisimpänä juuri tänään julkaistun herkkukirjan Sokeriton (Cozy Publishing 2016). Elämäni on vauhdikasta ja se muuttuu jatkuvasti. Niin sen mielestäni kuulukin olla, sillä muutokset ja liike ovat kehitystä, jotka vievät eteenpäin.

 

karita-02    Kuva: Viola Virtamo

Olen visuaalinen ihminen ja mielelläni ympäröin itseni kauniilla asioilla. Vaatteet, asusteet, puhtaat/laadukkaat meikit, kodin sisustus, astiat/keittiövälineet ja erilaiset kauneutta edistävät asiat saavat myös huomioni. Blogissani tullaan siis aika ajoin kurkistamaan myös ajatuksiini ja kokemuksiini esimerkiksi kauneudenhoidosta. Myös tyylivalintojani nähdään varmasti niin sportti- kuin muidenkin vaatteiden osalta. Tyylini on selkeä ja ajaton maustettuna ripauksella luxusta. Vaatteiden tulee toimia ja olla käytössä mukavia.

 

Olen aina urheillut. Keho on luotu liikkumaan ja liike on elämää. Omat lajini ovat Fustra, jooga, juoksu, kävely ja välillä pulahdan myös altaaseen tai heiluttelen kahvakuulia, sillä omatoiminen kehonhuolto on mielestäni tärkeää. Välillä on myös kiva hypätä tuntemattomaan ja kokeilla uusia lajeja.  Liikunta- ja kehonhuoltovinkeistä tulen varmasti blogissani aika ajoin myös kertomaan. Jos löydän jonkin huippujutun, niin kerron sen mielelläni myös teille.

 

Olen nähnyt, tehnyt ja kokenut paljon. Tänä päivänä ruoka, ravinto ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat kuitenkin vieneet minut mukanaan. Keittiö onkin valtakuntani, jossa luon uusia terveellisiä, maidottomia, sokerittomia ja gluteenittomia ruokareseptejä. Siellä myös parannetaan maailmaa, rakastetaan ja nautitaan. Jaan blogissani ideoita, reseptejä ja ajatuksiani ruoasta sekä ravinnosta, kauneutta unohtamatta. Toisesta, SuperLemon -blogistani  löydät lisää raakaruokareseptiikkaa.  Rakastan ruokaa ja valmistan sitä rennosti pilke silmäkulmassa. Minulle ruoka on myös keino hoitaa terveyttä jottei tarvitsisi hoitaa sairautta.
Olet mitä syöt – miltä sinä haluat näyttää?

 

karita-01    Kuva: Viola Virtamo

Elämässäni riittää vauhtia, teen paljon ja olen monessa mukana. Kouluttauduin Life Coachiksi, jotta saisin työkaluja parempaan arjen hallintaan ja lisää keinoja vähentää stressiä myös oman arkeni oravanpyörässä. Nautin myös jos voin auttaa muita oivaltamaan asioita ja selkeyttämään elämää. Mielen voima on valtava ja onnellisuus on  kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta erityisen tärkeää. Blogissani tulen jakamaan valmennuksellisia ajatuksiani myös mielen hyvinvointiin, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja stressinhallintaan. Ajatuksesi luovat todellisuutesi – mielen voima on valtava.

 

Tästä se lähtee, Rakkaudella Karita -blogini ottaa haparoivia ensiaskeleitaan. Olen iloinen että olet mukana matkani alkumetreillä. Kiitos.

 

Tavataan taas pian.

Rakkaudella,
Karita

Kommentit (2)
 1. Onnea uudelle blogillesi! Ja uudelle kirjallesi! Odotan niin kovasti, että saan sen hankittua ❤️

  1. karitatykka
   5.5.2016, 18:29

   Hei SatuJii.

   Kaunis kiitos viestistäsi!

   <3 Iloa!
   Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *