PUR Hyvän Olon Hoitola ja solusuolat

PUR Hyvän Olon Hoitola

pur hyvan olon hoitola Karita Tykkä

 

Hämeentie 8:ssa sijaitseva PUR Hyvän Olon Hoitola on kevään tulon myötä käynyt läpi upean uudistuksen! Kauniiseen tilaan on nyt avattu nyt toinen kaunis ja rauhallinen hoitohuone. Uusittu hoitola tarjoilee laajan kirjon palveluja ja asiantuntevaa apua kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – tarjoillen mahdollisuuden pysähtyä itsensä äärelle ja löytää avaimia ja oivalluksia oman hyvinvoinnin edistämiseen. PUR-hoitolasta saa ravintoterapeutin palveluja, elämänmuutos- ja ravinto-ohjausta, lymfaterapiaa, luonnonkosmetiikalla toteutettavia ayurvedisiä sekä probioottisia kauneushoitoja sekä ravintoainemittausta.

 

 

pur hyvan olon hoitola Karita Tykkä

 

Kaikkia hoitoja tukee aina laadukas kotihoito, joten luonnollisesti hoitolasta löytyy omien tarpeiden mukaiset ravintolisät sekä luonnonkosmetiikan tuotteet – kaikki huippulaadukkailta ja tarkkaan valituilta toimijoilta. Olen ollut PURin asiakas jo vuosia ja aina saanut vastauksia kysymyksiini sekä tuote-ehdotuksia tukemaan tilannettani. Mielestäni PURilla otetaan huomioon ihminen kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttavat kaikkeen ja ratkaisut pyritään löytämään sen mukaisesti. Meillä jokaiselle on oikeus ja mahdollisuus ottaa itse vastuu omasta hyvinvoinnistamme – itse en siirrä hyvinvointini tilaa toisille, vaan ammattilaisten tukemana otan vastuun itse itsestäni.

 

pur hyvan olon hoitola Karita Tykkä

 

 

 

PUR Hyvän Olon Hoitola – ravintoainemittaukset

 

PUR:in ravintoasiantuntija Anne Anttila tekee ravintoainemittaukset magneettiresonanssianalyysilla, jossa mitataan solujen värähtelyä. Mittauslaitteen toiminta perustuu kvanttilääketieteeseen ja se hyödyntää sähkömagneettisia aaltoja. Laite kerää kämmenessä pidettävän pienen mittalaitteen kautta tietoa elimistön solujen herkästä magneettikentästä analyysiä varten, jossa tuloksia verrataan järjestelmän ”tietopankkiin”, jotka on koostettu tuhansista mittaustuloksista niin terveistä kuin sellaisistakin soluista, joissa värähtelytaajuus on muuttunut esimerkiksi jonkin solulle tärkeän aineen matalan pitoisuuden tai puutteen vuoksi.

 

pur hyvan olon hoitola Karita Tykkä

 

Minusta testi oli mielenkiintoinen. Se oli helppo toteuttaa ja antoi suuntaa antavia tietoja kehon eri osa-alueiden tilanteesta. Pääsin pohtimaan tätä hetkeä ajatuksella ”mitä voin poistaa, että saan jotakin tilalle?” Mittauksen yhteydessä tehtiin haastattelu, jonka avulla pystyin Annen ja testin avulla hahmottamaan hyvinvointini eri osa-alueita, joihin halusin lähteä tekemään korjaavia muutoksia. Omalla kohdallani niitä olivat vitamiinien ja kivennäisaineiden lisääminen sekä kehon rauhoittamisen panostaminen. Mittauksessa ei tehdä diagnooseja eikä anneta tarkkoja ruokavalio-ohjeita, mutta annetaan suosituksia hyödyllisistä elämäntapamuutoksista sekä kehon kaipaamista tuotteista ja ruoista perusravintoaineiden saantiin. Taustakysymysten ja mittauksen tulosten on tarkoitus rakentaa kokonaiskuvaa omasta yksilöllisestä terveyden tilasta ja löytää asioita, joista elämän sekä terveydentilan sen hetkinen kokonaiskuva selkiytyy. Se saattaa toimia myös mainiona motivaattorina mahdollisesti tarvittavien muutosten kanssa.

 

pur hyvan olon hoitola Karita Tykkä

 

 

Esimerkkejä aiheista joita mittauksessa voidaan tutkia, ovat kehon vitamiini-, kivennäis- ja hivenainetasapainoa, pH-tasapainoa, suoliston tilannetta sekä raskasmetalli- ja haitta-ainepitoisuuksia. Ravintoainemittauksesta voi saada vahvistusta ja selityksiä itseä askarruttaneisiin hyvinvoinnin kysymyksiin. Lista kaikista PUR Hyvän Olon Hoitolan hoidoista voit kurkata TÄÄLTÄ. Lisätietoa PUR:in ravintoneuvoja Anne Anttilan tekemistä ravintoainemittauksesta lisää TÄÄLTÄ. Mittauksen hinta on 68 €.

 

 

pur hyvan olon hoitola Karita Tykkä

 

 

PUR Hyvän Olon Hoitola – tuotteet

Ravintoainemittauksissa ilmeni muutamia huomiotani kaipaavia asioita. Päätin ottaa pari tuotetta käyttöön sekä lisätä tarvittavia solusuoloja. Halusin nähdä toimintani konkreettiset vaikutukset, joten sovimme Annen kanssa seuraavan tapaamisen neljän kuukauden päähän. Living Nutrition Your Flora Tranquil valittiin suoliston ja mielen rauhoittamisen ja tasapainottamisen tueksi. Stressaantunut kehoni kaipasi hermostoani rauhoittavan elämäntyylini lisäksi tätä. Living Nutrition -tuotesarjan ajattelumalli on melko uniikki – se perustuu ajatukseen, jossa luonnon aineista eristettyjen ravintoaineiden sijaan luomulaatuiset ruoka-aineet fermentoidaan, jolloin saadaan ravintolisiä, joiden sisällä ovat elävät mikrobit, entsyymit ja muut hyödylliset ravinteet kattava fermentoitu kokonaisuus.

 

 

pur hyvan olon hoitola Karita Tykkä

 

Toinen valittu tuote oli Wild Nutrition Food-Grown™ Vitamin C & Bioflavonoids, joka valittiin muun muassa tehostamaan raudan imeytymistä. Tuote valmistetaan sitrushedelmän lihassa, jolloin valmisteeseen saadaan kaikki tarvittavat kofaktorit, jotka tarvitaan C-vitamiinin täyteen vaikutukseen kehossa. Ferritiiniarvot eivät testissä näkyneet, mutta verikoe paljasti tuen tarpeen ja siksi tämä tuote solusuolan kanssa oli ehdottomasti listallani.

 

 

pur hyvan olon hoitola Karita Tykkä

 

 

PUR Hyvän Olon Hoitola – solusuolat

 

Pflüger solusuolat olivat minulle uusi tuttavuus – homeopatiaa olen kyllä hiukan opiskellut, mutta nämä tuotteet olivat minulle täysin uusia. Solusuoloja suositellaan esimerkiksi kehon rasitteiden poistamiseen – omalla kohdallani se tarkoitti esimerkiksi nuoruuden mallivuosien aikana käyttämieni kosmetiikan kemikaalien metalli- ja myrkkyjäänteitä kehostani.

 

pur hyvan olon hoitola Karita Tykkä

 

Solusuola-hoitomenetelmän kantava ajatus on solujen hyvinvoinnista lähtevä kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi. Saksalainen Pflüger valmistaa kahtatoista eri mineraalia eli solusuolaa. Kivennäisaineet saadaan eurooppalaisesta maaperästä eli ne ovat puhtaita ravinnostakin saatavia, kehomme soluille tuttuja aineita. Tuotteet on kehitetty jo 1800-luvulla eläneen, lääkärinä toimineen Dr. Wilhelm Heinrich Schüsslerin tutkimustyön pohjalta, jonka mukaan yhden tai useamman kivennäisaineiden puutostila solussa johtaa kehon häiriötilaan ja tästä sairauden kehittymiseen. Solusuolat on siis kehitetty tukemaan kehon omia luonnollisia toimintoja pyrkimällä kivennäisaineiden tasapainoon.

 

Solusuolojen kivennäisaineet imeytyvät suoraan suun ja nielun limakalvon kautta verenkiertoon ja siitä solukalvon läpi soluun, joka voi hyödyntää ne. Solusuoloja voi ottaa suun kautta tablettina antamalla näiden sulaa hitaasti suussa. Itse liuotin ne kiehautettuun haaleaan veteen, jonka join hitaasti ”maistellen” päivän aikana 20–30 minuuttia ennen tai jälkeen ruokailun.

 

pur hyvan olon hoitola Karita Tykkä

 

PUR Hyvän Olon Hoitola – uusinta kokeen tulokset

 

Alkumittauksen jälkeen valitsemat tuotteet toimivat, sillä uusintatestissä oli nähtävissä selkeä parannus. Living Nutritionin Your Flora- sarjan Tranquil,  Wild Nutrition Vitamin C & Bioflavonoids ja solusuolat olivat toimineet odotetulla tavalla. Suurin solusuoloista saavutettu hyöty oli elämäni aikana kertyneen myrkkykuorman poistuminen kehostani – se näkyi selvästi uusintamittauksessa. Joten kyllä, solusuolat toimivat, mutta varmasti kokonaisuudella ja muilla tuotteilla oli osansa positiiviseen muutokseen.

 

 

pur hyvan olon hoitola Karita Tykkä

 

ALEKOODI

 

Saan tarjota teille kivan edun, jossa Annen ravintoainemittauksen ja ravinto-ohjauksen yhteydessä saat -20% alennuksen kaikista tuoteostoista PUR Hyvän Olon hoitolassa. Varauksen voi tehdä PUR-verkkokaupassa osoitteessa https://www.pur-kauppa.fi, valitsemalla kahdesta Annen hoidosta haluamansa ja kirjoittamalla lisätietokenttään ”Karita20” saat -20 % alennuksen kaikista tuoteostoista.

 

Milloin sinä olet viimeksi käynyt ravintoainemittauksessa tai käytkö koskaan? Mielestäni o hyvä välillä ”kurkistaa konepellin alle ja katsoa miten moottori jaksaa”.

 

Iloa ja ihanaa oloa,
Karita

 

 

 

P.S. Lisää tuotteista, palveluista ja muista terveyteen liittyvistä asioista voit lukea täältä.

 

 

kuvat: Emma Ronkainen

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

 

Pidä rinnoistasi huolta urheillessa!

Näin pidät rinnoista huolta Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *