PUHDASTA JA TERVEYTTÄ EDISTÄVÄÄ

Kaupallinen yhteistyö: Probiotic Craft

Puhdasta ja terveyttä edistävää – tuoksuilla tai ilman ja vastuskykyä tukien.puhdasta ja terveyttä edistävää Karita Tykkä

Viime aikoina olen mennyt, tehnyt ja touhunnut – ruokaa olen perheelle tehnyt, pyykit pyykännyt, mutta kodin siivous, se on jäänyt vähemmälle. Huomaan sen olossani, sillä puhdas ja siisti koti on tärkeää kaikkien terveydelle ja hyvinvoinnille – myös mieli on selkeämpi kun kotona on siistiä. Tässäkin siis kokonaisvaltaisuus osoittautuu tärkeäksi ja muistutus, että kaikki todellakin vaikuttaa kaikkeen. Siistissä kodissa on helpompi hengittää, sinne on kiva tulla ja hymykin viipyilee herkemmin kasvoilla.

puhdasta ja terveyttä edistävää Karita Tykkä

Koti on itselleni erityisen tärkeä paikka minulle. Se on tukikohta, jossa on hyvä olla ja jonne on aina hyvä palata. Kodissamme on hyvä huoneilma ja pinnat haluan puhdistaa niin, että se palvelee perhettämme ja ympäristöä. Ekologiset puhdistustuotteet ovat olleet käytössä vuosia, mutta nyt uutuutena ollut tovin käytössä PROBIOTIC CRAFT -sarja, jonka tuotteet ovat ekologisia, riittoisia ja suorastaan nerokkaita. Sarja vie pesuaineet aivan uudelle tasolle.

puhdasta ja terveyttä edistävää Karita Tykkä

puhdasta ja terveyttä edistävää Karita Tykkä

Puhdasta ja terveyttä edistävää
– kyllä kiitos bakteereille

En ole koskaan ollut erityisen tarkka tai huolissaan bakteereista. Esimerkiksi Lucan ollessa pieni en desinfioinut juuri mitään, pyyhkäisin pinnat miedoilla ja myrkyttömillä aineilla ja annoin lapsen myös möyriä mullassa ja temmeltää luonnossa, meillä oli myös koiria, joten kaikenlaiset pöpöt olivat osa elämää. Uskon, että tarvitsemme niitä hyvän vastustuskyvynkin kannalta. Siksi jatkuva desinfiointi huolestuttaakin hiukan. Mitä vastustuskyvyllemme tapahtuu jos krooninen desinfiointi jatkuu hamaan tulevaisuuteen – käsidesi kun huuhtelee myös kaikki hyvätkin bakteerit mukanaan. Probiotic Craft -tuoteperhe saapui siis hyvään aikaan sen sisältämienkin elävien probioottien vuoksi. Tuotteiden probiootit selviävät elossa jopa 90 asteen pesussa!

puhdasta ja terveyttä edistävää Karita Tykkä

Uutta PROBIOTIC CRAFT -sarjaa on kehitelty yhdessä Baltian maiden edistyksellisimmissä ja innovatiivisimmissä kemian ja mikrobiologian laboratoriossa, joka sijaitsee Vilnassa, Santaran laaksossa, Liettuassa. Tuotekehitys perustuu tieteeseen ja huolelliseen testaukseen, ja valmistuksessa panostetaan kestävään luonnonvarojen hallintaan sekä uusiutuvaan energiaan. Tutkimusten tuloksena syntyi korkealaatuisten luonnollisten raaka-aineiden ja probioottien nerokas yhdistelmä, joka saattaa muun muassa auttaa suojelemaan suolistoamme huonoilta bakteereilta, stimuloivat immuunijärjestelmää, auttavat nopeuttamaan tervehtymistä, lisäävät hyviä bakteereja ja minimoivat huonoja bakteereja. Probiootit myös jatkavat työskentelyään pestyllä pinnalla pitkään siivouksen jälkeen, joten vaikutus on pidempi aikaisempi.

puhdasta ja terveyttä edistävää Karita Tykkä

Siivouksessa probioottien teho perustuu kodin pintojen mikrobiflooran tasapainottamiseen. Käyttämällä probioottisia pesuainetuotteita, haitallisten bakteerien määrä kodin pinnoilla vähenee ja hyvien bakteerien määrä vastaavasti kasvaa. Näyttää myös siltä, että probiootit jatkavat työskentelyään pestyllä pinnalla pitkään siivouksen jälkeen, joten vaikutus on pidempi aikaisempi. Tutkimuksissa on huomattu, että probioottikannat tuottavat entsyymejä. Nämä entsyymit hajottavat lian mikroskooppisen pieniksi hiukkasiksi sekä puhdistuksen aikana, että sen jälkeen. Probiootit pystyvät ”nielaisemaan” pienet hiukkaset ja sulattamaan ne ruoakseen, jonka seurauksena probiootit pystyvät puhdistamaan pintoja pintaa syvemmältä, myös huokoisiin pintoihin, jonne lika helposti jämähtää. Ne hajottavat lian ja saavat pinnat pysymään puhtaana pidempään. Ekologiset Probiotic Craft -tuotteet on riittoisia – pieni määrä riittää pitkälle. Tuotteissa ei ole kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa ihmisiä tai ympäristöä. Ne eivät saastuta vettä ja parantavat jäteveden laatua. Sarjan tuotteilla on ECOCERT ja V-Label sertifikaatit ja ovat biohajoavia.

puhdasta ja terveyttä edistävää Karita Tykkä

Puhdasta ja terveyttä edistävää – lapsesta saakka

Probiootit ovat tulleet itselleni tutuksi jo pienestä pitäen – isäni puhui viilin ja jogurtin suoliston ystävällisyydestä sekä juotti Molkosan juomaa kehon tueksi. Vuosien varrella olen siis aina ollut hyvin tietoinen probiooteista ja mikribiomin merkityksestä niin suolistossa kuin ihollani. Nyt Probioti Craft yhdistää puhdistusaineissa kosmetiikan suosikki raaka-aineen probiootteihin – hyaluronihappo. Koko sarja on hajustamaton, mutta sen voi halutessaan itse hajustaa Probiotic Craftin tuoksutipoilla, joita löytyy neljä eri tuoksua. Tuoksutipat sopivat toki myös diffuuseriin, aistejamme hemmottelemaan.

puhdasta ja terveyttä edistävää Karita Tykkä

Tuoteperheeseen kuluu pyykinpesuaine ja huuhteluaine, johon olen itse aivan hullaantunut – se tekee pyykistäni niin paljon pehmeämpää kuin pyykkietikat. Lattianpesuaine, tiskiaine ja yleispuhdistusaine ja kylpyhuoneen puhdistusaine tottakai. Yksi uniikki tuote löytyy, tuote, jollasta ei suomessa vielä ole – hajunpoistaja! Se poistaa ikävät hajut esimerkiksi urheiluvarusteista, mieheni tenniskenkiin toimii loistavasti. Myös vaikkapa herkästä materiaalista tehdyt juhlavaatteet on ihana raikastaa hajunpoistajalla ja myös lemmikkitaloudet ovat myös todenneet tuotteen toimivaksi. Tuotteet ovat siis tuoksuttomia, mutta halutessasi voit itse valita minkä tahansa tuoksun ja luoda kotiisi haluamasi tunnelman – romanttisen tunnelman tuo SENSATION tuoksu, luonnon tuoksun tuo NATURE, kuplivan juhlatunnelman tuo CARNIVAL ja ihanan rentouttavat tuoksun tuo RELAXATION.

puhdasta ja terveyttä edistävää Karita Tykkä

Eikö kuulostakin kiinnostavalta? Saatatkin miettiä ”mistä näitä tuotteita löytyy?”. Minäpä kerron – Probiotic Craft tuotteita löydät muun muassa PUR -kaupasta ja Ruohonjuuri -myymälöistä – myös muutamista pienemmistä terveyskaupoista tuotteita löytyy, joten kannattaa rohkeasti kysyä. Suomenkieliset sivut aukeavat piakkoin, mutta sitä ennen voit käydä lukemassa tuotteista ja yrityksestä lisää täältä. Ehkä haluaisit jo testata tuotteita? Siinä voin myös hiukan auttaa – alta löydät kaksi GIVEAWAYta, joissa voittajat saavat huikeat tuotepakkaukset!

puhdasta ja terveyttä edistävää Karita Tykkä

PUHDASTA JA TERVEYTTÄ EDISTÄVÄÄ

– GIVEAWAY!

Voittajalle on luvassa huipputyylikäs musta Probiotic Craft -lahjalaatikko, josta löytyy koko tuoteperheen kaikki ihanuudet. Tuotepaketin arvo 120€. Osallistu kirjoittamalla kommentteihin mikä tuote kiinnostaisi sinua eniten. Voittaja selviää 29.11.2020 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistua voit myös Instagramissa @karitatykka !

Onnea matkaan ja ihanaa talven (ja Joulunkin) odotusta!
<3 Karita

kuvat: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Hyvän olon hoitola…

pur hyvan olon hoitola Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykkaFB ja YouTube.

Kommentit (108)
  1. Hajunpoistaja! Viiden urheilevan lapsen äitinä juurikin nappisten, koristossujen ja ratsastussaappaiden hajumaailman muuttaminen raikkaaksi kiinnostaa

  2. Kaikki tehokkaat pesuaineet olisivat tervetulleita meille! Tuota hajunpoistajaa taidan käydä ostamassa, sen verran voimakkaat tuoksut tulevat pojan ja miehen treenikengistä 😀 Kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *