Positiiviset ajatukset

Se, mitä ajattelemme, vaikuttaa elämämme kaikkiin osa-alueisiin. Hyvin tai hiukan huonommin. Ei ole siis yhdentekevää, mitä ajattelemme. Usein koemme viikon ensimmäisen päivän, maanantain, jotenkin hankalaksi. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu aikatauluihin, arkeen ja stressiin. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?

Maanantai on päivä muiden joukossa. Uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Helpottaakseni ja tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon sain ajatuksen jakaa viikon jokaisena maanantaina täällä blogissani jonkin positiivisen ajatuksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatuksia hetkeksi johonkin positiiviseen.

Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä positiivisia ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että aina viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisen ajatuksen parissa. Näitä ajatuksia voi myös jakaa ja vaikka lähettää jollekin, joka kaipaa sitä juuri nyt.
Positiivia ajatuksia tulee niin itseltäni kuin maailmaltakin. Jotkut ovat englanniksi ja toiset suomeksi. Joskus voi eteesi tulla myös videotervehdys.

En malta odottaa maanantaihin, vaan jaan ensimmäisen positiivisen ajatuksen nyt.

 

 

 

              Be so good they can’t ignore you.

                                                 -Steve Martin

 

 

 

                                                                          Rakkautta, iloa ja valoa!

                                                                                    – Karita

Kommentit (3)
  1. Maanantain positiivinen ajatus - Kauneus & Terveys -blogit
    23.5.2016, 07:07

    […] ja tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivisen ajatuksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen. Mielen voima on valtava, […]

  2. Maanantain positiivinen ajatus - Kauneus & Terveys -blogit
    30.5.2016, 07:07

    […] Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivisen ajatuksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen. Mielen voima on valtava, […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *