Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Parhaat luomuripsarit

Parhaat luomuripsarit

Minulla ei ole kestoripsiä, enkä käytä irtoripsiä – ripsiväri onkin meikkini yksi tärkeimmistä osista. Ripsiväri korostaa katsetta, eikä meikki ole ennen ripsivärin levitystä valmis. Olen testaillut monia luomuripsivärejä, heikolla menestyksellä. Vaan ei enää – parhaat luomuripsarit tai ainakin omat suosikkini ovat löytyneet! Toisin kuin monet muut, nämä todella toimivat ja saavat ripset näyttämään upeilta. Jos ripset eivät luonnostaan ole kaarevat, pieni taivutus ennen ripsiväriä on paikallaan.

Parhaat luomuripsarit

Parhaat luomuripsarit

Minullakin oli vielä viisi vuotta sitten kestoripset, mutta vuosien käytön jälkeen huomasin, etteivät ne todellakaan tehneet ripsilleni hyvää. Toisaalta halusin myös olla oikeasti ”nakuna”, ilman piirrettyjä kulmia tai keinoripsiä. Näky ei aina miellytä, mutta ainakin se olen oikeasti minä. Ripset ovat silti minulle tärkeät ja ehostan ne päivittäin. Minulla on jo vuosia ollut kestosuosikki ripsivärien joukossa. Olen kirjoittanut siitä aiemmin blogissani, joka löytyy täältä. Suosikkini rinnalle olen etsinyt jo jonkin aikaa loumulaatuista vaihtoehtoa. Nyt kokeilujen joukosta on noussut kaksi suosikkia – siksi parhaat luomuripsarit-postaus tänään.

Parhaat luomuripsarit

Parhaat luomuripsarit

Ensimmäiseksi esittelen Boho green revolutionin, johon törmäsin jo reilu vuosi sitten. Bohon volume -ripsiväri on 99 % luonnon raaka-aineista valmistettu ja niistä 5 % sen on luomua. Se hoitaa, on ekologinen ja saa aikaan tuuheannäköiset ripset. Se ei ärsytä ainakaan omia silmiäni lainkaan. Minulla on pitkähköt ripset ja yksi Bohon miinuspuoli on se, että päivän kuluessa taivuttava vaikutus laantuu, eikä tuote enää pidä ripsiä ryhdissä. Toisaalta, silloin levitän yleensä sitä hiukan lisää – mutta superkestävä se ei siis ole. Hinnaltaan Boho on todella edullinen, vain 14 €. Saman sarjan kulmakynä on myös jatkuvassa käytössäni. Boho green revolution lahjoittaa 1 %:n liikevaihdostaan järjestölle, joka tekee työtä ympäristön suojelun parissa.
Parhaat luomuripsarit

Toinen, hiukan luksukkampi ja oma ykkössuosikkini on Dizao Organicsin ripsiväri. Sarjalla on vain yksi tuote ja se on tämä, 95 %:sesti luomuripsiväri, joka hoitaa ja vahvistaa ripsiä. Ripsiväri koostuu 100 %:sesti luonnollisista ainesosista, joista peräti 95 % on USDA-sertifioitua luomutuotantoa. Pääraaka-aineista karnaubavaha tuuheuttaa ja pidentää ripsiä, kahvipavut toimivat luonnollisena väriaineena, kun taas riisileseuute suojaa ja ravitsee ripsiä. Extrabonuksena on tuoksu – suklaan ja kahvin tuoksu hellii aisteja heti aamusta. Ihana! Hintaa tällä luksustuotteella on 23,50 €. Yksi miinus löytyy tästäkin, se kuivuu todella nopeasti, siispä käyttöikä on lyhyt. Ripsiväri on hypoallergeeninen ja siksi sopii myös herkkäsilmäisille. Eron moniin kemiallisiin ripsareihin huomaa myös poispestäessä, Dizao-ripsiväri on helppo pestä pois ilman hankaamista. Se kuitenkin pysyy niin eikä varise. Monet tätä kokeilleet vannovat tämän ripsivärin nimeen.

Parhaat luomuripsarit

Ripsivärejä myydään ainakin Pur-kaupoissa, mistä itse olen ne hankkinut. Toki näitä molempia myydään varmasti myös monessa muussakin paikassa, mutta Pur-kaupat Kamppi, Hakaniemi ja verkkokauppa ovat paikkoja, joista näitä molempia saa. Mikä on sinun ykkössuosikkisi luomuripsareiden osalta? Tai onko ripsiväri edes meikkisi tärkeä osa? Onko jokin tuotekategoria, josta haluaisit minun kirjoittavan? Jos mieleesi tulee jokin, niin heitä ihmeessä toiveesi kommentteihin. Pyrin olemaan avuksi ja toteuttamaan toiveita parhaani mukaan. : )

Energistä ja kaunista oloa,
Karita

Parhaat luomuripsarit

Kommentit (10)

 1. Kaisa

  Kiitos vinkeistä. Hyvän ja pysyvän luonnonkosmetiikan ripsarin löytäminen onkin kiven alla. Joku toimii ekan purkin on verran ja seuraava samanlainen ei enää toimikkaan, vaan huomaat näyttävästi pandalle, kun ripsarin on levinnyt alaluomille 🙂
  Bohoa olinkin meinannut testata seuraavaksi ja taidan myös kokeilla tuota toista suosittelemaasi merkkiä.
  Mukavaa viikonloppua 🙂

  • karitatykka

   Moikka.

   Boho on oikein hyvä ja nytkin minulla on ripsissäni Dizao, joka on suosikkini. : )

   Iloa ja ihanaa olo,
   Karita

 2. Westend Mum

  Hei! Satutko tietämään, onko olemassa kynsilakkoja (kestäviä tietysti mielellään…), jotka eivät haise niin hurjalta? Usein kynsien laittoa / lakkojen poistoa seuraa päänsärky, niiden kemikaalihajujen takia..
  http://westendmum.fi

  • karitatykka

   Hei.

   Oma suosikkini on ehdottomasti ollut jo jonkin aikaa Kure-merkin myrkyttömämmät lakat. Nämäkään eivät ole 100 % luomuja, mutta erittäin hyviä ja puhtaita. Poistoon voisi toimia jokin öljypohjainen poistaja… En ole mikään lakkoje suurkuluttaja, joten nyt en osaa enemmän auttaa. Ehkä seuraavaksi perehdynkin niihin . : )

   Ihanaa sunnuntaita!
   Karita

 3. Merja

  Juice Beauty -sarjan ripsari on suosikkini.

  • karitatykka

   Moikka.

   Se onkin vielä testaamatta. Täytyykin tutustua. : )

   Kiitos vinkistä ja iloa,
   Karita

 4. JaanaJ

  Hei! Juurikin luonnonkosmetiikasta on ollut kaikista hankalin löytää ripsiväriä. Olen kokeillut mm. seuraavia merkkejä: Kjaer Weiss, Zuii ja Juice Beauty enkä vieläkään ole löytänyt sitä joka korvaisi Cliniquen ripsarin, joka lähtee lämpimällä vedellä. Kiitos vinkistä- voisin seuraavaksi kokeilla vinkkejäsi.

  • karitatykka

   Ymmärrrän, sama ongelma on ollut täälläkin. Edelleen käytän välillä omaa suosikkiani => http://blogit.terve.fi/rakkaudellakarita/paras-ripsivari/

   Nytkin minulla on ripsissäni Dizaon ripsaria, joka on tämän hetkinen suosikkini luomupuolella. : ) Kokeile sitä, voit yllättyä positiivisesti!

   Kaunista oloa!
   Karita

 5. Maarit

  Ihanaa sunnuntaita ❤️ Pari päivää BOHOa testailleena enkä ole pettynyt. Itselläni kun ei haastetta pitkien ripisen kanssa, tämä toimii hyvin. Ei tämä millään massalla ole varustettu, eikä tuuheutta saa aikaan mutta siistit ripset ja pidentää kivasti. Pysyvyyttä en lenkkipolulla ole testannut mutta hiki päässä muuttolaatikoita pakatessa ei ole löytynyt poskilta eikä silmien alta.
  Dizao saa toki mahdollisuuden kun BOHO on käytetty 🙂

  • karitatykka

   Hei Maarit.

   Kiitos, ihanaa sunnuntaita myös sinulle! <3
   Boho on hyvä ja Dizao mielestäni jopa vielä parempi. Sitä voi laittaa myös useamman kerroksen, sillä se on koostumukseltaan kuivempi. Näin voi levittää siis useamman kerran.

   Iloa ja tsemppiä muuttoon. Uusi ihana vaihe alkamassa… jännää ja ihanaa!!! <3
   Nauti iloisista perhosista vatsassasi,
   Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *