Parhaat kasvorullat ja siveltimet – EcoTools

Kaupallinen yhteistyö: ProCare Oy / EcoTools

Parhaat kasvorullat ja siveltimet joita ihosi ja luonto rakastaa

parhaat kasvorullat Karita Tykkä

Rakastan erilaisia ihonhoitovälineitä, joita voin käyttää milloin vain ja aina kun haluan hemmotella itseäni, freesata ihoa ja imeyttää tuotteita tehokkaammin. EcoTools uudistuu tämän syksyn ja ensi vuoden aikana ekologisemmaksi niin pakkauksiltaan, kuin itse tuotteiltaankin. EcoTools, ympäristöystävällinen tuotesarja on laadukas ja ympäristöä kunnioittava. Tuotteiden materiaaleissa käytetään kierrätettyä alumiinia ja muovia. EcoTools uudistus pähkinänkuoressa: 88 % vähemmän muovia, istutettava, siemen- ja biohajoava ja FSC-sertifioitu paperi – lisäksi PETA-sertifioitu EcoTools on 100 % eläinystävällinen ja vegaaninen. Ihanaa!

parhaat kasvorullat Karita Tykkä

Parhaat kasvorullat

Contour facial roller oli rulla, johon tartuin ensimmäisenä. Olin testannut toisen sarjan vastaavaa rullaa aiemmin ja luulin tietäväni, miten rulla toimii ja miltä se tuntuu. Jälleen kerran sain todeta että tuotteissa on valtavia eroja vaikka saman näköisiä olisivatkin. EcoTools Contour Facial Roller on kasvojen hierontarulla erityisesti leukalinjan kiinteytykseen. Rullailin aloittaen liikkeen aina keskeltä ja ulospäin suuntautuen. Ja vaikka kasvorullan muoto sopii erityisesti leukalinjan kiinteyttävään hoitoon, on se loistava myös silmänympärysiholle. Aloitan levittämällä kasvoöljyn ja silmänympärysvoiteen iholleni. Rullaan silmien alta ulospäin suuntautuvin liikkein ja jatkan liikettä myös kulmaluun keskikohdalta ulospäin. Viilennetty rulla tehostaa kasvojen nestepöhön laskua, jos vaikka sellaista sattuu havaitsemaan. Koko kasvojen ihon voi käsitellä, myös kaulan alueelta olen itse ihoani käsitellyt. Kasvojen ihon verenkierto vilkastuu, pienet juonteet saavat kyytiä ja kasvojen lihakset rentouttavat.

parhaat kasvorullat Karita TykkäJade roller on luonnollisesti viilentävä ja tehty 100 % puhtaasta jadesta. Liutan jade-rullaa silmien ympärillä, poskien ja poskipäiden yli, kaulalla, leuan alueella sekä otsalla. Jade-rullan jokainen yksilö on omanlaisensa ja kaunis luonnon taideteos. Jade-rulla rentouttaa kasvojen lihaksia, rauhoittaa ihoa ja parantaa verenkiertoa – turvotus ja tummat silmänaluset saavat lempeästi kyytiä. Pienempi pää on täydellinen silmänympärysiholle ja suun ympärillä käytettäväksi, isompi kasvojen ja kaulan muille alueille. Ihonhoitotuotteet myös imeytyvät tehokkaammin rullan avulla.

parhaat kasvorullat Karita TykkäTextured facial roller on tämän hetken suosikkini. Se o ollut suuri apu kirjan tekemisen maaliviivan lähestyessä ja stressaantuneiden kasvojen lihasten jännitysten poistamisessa. Textured rulla on suunniteltu hieromaan kasvojen lihaksia ja sitä voi mainiosti käyttää myös esimerkiksi sheet-maskin päällä. Verenkierto vilkastuu, tehoaineet imeytyvät paremmin, kasvojen lihasten jännitteet helpottavat ja iholle nousee terve kuulaus. Heti rullailun jälkeen iho saattaa hetkisen punoittaa pintaverenkierron vilkastuessa, mutta se laskee nopeasti. Aloitan ihonhoitotuotteella, jonka jälkeen alan rullailla silmän alapuolelta lähtien ja hiusrajaa kohden edeten. Käyn läpi koko kasvot ja teen muutaman vedon kaulallekin – en useimmiten rullaile pitkään, muutama minuutti riittää ja virkistää ihanasti.

Parhaat kasvorullat – vinkki

Hierontarullaa voi säilyttää jääkaapissa, jolloin käsittely laskee myös kasvojen turvotusta tehokkaasti, tai rullan voi kastella lämpimällä vedellä ennen hierontaa, jolloin lämmin rulla avaa ihohuokosia.

parhaat kasvorullat Karita Tykkä

Parhaat kasvorullat ja siveltimet
– vaikuttavat koko kehoon

Parhaat kasvorullat auttavat lihaksia rentoutumaan ja kun kasvojen lihakset rentoutuvat, saa hermosto automaattisesti viestin, että voi rentoutua. Vaikka rentoutat siis vain kasvojen lihaksen, ulottuu vaikutus koko kehoon. Itselleni kiireinen aamu tai hektisen päivän ilta ovat tärkeitä hetkiä ottaa muutama veto lempirullallani. Valitsen rullan intuitiivisesti, sen mukaan mikä milloinkin kutsuu. Pakkaukset kätkevät sisäänsä iloisen yllätyksen! Kierrätä pakkaus kaivamalla se maahan ja tuota ympärillesi kauneutta ja uutta elämää! Poista pakkauksen muoviosa, istuta biohajoava pakkaus multaan ja katso, kun se muuttuu ihaniksi villikasveiksi! Pahvipakkauksen kääntöpuolella on siemenlappu, joka multaan istutettuna, ja vettä ja valoa saadessaan kasvattaa jotakin kaunista. Siemenet ovat villikukkien siemeniä (krysanteemi ja silkkiunikko) ja lopputulos on yllätys.

parhaat kasvorullat Karita Tykkäparhaat kasvorullat Karita Tykkä

Maailman ensimmäiset vaihtopääsiveltimet

EcoTools on edelläkävijä, sillä millään muulla merkillä maailmassa ei ole vielä vaihtopää-siveltimiä! EcoToolsin uudet vaihtopääsiveltimet ovat ensimmäisiä maailmassa ja niiden pakkaukset ovat vegaanisia ja täysin kierrätettäviä, kuten ovat core-linjankin tuotteet, mutta myös osittain maatuvia, sillä pakkausten paperiosat ovat biohajoavaa paperia ja niissä on mukana siementarra eli tuon osan pakkauksesta voi jopa halutessaan istuttaa. Siveltimien varret on tehty uudistuvasta bambusta, joka on yksi nopeimmin uusiutuvista kasveista maapallolla. Eikä pakkauksien valmistusmateriaaleihin ole kaadettu ainuttakaan puuta, vaan ne koostuvat puuvilla- ja bambukuiduista. Päiden vaihto on helppoa ja nopeaa, eivätkä siveltimet vaadi enää suurta meikkipussia mahtuakseen mukaan – kätevää. Sivellinsettien (Daily Essentials Total Face Kit ja Total Renewal Eye Kit) mukana tulee kierrätetystä metallista valmistettu rasia, joka on tarkoitettu sivellinpäiden säilytykseen.

parhaat kasvorullat Karita TykkäEcotools Daily Essentials Total Face Kit -sivellinsetti on edullinen ja hyvä perussiveltimien kokonaisuus – muuta ei tarvita. 5 sivellintä ja hinta 19,90 €. EcoTools Total Renewal Eye Kit -vaihtopääsivellinsetti on loistava valinta täydellisen silmämeikin loihtimiseksi, hinta 17,90 €. Vaihtopäitä ja siveltimiä löytyy moneen menoon ja tarpeeseen – laatu on erittäin hyvä ja hinta mielestäni enemmän kuin kohtuullinen. Kurkkaa kaikki sivellin vaihtoehdot oletkaunis.fi -verkkokaupasta. Muita jälleenmyyjiä ovat Olet Kaunis -verkkokaupan lisäksi, Sokos ja Emotion.

parhaat kasvorullat Karita Tykkä

Parhaat kasvorullat ja siveltimet – 20 % alennuksella

Ecotools-rullat, siveltimet ja muut ihonhoitovälineet ovat edullisia – esimerkiksi Jade ja Textured rullat 14,90 € ja Contour rulla 19,90 €. Olet Kaunis -verkkokaupassa on koko Ecotools -merkki tarjouksessa -20% 27.9 saakka – erillistä alekoodia ei tarvita Kurkkaa oletkaunis.fi -sivuille ja hanki omat suosikkisi.

Instagramin puolella on käynnissä arvonta, jossa kolme onnekasta voi voittaa giveaway-paketin. Arvonnassa arvotaan Daily essential total face kit – 7 osainen vaihtopääsivellinsetti ja Jade -rulla kasvojen hierontaan. Kurkkaa siis halutessasi myös se ja osallistu! Instagramista IG TV -kanavaltani löytyy myös aiemmin tekemäni rento make up -tutoriaali, jossa käytän EcoToolsin siveltimiä.

parhaat kasvorullat Karita Tykkä

Oletko jo testannut EcoToolsin ihovoitovälineitä? Jos, nii mikä on suosikkisi?
Omat suosikkini tällä hetkellä ovat texture rulla ja siveltimet, vaikka loistavia tuotteita on kyllä paljon muitakin…

Osallistu giveawayn pakettien arvontaan IG:ssä ja hyödynnä etu kaupan puolella.
Iloa ja kaunista oloa,
Karita

kuvat: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

IHON SISÄINEN KAUNISTAJA

kollageeni ihon ja kehon avuksi Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykkaFB ja YouTube.

Kommentit (2)
  1. Hei Karita mistä tuo ihana paita on? <3

  2. Oiskohan M. Gummeruksen paita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *