Paras ripsiväri

paras_ripsivari

 

Minulta kysytään viikoittain muun muassa Snapchatissä mitä ripsiväriä käytän ja onko minulla kesto- tai irtoripset? Olen aina vasataillut kysymyksiin, mutta koska niitä tulee useasti vastaan tänään noihin kysymyksiin myös täällä.  Vastaus kuuluu näin: minulla on ollut kestoripset aiemmin, mutta olen ollut ilman niitä jo yli viisi vuotta. Ärsytti kun en voinut hieroa silmiä tai olla koskaan täysin ilman ehostusta. Ne eivät myöskään tehneet ripsilleni hyvää, joten luovuin niistä. Kuvauksissa irtoripsiä laitetaan melkein aina, mutta muuten en niitä juurikaan käytä. Siksi ripsiväri on meikkini yksi tärkeimmistä osista. Paras ripsiväri tuo silmät kauniisti esiin, siinä on hyvä pigmentti ja se kestää hyvin. Olen kokeillut jos jonkinmoisia ripsivärejä matkan varrella. Vaikka yleensä käytän luonnonmukaisia meikkejä, (joista voin tehdä postauksen myöhemmin) en ole yrityksistä huolimatta löytänyt luomulaatuista ripsiväriä, joka vastaisi toiveisiini. Muutamia hyviä on, mutta ne eivät jaksa pysyä hyvänä koko päivää. Jos sinulla on hyvä kokemus jostakin ripsarista, vinkaa ihmeessä – testaan mielelläni.

Sisältää linkkejä *

 

Paras_ripsiväri

Paras_ripsiväri

 

No mikä sitten on minun valintani? Se on ollut jo vuosia Diego dalla palman Trasformista -ripsiväri*. Olen ostanut kymmeniä erilaisia ripsivärejä, mutta palannut aina luottoripsiväriini. Ostankin yleensä muutaman aina samalla kertaa, jotta en koskaan jää ilman suosikkiani. Ripsiväri paranee kun se on ollut hetken aikaa käytössä. Se jotenkin hiukan ”kuivuu” ja tasainen levitys ilman paukkuja muuttuu helpommaksi. Taivutan ripset ensin kevyesti ripsientaivuttimella ja levitän sitten muutaman ohuen kerroksen. Saatan myös lisätä ripsaria päivän mittaa jos siltä tuntuu. Kuulen jo kuinka joku jo kysyy: ”mistä sitä saa?”. Itse tilaan yleensä verkkokaupasta. Tsekkasin sivulta jälleenmyyjät, löydät ne täältä* .

 

Paras_ripsiväri

 

Trasformistassa on hyvin pigmenttiä, se pitää ripset hyvin kuosissa ja kestää koko päivän. Jos sinulla on rasvainen iho tai raskaat yläluomet, on silloin syytä sipaista puuteria. Nyt siis tiedätte mikä ripsiväri on jo vuosia ollut suosikkini, ja jota parempaa en ole vielä löytänyt. Muut meikit ovat vuosien varrella vaihdelleet, mutta tämä on pysynyt matkassa.

 

Mikä on sinun luottoripsivärisi tai onko ripsiväri sinun meikkisi kulmakivi?

Kaunista oloa!
Karita

 

Paras_ripsiväri

 

Kommentit (16)
 1. Kiitos, että jaoit suosikki ripsarisi tiedon. Pitääkin kokeilla joku kerta. Olen saanut suosituksen ystävältäni myös kyseisen brändin kosmetiikasta.

  Oma luottoripsarini on ollut Diorin Diorshow. Ei varise eikä sotke. Miinuksena siinä on kookas harjaosa ja hinta. Reissuilta olen hankkinut sitten edullisemmin. Mutta koska aina ei voi matkustaa, olen yrittänyt löytää hyvää, edullisempaa tuotetta ostettavaksi. Tästä sain hyvän vinkin 🙂
  Katsoin tuon linkin jälleenmyyjistä, kiinnostuneille tiedoksi, että ainakin Helsingin Stockmannilta kyseisen merkin kosmetiikkaa on saatavilla, vaikka listassa ei sitä mainittukaan.

  Ihanaa loppuviikkoa!

  1. Moi Mia.

   Kiitos infosta!!
   Stockman taitaa olla monelle helppo paikka ostoksille. Toisaalta netistä ostaminen on vieläkin helpompaa ja tulee suoraan maahantuojalta uudesta erästä… : )
   Tässä harjaosa on juuri sellainen josta tykkää, en pidä isoista harjoista… Ripsari vain paranee kun hiukan kuivahtaa ja yksi tuote kestää ainakin minulla melko pitkään.
   Mielelläni jaan suosikkejani! Kiva jos on hyötyä. Ripsiväri on tärkeä osa meikkiä. Jospa vielä löydän joskus luomuversion…

   Ihanaa joulun odotusta!
   Karita

 2. Kiitos vinkistä, täytyy testata heti 🙂 Olisiko sinulla suositella myös hyvä ripsientaivutin?
  Blogiasi on ilo lukea.

  Hyvää ja rauhallista joulunaikaa!

  1. Moi Miska.

   Kiitos kun seuraat!
   Omat taivuttimeni ovat niin vanhat etten muista merkkiä tai sitä, mistä olisin ne hankkinut. : o

   Itse tykkään kuitenkin metallisista joissa on muovinen hiukan leveämpi käsiosa. Taivuttimieni metalliosa on kirkas ja muoviosat tummaa muovia. Luulen että myös taivuttimeni olen ostanut aikoinaan Diegon valikoimasta. Hyviä löytyy varmasti useilta merkeiltä… Jos vastaa tulee hyvät – kerron toki täälläkin.
   Pääasia mielestäni on että taivuttimet tuntuvat käteen hyviltä : )

   Iloa j hyvää oloa joulunaikaan!
   <3 Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *