Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Paras ripsiväri

paras_ripsivari

Minulta kysytään viikoittain muun muassa Snapchatissä mitä ripsiväriä käytän ja onko minulla kesto- tai irtoripset? Olen aina vasataillut kysymyksiin, mutta koska niitä tulee useasti vastaan tänään noihin kysymyksiin myös täällä.  Vastaus kuuluu näin: minulla on ollut kestoripset aiemmin, mutta olen ollut ilman niitä jo yli viisi vuotta. Ärsytti kun en voinut hieroa silmiä tai olla koskaan täysin ilman ehostusta. Ne eivät myöskään tehneet ripsilleni hyvää, joten luovuin niistä. Kuvauksissa irtoripsiä laitetaan melkein aina, mutta muuten en niitä juurikaan käytä. Siksi ripsiväri on meikkini yksi tärkeimmistä osista. Paras ripsiväri tuo silmät kauniisti esiin, siinä on hyvä pigmentti ja se kestää hyvin. Olen kokeillut jos jonkinmoisia ripsivärejä matkan varrella. Vaikka yleensä käytän luonnonmukaisia meikkejä, (joista voin tehdä postauksen myöhemmin) en ole yrityksistä huolimatta löytänyt luomulaatuista ripsiväriä, joka vastaisi toiveisiini. Muutamia hyviä on, mutta ne eivät jaksa pysyä hyvänä koko päivää. Jos sinulla on hyvä kokemus jostakin ripsarista, vinkaa ihmeessä – testaan mielelläni.

Sisältää linkkejä *

Paras_ripsiväri

Paras_ripsiväri

No mikä sitten on minun valintani? Se on ollut jo vuosia Diego dalla palman Trasformista -ripsiväri*. Olen ostanut kymmeniä erilaisia ripsivärejä, mutta palannut aina luottoripsiväriini. Ostankin yleensä muutaman aina samalla kertaa, jotta en koskaan jää ilman suosikkiani. Ripsiväri paranee kun se on ollut hetken aikaa käytössä. Se jotenkin hiukan ”kuivuu” ja tasainen levitys ilman paukkuja muuttuu helpommaksi. Taivutan ripset ensin kevyesti ripsientaivuttimella ja levitän sitten muutaman ohuen kerroksen. Saatan myös lisätä ripsaria päivän mittaa jos siltä tuntuu. Kuulen jo kuinka joku jo kysyy: ”mistä sitä saa?”. Itse tilaan yleensä verkkokaupasta. Tsekkasin sivulta jälleenmyyjät, löydät ne täältä* .

Paras_ripsiväri

Trasformistassa on hyvin pigmenttiä, se pitää ripset hyvin kuosissa ja kestää koko päivän. Jos sinulla on rasvainen iho tai raskaat yläluomet, on silloin syytä sipaista puuteria. Nyt siis tiedätte mikä ripsiväri on jo vuosia ollut suosikkini, ja jota parempaa en ole vielä löytänyt. Muut meikit ovat vuosien varrella vaihdelleet, mutta tämä on pysynyt matkassa.

Mikä on sinun luottoripsivärisi tai onko ripsiväri sinun meikkisi kulmakivi?

Kaunista oloa!
Karita

Paras_ripsiväri

Kommentit (16)

 1. Laura

  Hei! Luonnonmukainen hyvä vaihtoehto on Bohon volume ripsari, oletko kokeillut?
  Se on paras mitä itse olen löytänyt.

  • karitatykka

   Moikka.

   Kiitos – olen kokeillut ja on tosi hyvä muttei jaksa pitää ripsiä ryhdikkäänä. Heti laitettaessa tosi hyvä kyllä, efekti ei vain itselläni kestä. Voi olla että johtuu pitkistä ripsistäni…

   Ihanaa alkavaa viikonloppua!
   <3 Karita

 2. Virpi Valtonen

  Moikka!

  Kiitos vinkistä Karita tämä täytyy ottaa seuraavaksi kokeiluun.

  Oma ehdoton ykkös ja luottoripsarini on DDP:n SEMIPERMANENTE.
  Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jos ripsarilta haluaa täydellistä pysyvyyttä. Semipermanente ei varise, ei leviä vaikka hieroisi silmiä, eikä leviä rasvaiselle luomelle!!! Tämä ripsari kestää tyrskyt ja myrskyt.

  DDP:lta olen kokeillut myös GIGLIONEA mutta jotenkin en osannut joko käyttää sitä oikein (harjan muoto) tai se ei vaan sopinut vauhdikkaaseen menoon.

  Olen huomannut saman kuin sinä että DDP:n ripsarit on aluksi hyvin kosteita, ja siitä kun ripsarin on ottanut käyttöön niin n parin vkon päästä tekstuuri muuttuu paksummaksi ja harjaus on helpompaa.

  Olen käyttänyt DDP meikkejä n.8 vuotta, toki ostan muitakin koska hintataso on aika suolainen, ja mielestäni DDP voittaa mennen tullen Diorit YSL:t Kanebot jne.
  Ihonhoitoon käytän mm. Environea.

  Ihanaa Joulun odotusta <3

  Yt Virpi

  • karitatykka

   Moikka Virpi!

   Kiitos viestistäsi. : )
   Olen kaiketi joskus tuote kokiellut ja kyllä, se kestää hienosti… Muttei tuuhenna samalla tavalla kuin tarsformista. Makuasia – toisaalta juuri hieronnasta tulleena voin todeta, että semipermanente olisi ollut erittäin hyvä vaihtoehto… ; )

   Tuo Environe on minulle täysin vieras brändi. Ei ole tullut vastaan.

   Iloa ja hyvää oloa joulunaikaan!
   Lämmöllä,
   Karita

 3. Parhaat luomuripsarit – Rakkaudella, Karita

  […] kestosuosikki ripsivärien joukossa. Olen kirjoittanut siitä aiemmin blogissani, joka löytyy täältä. Suosikkini rinnalle olen etsinyt jo jonkin aikaa loumulaatuista vaihtoehtoa. Nyt kokeilujen […]

 4. LUONNONKOSMETIIKAN PARAS RIPSIVÄRI – Rakkaudella, Karita

  […] tuttavapiiristäni olen kuullut saman tarinan. Vuosia olen käyttänyt ”tavallista” rispiväriä, mutta koko ajan olen etsinyt sille luonnollista vaihtoehtoa. Nyt etsintä on ainakin hetkeksi […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *