Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

PÄÄTÖS

PÄÄTÖS

Tuntuuko, että ensimmäisen askeleen ottaminen on joskus äärimmäisen vaikeaa? Että päätös, jonka tunnet sisimmässäsi olevan oikea, on jotekin hankala tehdä.  Jokin jarruttaa sinua, etkä ota askelta eteenpäin… 

Usein kyseessä on pelko jostakin. Pelko epäonnistumisesta, rakkauden menettämisestä, häpeästä jne. Mutta Pelot ovat vain tunteita ja ajatuksia mielessäsi – ne eivät ole sinä. Ne ovat tulleet kyytiisi tiedostamattomista lähteistä, eivätkä johdu sinusta. 

Pelot ovat myös asioita, joille voimme tehdä jotakin – aina. Meillä on käytössämme erilaisia tapoja poistaa pelkoja tai pikemminkin oppia hyväksymään ne osana sinua. Kun hyväksymme itsemme kaikkien puoliemme kanssa, ei peloilla tai muilla rajoittavilla tekijöillä ole enää valtaa tai voimaa.
Hyväksytkö sinä itsesi?

The most difficult thing is the decision to act, the rest is merely tenacity. The fears are paper tigers. You can do anything you decide to do.
You can act to change and control your life;
and the procedure, the process is its own reward.

– Amelia Earhart

Tartu siis pelkoihisi ja tee päätös.
Kun teet päätöksen olet jo matkalla kohti päämäärääsi. Älä epäröi tehdä virheitä tai epäonnistua, sillä ne saattavat olla isoina oppina matkallasi ja toimia opettajinasi.

Matka itsessään on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa ihmisenä ja on siis voittoja ja onnistumisia täynnä. Uskalla siis ottaa askel ja tehdä päätös – mikä tahansa se onkaan. Päätökset ja valinnat, joita teemme koko ajan, rakentavat todellisuutemme.
Meillä on mahdollisuus valintaan – aina. Nytkin voit valita, millaisen asenteen tähän päivään ja viikkoon valitset ja tehdä päätöksen, joka vie eteenpäin tai jättää sinut junnaamaan paikoillaan. Kumman valitset? Uskallatko tehdä päätöksen, joka ei tule muilta tai palvele ainostaan toisten toiveita? Kuuntele sisintäsi ja mene rohkeasti kohti sitäkin valintaa, joka saattaa tuntua pelottavalta. Saattaa helpottaa ajatella jännityksen olevan energiaa ja innostusta uuden aloittamisesta, joka kannustaa sinua matkallasi.

P.S. Pelkojen takana on mahdollisuus kehittyä.

Iloa ja rohkeutta,
Karita

Kurkkaa ihmeessä myös nämä kirjoitukset ja reseptit:

Herkullinen fenkoli-voipapusalaatti

Fenkoli-voipapusalaatti_


Irti sokerista

irti-sokerista02

Herkullinen nuudelisalaatti

Terveellinen ja herkullinen pikaruoka – nuudelisalaatti

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

kuvat: Karita

Kommentit (2)

 1. Eskola Mari Leena

  Todella kiinnostaa Karitan blogi ⚘
  Hyviä reseptejä ja ohjeita elämään.
  Rauhallista, Rakastavaa….vaikea selittää, se on tunne joka välittyy.

  • karitatykka

   Hei Mari.

   Ihanaa, että olet löytänyt blogini ja saanut kiinni myös tunteesta sen siällä… Sanoissa ja ajatuksissa on energiaa, jonka pyrin joka kerta lataamaan rakkaudella, lämmöllä ja lukijaa palvellen. Joku aistii sen, toinen ei – tunne ja energialataus ovat kuitenkin aina siellä. : )
   En halua ohjata tai opettaa, pikemminkin oivalluttaa ja auttaa. Kiva, jos myös sinä olet löytänyt iloa resepteistäni ja kirjoituksistani. <3

   Iloa ja valoa,
   Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *