Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

ONNEA – ONNEKKAAT VOITTAJAT

ONNEA– ONNEKKAAT VOITTAJAT

ONNEA – onnekkaat voittajat on nyt valittu ja neljä teostani lähtee matkaan viimeistään maanantaina. Oli ilo lukea muistojanne! Huomasin samaistuvani moneen ja kokemaan noita ihania tunteita kanssanne uudelleen. Usein muistot liittyivät isovanhempiinne, tuoreihin makuihin ja tilanteen merkityksellisyyteen. Huomasitteko, miten ihanaa oli palata muistelemaan menneitä ja positiivisia asioita? Miten hyvä mieli siitä tulikaan ja miten ihana tunne valtasi koko kehon. Jälleen kerran voimme todeta, että kun viemme huomiomme ja keskitämme ergiamme jonnekin, sen määrä kasvaa. Ajattelu vaikuttaa kaikkeen ja saa aikaan erilaisia tunnetiloja. Voisiko tietoisesti poisitiivisiin asioihin ajatusten keskittäminen tuoda lisää hyvää elämään? Omasta mielestä vastaus on kyllä.

Kiitollisuudenaiheita on meillä kaikilla, kiireessä ja negatiivisessa moodissa ne vain helposti unohtuvat.  Huomion keksittäminen kiitollisuudenaiheisiin päivittäin edes hetkeksi tuo runsauden tunteen, rauhan ja positiivisemman mielen. Aivojen hermoradat lepäävät kauniissa ajatuksissa ja mielen kuvissa, joita ajatuksista nousee. Mieltä voi myös lepuuttaa katselemalla jotakin kaunista. Nyt kesällä se on mielestäni helpompaa kuin koskaan kun on enemmän aikaa ja luonto pursuilee kauneuttaan. Itse menen veden äärelle ja katselen luonnon kauneutta tai ihastelen ympärilläni upeassa väriloistossa rehottavia villikasveja. Myös maaseudun peltomaisema rentouttaa ja rauhoittaa mieltäni sekä kehoani – minusta peltomaisema on kaunis. Syvempi sukellus kiitollisuuteen syntyy kun keskitän huomioni tai ajatukseni rakkaimpiini – tunne on voimakas, kokettava ja aina tarvittaessa saatavilla. Helpoin tapa tuntea kiitollisuutta onkin keskittää ajatus johonkin, jota rakastaa.

Onnea – onnekkaat voittajat

Onnetar suosi seuraavia ihania naisia:
Anu
Sari
Kiia
Riikka

Kiitos kun osallistuitte ja jaoitte tarinanne!

Koen hyvää oloa ja kiitollisuutta myös saadessani tuottaa iloa toisille. Voin antaa omastani ja tehdä jonkun iloiseksi – niin kuin nyt tänään esimerkiksi kirjoillani. Meillä kaikilla on mahdollisuus toimia niin, keinoja on monia. : )

Pistetään hyvä kiertämään ja tehdään hyvää: Mitä sinä voisit tehdä tänään jollekin toiselle?

Iloa ja ihanaa oloa!

Karita

Tässä lisää hyvää jaettavaksi:

Ilmainen kuukausi BookBeatilla

Ilmainen kuukausi BookBeatilla

Tehosekoitin arvonta ja viilentävä smoothie

Tehosekoitin arvonta ja viilentävä smoothie

Seksikkään ihon salaisuus

Seksikkaan-ihon-salaisuus-02

kuvat: Karita

Kommentit (4)

 1. Elina

  Kun ajattelee kaikkia hyviä asioita elämässään, se tunne on parhaimmillaan sellainen pakahduttava ilon, onnellisuuden ja lämmön ihana sekoitus, joka täyttää kehon ja mielen. Huonompina päivinä niistä saa puolestaan yllättävää tsemppiä ja voimaa jatkaa eteenpäin. ♥️

  Ja kuinka siitä saakaan itselleen, kun voi antaa jotakin myös toiselle. Iloa ja hyvää mieltä moninkertaisesti ☺

  • karitatykka

   Ihanaa, juuri näin!

   Oma ”muistisääntöni” myös on, että jos kaipaan jotakin pyrin antamaan sitä muille. Eikä aikaakaan kun se palaa jossain muodossa takaisin. : )

   Toisille aidosti ja pyyteettömästi ilon ja avun tuottaminen on tärkeää. Pieniä tai isoja, pääasia, että kaikki tulee sydämestä… <3
   Iloa!
   Karita

 2. Anu

  Oli kyllä ihana palata niihin lapsuuden kesiin ja täytyy sanoa, että ihan alkoi mieli tehdä muurinpohjalettuja, loma alkaa ensi viikolla, joten silloin herkutellaan.

  • karitatykka

   Kauniita muistoja on aina syytä muistella. : ) Onneksi niihin voi aina palata.

   Iloa!
   Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *