NOSH Women – suosikkivaatteeni

Kaupallinen yhteistyö: NOSH women

NOSH Women – suosikkivaatteeni esittelyssä.

Nosh women suosikkivaatteeni Karita Tykkä

Kaapistani löytyy aika monta valkoista kauluspaitaa eri kankaista valmistettuina ja valkoisia laadukkaita ja ajattomia T-paitoja AINA. Vuodet vierivät ja tyylikin vaihtuu, mutta perussuosikit ovat ja pysyvät. Nuorempana massakulutuksen  maailmassani ostin paitani mistä edullisimmin sain, pääasia, että näytti hyvältä – nyt laatu ratkaisee. Laadukas tuote kestää aikaa ja on ekologinen valinta myös siinä mielessä. Itsekin olen siirtynyt massakulutuksen maailmasta laadukkaaseen ja tiedostavaan ostokäyttäytymiseen. Suosin mielelläni kotimaisia yrityksiä, joilla on myös sydän tekemisen taustalla. Yksi sellainen on suomalainen vaatemerkki NOSH Women, johon tutustuin ensikertaa noin vuosi sitten. Tänään näytän omat suosikkivaatteeni ajattomasta mallistosta.

Nosh women suosikkivaatteeni Karita TykkäNOSH Women tarjoilee vaatteita eri vartalotyypeille ja eri tilanteisiin. Mallistot suunnitellaan Suomessa ja tuotteet ommellaan ekologisesti ja eettisesti Euroopassa (Portugalissa, Ukrainassa ja Latviassa). Vaatteiden materiaalit valitaan myös vastuullisesti – tärkeimpänä materiaalina on sertifioitu luomupuuvilla. Tänään keskityn naistenvaatteisiin, mutta valikoimaan kuuluvat myös miesten- ja lastenvaatteet. No mistä näitä sitten saa? Löytyy kaksi kanavaa – NOSH vaatekutsut ja edustajat sekä nosh.fi-verkkokauppa ja uutuutena verkossa tapahtuvat NOSH onlinekutsut. Edustajilta saa henkilökohtaista palvelua ja apua esim. kokovalintoihin.

Nosh women suosikkivaatteeni Karita TykkäNosh women suosikkivaatteeni Karita TykkäSuosikkipaitoja on helppo yhdistellä asukokonaisuuksiin ja asustaa eri tilanteisiin sopiviksi. Oloasuna sellaisenaan ja jakun tai neuletakin alla se menee myös töissä. Peruspaidat ovat vaatekaapin kulmakiviä ja ne pelastavat – aina on jotakin päälle laitettavaa. Selkeä tyyli toimii aina ja mustavalkoiset vaatteet menevät vuodenajasta riippumatta. Omat valintani ovat MEERI ja VENLA T-paidat. Pitkähihaisista paidoista suosikkini ovat valkoiset klassikot ESSI ja ihana INKA, jonka malliin rakastuin heti. Paitojen laatu on huikea ja kestää kulutusta ja pesua. Kaikki paidat ovat kokoa s.

Nosh women suosikkivaatteeni Karita TykkäNosh women suosikkivaatteeni Karita Tykkä

NOSH Women – suosikkivaatteeni POWER housut

Housuissa päädyin OONA ja OLO II trikoohousuihin, jotka toimivat niin kotona kuin muuallakin. Ehdoton housusuosikkini on kuitenkin POWER housut, jotka valmistettu ylellisestä ja hienostuneesta sekoiteneuloksesta. Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen kangas laskeutuu kauniisti ja sen pinnassa on hienoista kiiltoa. Koostumukseltaan neulos on 67 % kierrätettyä polyesteriä ja 33 % merinovillaa. Merinovilla on mulesing-vapaata. POWER housut ovat tyylikkäät ja siistit housut, jotka ovat uskottavat työkäytössä, mutta mukavuutensa puolesta toimivat myös vapaalla. Laadukkaasti viimeistellyt ja ilmettä keventävät lyhyehköt lahkeet – tosin olen 173 cm pitkä ja housuissa on koko s.

Nosh women suosikkivaatteeni Karita TykkäHyvä olo näkyy päällepäin. Jos vaatteissa on hyvä olla, on olo itsevarmempi, mukavampi ja kauniimpi. Vuosia sitten sanoin hyvästit entiselle tyylilleni, jossa jaloistani löytyi aina noin 8 sentin korot ( koska olin hiukan liian lyhyt malliksi) ja kehoa nuolevat ja tiukat vaatteet, jotka rajoittivat olemistani ja tekivät minut hyvin tietoiseksi kehostani – liiankin. Nyt tyylini kulmakivi ovat mukavat vaatteet, joissa leikkaus ja tuntu johtavat valintojani. NOSH Women -suosikkivaatteisiin on ilo pukeutua – laatu ja tuntu ovat erinomaisia ja kotimaisuus sekä ekologisuus kirsikkana kakun päällä. Olo on huoleton, mukava ja varma.

Nosh women suosikkivaatteeni Karita Tykkä

NOSH Women ja Sasta yhdistivät voimansa

Parkatakki on perustakki, joka palvelee monessa – t-paidan kanssa kesän kääntyessä syksyyn ja jos alle pukee kevyttoppaa tai villapaidan, voi sitä pitää myös sään selkeästi kylmentyessä. SUUNTA parkatakki on kahden kotimaisen yrityksen NOSHin ja retkeilyvaatteista tunnetun Sastan yhteistyön tulos. SUUNTA takkia on saatavilla useita värivaihtoehtoja ja se suojaa sateelta ja tuulelta. NOSHia ja Sastaa yhdistävät vastuulliset arvot ja halu suunnitella laadukkaita ja kestäviä vaatteita, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä päällä. Materiaalista 35 % on luomupuuvillaa ja 65 % muovipulloista valmistettua kierrätettyä polyesteria.

Nosh women suosikkivaatteeni Karita Tykkä

Mistä sinun vaatekaappisi perusjutut muodostuvat? Entä onko vaatteiden ekologisuus ja materiaalin laatu sinulle merkityksellinen? Mikä ohjaa ostokäyttäytymistäsi?
Näitä pohdin ajoittain myös itse – kivat uutuus jutut eivät päädy kaappiini, vaan nautin vaatteista, jotka ovat pitkäikäisiä ja ihania iholla. NOSH-vaatteita voi tilata NOSH edustajilta, vaatekutsuilla tai nosh.fi -verkkokaupasta. Tutustu NOSH Women suosikkivaatteisiin nosh.fi/suosikkivaatteet.

Nosh women suosikkivaatteeni Karita Tykkä

NOSH Women – suosikkivaatteeni – GIVEAWAY

Instagramissa on meneillään NOSH -arvonta, kurkkaa se ja osallistu @karitatykka

Hyvä olo on aina muodissa – laatu ratkaisee.

Ihanaa syyssunnuntaita toivotellen,
Karita

kuva: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Paahdettu kukkakaali parmesaanilla
(ketogeeninen resepti)

paahdettua kukkakaalia parmesaanilla Karita Tykkkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Youtube ja FB

kiitos!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *