Minimalistisuus meikkipussissa – Und Gretel

Kaupallinen yhteistyö: Greenlips beauty Oy

Minimalistisuus meikkipussissa on tämän päivän trendi!

minimalistisuus meikkipussissa Karita Tykkä

 

 

Useat varmasti tunnistavat tilanteen jossa meikkipussi pursuilee erilaisista tuotteista. Mitä enemmän ikää tulee, sitä vähemmän haluan tuotteita käyttää – yksikertaisuus, mutkattomuus ja luonnollisuus kiinnostavat enemmän. Luononkosmetiikka on oma valintani ihonhoidon lisäksi myös meikeissä. Haluan täyttää minimalistisen meikkipussin tuotteilla, joista ei löydy keinotekoisia säilöntäaineita tai muita ikäviä raaka-aineita. Mutta vaikka kyseessä on luonnonkosmetiikan meikkisarja, vaadin myös toimivuutta, pigmenttiä ja pitkäkestoisia koostumuksia. Und Gretel vastaa näihin, sillä monikäyttöisyys on sarjan tuotteille ominaista! Minimalistisuus meikkipussissa on helppoa kun meikkipussiin ei tarvita kuin muutama Und Gretel tuote.

 

 

minimalistisuus meikkipussissa Karita Tykkä

minimalistisuus meikkipussissa Karita Tykkä

 

 

Minimalistisuus meikkipussissa – monikäyttöisyys

 

 

Vain muutama tuote meikkipussiin ja voit rakentaa monenlaisia meikkejä.
– Meikkivoide Leith, on hyvä olla. Voit käyttää sen hyvin kevyesti tai juhlameikkiin kerrostaa useamman kerran peittävämmän lopputuloksen halutessasi. Itselläni käytössä ovat värit 3 ja 4. Yhdistelen siis kahta väriä oman ihonsävyni mukaan.
– Ripsiväri Wint on must have. Tätäkin voit käyttää hyvin kevyesti jos toiveenasi on luonnollinen lopputulos ja kerrostaa jos haluat näyttävät ripset. Omista ripsistäni kysellään joka viikko – onko minulla kestoripset, käytänkö seerumeita jne. Ei kumpaakaan, vaan taivutus ja hyvä ripsiväri riittävät. Wintissä pigmenttiä riittää, eikä se varise poskille.
– Kulmakynä Sprusse on yksi sarjan ehdottomista suosikeistani – jo kaksi kynää on mennyt ja kolmas menossa. Väri kynässäni on 02. Jos kulmasi ovat jo sellaisenaan hyvät, voi kulmakarvageeli Froh olla hyvä ratkaisu, se auttaa pitämään kasvoja kehystävät kulmat kuosissa. Kynällä voi tehdä myös hiukan paksumman rajauksen silmän yläluomelle, etenkin ulkonurkkaan ja sormella pehmentää rajausta ylöspäin kohti kulmia – saat syvyyttä katseeseen.
– Monikäyttöinen Sunne korostus- ja varjostuspaletti toimii monessa. Paletilla luonnollisesti muokataan kasvojen piirteet kauniisti esiin, mutta itse käytän sitä tarvittessa myös luomivärin korvikkeena. Varjostuväri toimii luomella tuoden silmän paremmin esiin ja vaaleampaa korostusväriä käytän kulmaluulla, liikkuvalla luomella sekä silmän sisäkulmassa  tuomassa valoa. Värit Lewe ja Vide ovat vuoroin käytössäni.
– Luomivärit IMBE ovat pigmenttirikkaita, täyteläisiä ja pehmeitä levittää luomille. Luomivärejä voi käyttää kostean tai kuivan siveltimen kanssa sekä myös sormilla. Sävyt sea shell tai bronze toimivat ihanasti valoa tuovana tuotteena riippuen haluaako kirkasta kylmempää valoa (sea shell) tai lämpimämpää ”auringon tuomaa” hohdetta (bronze).

 

 

minimalistisuus meikkipussissa Karita Tykkä

 

 

Minimalistisuus meikkipussissa – ammattilaisen lisävinkit

 

 

Tuotteiden monikäyttöisyydestä löytyy vinkkejä vaikka kuinka, mutta tässä muutama Und Gretel -meikkitaiteilijan helposti toteutettava vinkki:

Tagarot huulipunat: siisti voimakas ja kiiltävähkö huulipuna kun levittää suoraan puikosta ja tehden sama mutta pusuttelee ylimääräiset hoitavat öljyt pois niin sinulla on mattapuna. Kun taas töpöttelee sormella punaa huulille, lopputulos on todella luonnollinen, ”kissed lips” -tyylinen. Kaikkia huulipunia käytetään myös poskipunina kun taputtelee poskille ennen puuteria. Wood sävyinen huulipuna toimii myös kivasti nestemäisen varjostuksen tapaan ja copper sävyä voi käyttää bronzerina
LUK luomiväripuikko: Saksassa myydyimpiä tuotteita. Toimii kulmissa, rajauksena, smokey eye meikkiin, luomivärinä ja varjostuksiin.
– Huulikiilto Knutzen: täyteläinen huulikiilto, joka toimii myös luomissa esim sekoitettuna johonkin IMBE luomiväriin kun haluaa todella kiiltävän lopputuloksen tai yksinään kiiltävän ja luonnollisempaa lopputulosta toivovalle. Huulikiillot tuo hehkua ja valoa poskille – jolloin sitä taputellaan sormella poskiluulle tai sen päälle. Toimii etenkin jos on jo enemmän juonteita, sillä puuterimaiset hehkutuotteet usein tuovat juonteita enemmän esille.

 

 

minimalistisuus meikkipussissa Karita Tykkä

 

 

Minimalistisuus meikkipussissa – luonnollisesti tottakai

 

 

Und Gretel on korkealaatuinen ja hoitavista raaka-aineista valmistettu luonnonkosmetiikan meikkisarja. Meikit sisältävät upeita raaka-aineita, mm. avokadoöljyä, ruusunmarjaöljyä, verbenaa, jojobaöljyä, macadamiaöljyä, kamomillaa, babassuvoita ja värikkäitä mineraalipigmenttejä. Sarja ei kuitenkaan korosta luonnollisuuttaan, vaan vastaa vaatimustasoon, jota moni kuluttaja tänä päivänä vaatii – myös luonnonkosmetiikalta. Itselleni ei ainakaan riitä että tuote on sertifioitua luonnonkosmettiikkaa, sen tulee myös toimia! Esimerkiksi ripsivärin löytäminen luonnonkosmetiikan puolelta tuntuu olevan monille edelleen vaikeaa. No, Und Gretel vastaa tähän – sarjan ripsivärin on muistaakseni valinnut parhaaksi ripsiväriksi jopa Elle-lehti!

 

 

minimalistisuus meikkipussissa Karita Tykkä

 

 

 

Minimalistisuus meikkipussissa – GIVEAWAY!

 

Koska haluan jakaa hyvää, sain arvottavaksi viisi Und Gretel tuotepakettia. Paketti sisältää huippusuositun Wint ripsivärin sekä Knutze huulikiillon!

 

Osallistut näin:
1. Ota @greenlipsbeauty ja @karitatykka seurantaan joko Instagramissa tai FaceBookissa.
2. Jaa tämä juttu, jotta mahdollisimman moni löytää arvonnan äärelle.

 

 

Voittaja julkaistaan viikon kuluttua lauantaina 6.4.2019.

Onnea matkaan!

 

 

Iloa ja kaunista oloa,
Karita

 

 

 

 

kuvat: Emma Ronkainen
meikki ja hiukset: QHair

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Ketogeeninen ja vegaaninen puna curry

ketogeeninen puna curry Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

 

Kommentit (123)
  1. Mirca Seppänen
    29.3.2019, 17:48

    Mukana ihanassa arvonnassa!

    1. Mukana arvonnassa.

  2. Mukana arvonnassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *