Mini ja minä + messulippuja jaossa!

Kaupallinen yhteistyö: North Outdoor

Mini ja minä – Tykät tykkäävät

mini ja minä Karita Tykkä

 

Kun minua pyydettiin tekemään kuvaus uudelle North Outdoor Mini & Minä -mallistolle, oli sanomattakin selvää, että ensin kysyn mitä Luca asiasta ajattelee. Hän näki paidat ja sanoi iso hymy huulillaan ”wau, hienoja – saanko minä kaikki nuo paidat?” Hän oli myös innoissaan, että Emma kuvaa häntä ja pääsemme retkelle Mustikkamaalle. Luca on muutenkin innoissaan vaatteista, joissa on hyvä olla – mikään viimeisten trendien seuraaja Luca ei kyllä ole, vaikka huomaakin aina kun minulla on jotakin uutta päällä. Viimeksi kehut sai uusi uimapuku avantoreissulla. : )

 

 

mini ja minä Karita Tykkä

 

En ole koskaan pukenut lastani tietoisesti samoihin kuoseihin, tyyleihin tai väreihin itseni kanssa – kuitenkin aika usein, etenkin vauva-aikaan, huomasin ulos ovesta astuessani, että molemmilla oli esimerkiksi tummansini-valkoiset raitapaidat päällä ja saman sävyiset farkut jalassa. Mikä miellyttää äitiä, päätyy usein myös lasten päälle… Ajaton ja pehmeä North Outdoorin Mini & minä -mallisto on  kaikille niille, jotka haluavat pukeutua yhdenmukaisiin villapaitoihin. Sama villapaita voi yhdistää myös aikuiset tai vaikka lapsen kummivanhempiinsa.

 

mini ja minä Karita Tykkä

mini ja minä Karita Tykkä

 

 

 

Mini ja minä– laatua meille molemmille

Mielestäni lapsilla on oikeus pukeutua yhtä laadukkaisiin vaatteisiin kuin aikuisillakin. Oli siis ihana yllätys, että North Outdoor päätti laajentaa paitavalikoiman myös lapsille ja nuorille mitoitettuihin villapaitoihin – HANKI ja KIIRUNA löytyvät nyt myös lasten malleina koosta 98–104 aina 146–152 nuoriso kokoon. North Outdoor on suomalainen tuotemerkki, jonka jokainen vaate on suunniteltu pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Malliston neuleet ovat 100% merinovillaa ja mikä ihaninta – ne on myös valmistettu Suomessa! Merinovilla on mulesing-vapaata ja langat ovat Woolmark-sertifioituja. Maailma on täynnä muovia ja merinovillasta valmistettu vaate vähentää tekstiiliteollisuuden muovikuormaa. Ekologinen vaihtoehto merinovillapaita on hengittävä, kevyt ja lämmin – pohjoisen lampaan villaan verrattuna ohut ja kevyempi. Se on luonnostaan antibakteeriden, joten hajutkaan eivät tartu vaatteisiin. Tälläkin hetkellä tätä kirjoittaessani ylläni on puuteriroosan värinen Hanki -paita, josta tuli heti tämän kevään suosikkini. On ihanaa käyttää ja nostaa laadukkaita tuotteita ja tukea suomalaista työtä – niin lastenvaatevalinnoissa kuin itselläni. P.S. Nämä paidat eivät myöskään kutita minua – edes paljaalla iholla!

 

 

mini ja minä Karita Tykkä

mini ja minä Karita Tykkä

 

 

Uutuusmalliston mukana tulivat myös uudet ihanat värit. Omat suosikkini ovat puuteriroosa ja puuronharmaa, mutta naavanvihreä on myös jotakin uutta ja ihanaa. Samoista sävyistä löytyy myös Suomessa valmistettua NAAVA shaalia, joka on täydellinen näin keväällä ja viileissä kesäilloissa – puhumattakaan talvesta, joka tällä viikolla nosti taas uudelleen päätään. Lasten ja aikuisten mallit ovat yhtä laadukkaita ja molemmista löytyvät tarkalleen samat sävyt. Lasten ja nuorten paidat ovat unisex-mallia – on makuasia, mikä silmää miellyttää. Voit pukea sisarukset samanlaisiin paitoihin tai kannattaa oman pikku tiimisi kanssa samaa väriä. Hinta on myös kohdallaan, North Outdoor haluaa pitää hinnat kohtuullisina, jotta tuotteet ovat saatavilla mahdollisimman monille – viikonlopun Lapsimessuilta löytyy kuulemma myös tarjouksia. : )

 

 

mini ja minä Karita Tykkä

mini ja minä Karita Tykkä

 

Mini ja minä Lapsimessuilla viikonloppuna

 

Mini & minä -mallisto esitellään ensimmäisen kerran Lapsimessuilla Helsingin Messukeskuksessa viikonloppuna, 12–14 huhtikuuta 2019. Jos mahdollista, niin kannattaa mennä messuille tutustumaan kaikkiin ihaniin väreihin ja malleihin – ne ovat niin herkullisia luonnossa! Itsekin menemme Lucan kanssa mallistoa vielä ihailemaan ja myös hakemaan ainakin yhden paidan lisää – Lucalta uupuu vielä vaaleanpunainen paita, joka on sopii myös pojille! Voi siis hyvin olla, että tavataan messuilla North Outdoorin osastolla. Messuilta löydät sinulle ja pikkuihmisellesi uudet villapaita ihanuudet! North Outdoor löytyy messuilta osastolta 6m20. Messujen jälkeen Mini & minä -tuotteet löytyvät webshopista northoutdoor.com.Samoilta messuilta löytyy samaan aikaan useammat messut – Lapsimessut, uusi kouluikäisten tapahtuma Hupicon, OutletExpo, ELMA – maaseudun eläimiä ja kädentaitoja sekä Eläinystäväni (la-su). Lippuja on jaossa, lue siis loppuun saakka… : )

 

 

mini ja minä Karita Tykkä

 

Mini ja minä – LIPPUJA MESSUILLE!

 

Sain North Outdoorsilta jaettavaksi lippuja täällä blogissa sekä Instagramissa. Jaan täällä 2 x kahden hengen lippupakettia ja perjantaina Instagramissa @karitatykka toisen samanlaisen setin! Osasto 6m20 ja North Outdoor ottaa sinut lämpimästi vastaan ja kutsuu tutustumaan tuotteisiin ja hyvällä tuurilla näemme siellä mekin!

 

 

1. Osallistut kirjoittamalla tänne alle kommenttikenttään oman värisuosikkisi – puuteriroosa, naavanvihreä vai puuronharmaa?
2. Aina olisi myös ilo, jos jakaisitte postausta myös muualla sosiaalisessa mediassa – olisin kovin kiitollinen.

 

HUOM! Tämän arvonnan voittajat ilmoitetaan täällä blogissa 11.4 torstai klo 12:sta, joten ole nopea! Liput toimitetaan tekstiviesteillä, joten voittajat pääsevät halutessaan heti perjantaina messuille.

 

 

Iloa ja ihanaa viikkoa!

Karita

 

 

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Itsemyötätunto apuna elämässä

itsemyotätunto apuna elämässä Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

 

Kommentit (158)
  1. Puuronharmaa

    1. Sirpa salonen
      9.4.2019, 13:23

      Puuteriroosa

  2. Naavanvihreä minulle ja pojalle kevääseen. North Outdoor ihan uusi tuttavuus, kiitos vinkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *