Merten muoviroskasta sukkahousuja!!!

Kaupallinen yhteistyö: Vogue

Merten muoviroskasta sukkahousuja, jotka kestävät paremmin ja tuntuvat samettisilta.merten muoviroskasta sukkahousuja Karita Tykkä

Minulla on erikoinen suhde sukkahousuihin – toisaalta en pidä niistä lainkaan ja toisaalta rakastan niitä. Housujen alle en koskaan koe miellyttäväksi pukea sukkahousuja, mutta kaikkien hameiden kanssa onkin sitten aivan eri juttu. Sääret viimeistellään kauniilla sukkahousuilla, jotka sopivat vuodenaikaan ja tilanteeseen. Kesäjuhlissa unelman ohuet ja talvella sekä syksyllä peittävät ja paksummat. Yksi asia kuitenkin pätee aina – sukkahousujen tulee olla MUKAVAT.

merten muoviroskasta sukkahousuja Karita TykkäOlen jo miltei parin kymmenen vuoden ajan ollut Vogue -sukkahousujen ystävä – aikoinaan jopa toimin merkin kasvona, tai pikemminkin säärinä. : ) Nyt sarja on lanseerannut jotakin aivan huikeata – econyl -langasta valmistetut Conscious Line sukkahousut! Econyl, josta Vogue Consciois Linen sukkahousut valmistetaan, on valmistettu 100 prosenttisesti kierrätetystä nailonjätteestä.

merten muoviroskasta sukkahousuja Karita Tykkä

Merten muoviroskasta sukkahousuja – YES!!!

Maailman merissä on yli 150 miljoonaa tonnia muoviroskaa, joka uhkaa niin merten eläimiä, sen luontoa kuin ihmisten terveyttäkin. Merten muoviroska voi kammottavin seurauksin jopa tuplaantua vuoteen 2030 mennessä, mikäli nykyistä kehitystä ei saada pysäytettyä. Hylätyt kalaverkot ja kaikki muu muovijäte ovat suuri ongelma merten ekosysteemille. Onneksi siihen on herätty ja muoviroskaa on alettu hyödyntämään yhä enemmän kierrätysmateriaalien valmistuksessa. Kalaverkkojen kerääminen paitsi puhdistaa meriä, auttaa myös paikallisten kalastajakylien asukkaita työllistymään.

merten muoviroskasta sukkahousuja Karita Tykkä

Valitettavan usein ohuet sukkahousut ovat kertakäyttötuotteita, joten jätteen määrä niiltäkin osin on valtava. Voguen pääsuunnittelija Eevaliina Frigren kertoi, että he Voguella halusivat valita materiaalin, joka on ympäristöystävällinen, ja jonka valmistusprosessi on mahdollisimman läpinäkyvä, mukavuudesta ja laadukkuudesta tinkimättä. Econylistä valmistetut sukkahousut ovat ihanan pehmeät ja kestävät. Pesen sukkahousut koneessa pesupussissa luonnollisilla pesuaineilla ja pyykkietikalla. Kuivumaan laitan sukkahousut aina pyykkinarulle. Ei ehkä oikeaoppinen tapa käsitellä sukkahousuja, mutta hyvin ovat ainakin minulla kestäneet – eivät ole siis menneet miksikään. Yksi vaatimus mikä itselläni sukkahousuostoksilla myös on, on leveä vyötärönauha, joka tekee niiden käyttämisestä miellyttävää – Conscious Line -sukkahousuista sekin löytyy.

merten muoviroskasta sukkahousuja Karita Tykkä

Peittävämpi, Conscious Line Opaque -sukkahousut ovat paksuudeltaan joko 40 tai 80 denieriä. 80 denierin sukkahousutkaan eivät tunnu paksuilta päällä tai jää ryppyyn polvitaipeisiin. Conscious Linen sukkahousuja on saatavilla mustana ja murretuissa sävyissä. Myös 80 denierin leggingsit löytyy. Sarjan ohuimmat sukkahousut ovat 15 denieriä – niitä on saatavilla mustina ja beigeinä. Voit katsoa koko valikoiman täältä.

merten muoviroskasta sukkahousuja Karita Tykkä

Concious Linen sukkahousuja saa tällä hetkellä Sokokselta, Stockmannilta, Prismoista, Citymarketeista, Aleksi13:sta sekä Haloselta. Tutustu tuotteisiin ja lue lisää täältä!

Näistä sukkahousuista tuli suosikeitani kerta kokeilemalla. Uskon, että myös sinä ihastut.
Jälleen kerran ei tarvitse luopua mistään – on vain mahdollisuus valita paremmin.
Mitä sinä valitset?

Hyvää naistenpäivää kaikille!
Iloa ja kaunista sunnuntaita,
Karita

kuvat: Emma Ronkainen 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa.

ÄLÄ TUOMITSE – satutat eniten itseäsi

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka, FB ja YouTube.

Kiitos!

Kommentit (5)
  1. Kiitos Karita mielenkiintoisesta luennosta täällä Porissa.Kyllä tällainen vanhempikin nainen sai uusia ajatuksia ja vinkkejä.Jaksamista ja hyvää kevättä.

  2. Piita Inbar
    15.3.2020, 12:47

    Ageless serum olisi tarpeen. Kiitos vinkeista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *