Meditaatio – supervoimani

Meditaatio – supervoimani

meditaatio supervoimani Karita TykkäToimin yrittäjänä, joka kirjoittaa kirjoja, blogia, luo ruokareseptejä, toimii vaikuttajana, meditaatio-ohjaajana ja valmentajana, luennoi, olen äiti ja paljon muuta. Lisäksi opiskelen koko ajan uutta, sillä haluan kehittyä ja mennä eteenpäin. Tällä hetkellä olen Somatic pilates studion pilatesohjaajakoulutuksessa, josta valmistun jossain kohtaa ensi vuonna. Paljon on siis lautasella ja omasta hyvinvoinnista on tärkeä pitää huolta. Yksi nousee ylitse muiden – meditaatio.

Meditoin aamuin illoin. Hetki itselleni, aikaa ja tyhjää tilaa. Sanotaan että rukous on universumille tai korkeimmalle puhumista, meditaatio puolestaan sen kuuntelua. Meditaatio auttaa monin eri tavoin – selkeyttää ajatuksia, poistaa stressiä, vahvistaa luovuutta, energisoi, rauhoittaa, syventää unta, tuo sisäistä rauhaa ja aktivoi parasympaattisen hermoston, joka on aktiivinen levossa ja unessa. Meditointi on tuonut elämääni niin paljon hyvää, enkä vuosia meditoineena osaa kuvitella elämääni ilman sitä. Meditaatio on supervoimani.

meditaatio supervoimani Karita Tykkä

Meditaatio – supervoimani – RELAX

Vuosien itsenäinen meditaation harjoittaminen ja ohjaajaksi kouluttautuminen inspiroivat minut jakamaan hyvää myös kaikille muille. Ohjaan Hero Relax -valmennusta, joka sopii kaikille ja siihen olet sinäkin lämpimästi tervetullut. Jos kiire painaa, olet levon tarpeessa, nukut huonosti, keho oireilee stressitaakan alla, negatiiviset uskomukset ohjaavat valintojasi, sisäisen äänen ja kehon viestien kuuleminen on haastavaa tai haluaisit vain oppia tuntemaan itseäsi paremmin ja rauhoittua, on tämä valmennus sinulle. Se tarjoilee harjoitteita sisäisen rauhan saavuttamiseksi ja työkaluja kaaoksen keskelle ja elämän eri tilanteisiin – se on ansaittu tauko vain sinulle. Harjoitukset ovat lyhyitä, joten ajankäytöllisesti valmennus sopii kiireellisellekin ihmiselle – kiireinen henkilö ehkä tarvitsisi tätä jopa kipeämmin kuin kiireetön. Live -harjoitukset nauhoitetaan, joten voit myös tehdä ne jälkikäteen. Mukaan on matkan varrella tullut myös pilates -harjoituksia, sillä valmennettavat ovat niitä toivoneet. Koko valmennus menee muutenkin aina kyseisen ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan – pyrin auttamaan siinä missä eniten tarvitaan apua.

meditaatio supervoimani Karita Tykkä

Hero RELAX alkaa 9.11.2020 ja tulee myyntiin tänään! VAIN TÄNÄÄN TORSTAINA 29.10.2020 saat koodilla TASAPAINO -20 % alennuksen valmennuksesta! Sen jälkeen hinta on normaali 45 €, johon kuuluu kolmen viikon livevalmennus ja sen jälkeen kolmen viikon käyttöoikeus materiaaaleihin sekä lisää EXTRA -materiaalia, jota tulee siis koko kuuden viikon ajan. Voit tehdä vaikka kaikki tai ottaa mukaasi ne, jotka eniten resonoivat. Luentoja tulee myös – koko valmennuksen aikana kolme kappaletta.

Tutustu valmennukseen TÄÄLTÄ.

Käytä koodia TASAPAINO ja hyödynnä 20 % etu. Anna huomiota ja aikaa itsellesi, sille tärkeimmälle ja koe tasapaino ja kokonaisvaltainen hyvä olo.

Lähde matkaan ja löydä oma supervoimasi, joka on jo sisälläsi.
Olisi ilo jakaa tila kanssasi ja auttaa sinua voimaan hyvin.

<3 Karita

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Ikääntyvän ihon hoito

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykkaFB ja YouTube.

Kommentit (2)
 1. Todella harmi, että kurssille ei pääse ilman Facebook tiliä. Ehdin jo hieman innostua, olisin niin ollut tämän tarpeessa. Ymmärrän markkinoinnin ja näkyvyyden kannalta, että kaikki ovat sosiaalisessa mediassa, mutta välillä kyllä harmittaa ettei mihinkään pysty osallistumaan ilman niitä.

  1. karitatykka
   1.11.2020, 10:52

   Moikka,

   Tuotan sisältöä Hero valmennuksen alla ja siksi teen tämän fb:ssa kuten he ohjeistavat. Valitettavsti siis niin kauna kuin teen tätä siellä, on myös osallistuminen näin… Tämä ei kuitenkaan ymmärtääkseni johdu markkinoinnista tai näkyvyydestä, vaan helppoudesta toteuttamisen osalta.
   Ehkä jossain kohtaa tilanne muuttuu ja pääset mukaan. : )

   Iloa ja ihanaa syksyä!
   Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *