Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 7.11.2016

maanantain positiivinen ajatus 7.1.2016

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.

Always believe something wonderful is about to happen.
– unknown

Sanotaan; ”sitä saa mitä tilaa”.  Niin – ainakin jos odotat jotakin hyvää tapahtuvaksi, ei se ainakaan huononna mahdollisuuttasi kohdata hyvää.
Miksi pelkäämme ja odotamme usein aina pahinta? Entä jos eläisimme ilman pelkoa tulevasta? Luottaisimme, että elämä kantaa ja hyviä asioita tapahtuu – olisimmeko onnellisempia?
Arvaan, että nyt joku jo miettii pettymystä, joka tulee vastaan kun ei tapahdukkaan sitä hyvää mitä odotti… Entäs jos niitä pettymyksiä ei tulekkaan tai tulee ainakin vähemmän? Entäs jos hyviä asioita alkaakin tulle eteen enemmän? Entäs jos… Kannattaa kokeilla, niin ei tarvitse arvailla. : )

Odota hyviä asioita tapahtuvaksi niin myös kohtaat niitä enemmän – ennemmin tai myöhemmin. 

Iloa ja ihania yllätyksiä,
Karita

kuva: Toni Hukkanen

Kommentit (2)

  1. Mia

    Kiitos ihanasta tekstistä! Muutama maanantai on vierähtänyt ilman koko syksyn aikana ollutta positiivista virettä. Opiskelu on ollut ehkä hektisintä ja toisaalta varmasti lisääntyvä pimeys on vaikuttanut aloitekykyyn/ mieleen. Kiitos muistutuksesta ♡!

    • karitatykka

      <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *