Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 6.3.2017

Maanantain-positiivinen-ajatus-6.3.2017

Saatamme elää elämäämme odottaen jotakin, joka tarjoaa meille muutoksen – tekee meidät onnelliseksi, iloiseksi ja muuttaa kaiken paremmaksi. Sitten kun…
Maanantain positiivinen ajatus 6.3.2017 avaa ajatusta siitä, mistä onni oikeasti syntyy… Onko se riippuvainen jostakusta toisesta ja hyvästä tuurista – vai voimmeko itse tehdä jotakin?

Happiness is a choice, not a result.
Nothing will make you happy until you choose to be happy. No person will make you happy unless you decide to be happy. Your happiness will not come to you. It can only come from you.

– Ralph Marston

Onnea ja iloa voi toki tuoda joku toinenkin. Esimerkiksi elämäsi rakkaus, lapsen syntyminen… Mutta nekään eivät tunnu miltään, jos et valitse olla onnellinen. Tunne ei tule ulkoapäin, vaan sisältäsi. Sillä sinä hallitse ajatuksiasi ja tunteitasi, tai ainakin voit vaikuttaa niihin.
On tietysti helppo todeta, että onnellisuus on valinta, mutta käytännössä asia voikin olla vaikeampaa. Se kuitenkin on mahdollista, sillä onnea ei voi jättäää jonkun toisen kontolle tai jäädä odottamaan sen tupsahtavan kulman takaa .
Vastuu onnelllisuudesta on jokaisen oma, eikä sitä voi ulkoistaa ja langettaa kenellekkään toiselle. Meillä kaikilla on mahdollisuus odottamisen sijaan alkaa kokemaan sitä. Tunnustele, näe ja koe onnea, iloa ja onnistumisia – keskity pieniinkin onnenhetkiin.

Onni voi tulla vain sinusta.

Onnea ja iloa,
Karita

 

Kommentit (5)

 1. Jani-75

  Tyylikäs Karita:)

  • karitatykka

   Kiitos. : )

 2. Marika

  Juuri samaisen aiheen tiimoilta pidin luentoa opiskelijoilleni, jossa pohdittiin voimavaroja ja niiden tunnistamista sekä niiden hyödyntämistä omassa jaksamisessa. On usein helppoa keskittyä negatiiviseen ajatteluun ja sitä on jopa helppo myös mallioppia. Kun tarkastelee itseään ja tunnistaa ne omat voimavarat, on ehkä helpompi löytää positiivisen ajattelun tie. Joskus on syytä pysähtyä tutkimaan itseään 🙂

  • karitatykka

   Kiitos viestistä Marika

   Totta. Liian harvoin pysähdymme – vaikka vastaukset löytyvät aina sisältämme.

   Iloa ja hyvää oloa,
   Karita

 3. MENESTYKSEN SALAISUUS – Rakkaudella, Karita

  […] Maanantain positiivinen ajatus 6.3.2017 […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *