Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 5.9.2016

Maanantain positiivinen ajatus 5.9.2016

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.

maanatain positiivinen ajatus 5.9.2016

Have faith on magic and miracles of life… For those that do, get to experience them.

– Hal Elrod


Tiedostamme plasebovaikutuksen, mutta on olemassa myös päinvastainen ilmiö eli nosebovaikutus, joka perustuu negatiiviseen uskoon jonkin asia haitoista tai epäuskoon. Toisin sanoen, jos ajattelemme, että tämä ei onnistu – silloin emme todellakaan onnistu. Vaikutus myös lisääntyy kaikkeen mihin kiinnitämme huomiomme. Keskittymällä ongelmiin varmistamme, että niitä riittää elämässä jatkossakin. Jos taas uskotmme ihmeisiin, kohtaamme niitä varmasti – tavalla tai toisella.

Tietoisen mielen osuus ajattelusta on vain 5-15 % ja tiedostamattoman eli alitajunnan osuus on 85-95%. Tiedostamaton mieli pyörittää noin 60 000 ajatusta päivässä kun taas tietoinen mieli käsittelee kerrallaan vain muutamaa ajatusta. Alitajunnalla on siis valtava voima. Kannattaakin kyseenalaistaa ja miettiä mitkä uskomukset ovat meille ulkoa syötettyjä ja palveletko ne meitä. Ihmeiden kokeminen ja näkeminen on meille kaikille mahdollista, jos vain sallimme sen  tietoisen- että tiedostamattoman mielen tasolla. Pysähdy hetkeksi ja mieti vievätkö omat uskomuksesi sinua eteenpäin? Uskon ihmeisiin, uskotko sinä?

Iloa, valoa ja rakkautta,
Karita

kuva: Ulla-Maija Lähteenmäki/ Cozy Publishing

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *