Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 5.12.2016

maanantain-positiivinen-ajatus

Hötkyily, multitaskin ja stressaaminen estävät tai hidastavat elämäämme. Maanantain positiivinen ajatus 5.12.2016 pureutuu siihen kuinka huolehdimme asioista etukäteen – usein täysin turhaan. Pelkäämme ennalta jotakin ja maalaamme kauhuskenaarioita mielessämme. Hetken kuluttua saatamme huomata huolemme olleen täysin turhaa – hukkaan heitettyä energiaa, joka on vaikuttanut hyvinvointiimme ja elämäämme.
Ainoastaan tällä hetkellä on merkitystä. Teet kaiken juuri nyt – olet juuri nyt, et tulevassa tai menneessä. P
äästäessämme irti tulevasta tai menneestä, voimme levollisesti nauttia tämän ainutkertaisen hetken tuomasta rauhasta ja turvasta.
Kun olemme aidosti läsnä, häviävät kaikki hötkyily ja stressi. Saamme myös paljon enemmän aikaan, sillä voimme täysin keskittyä tekemiseen. Mieli saa rauhan työskennellä ja keskittyä vain ja ainoastaan tähän hetkeen.

I rest with comfort and ease in the present moment.
-Oprah

Mieli lepää ja rentoutuu kun olemme läsnä. Aistimme kaikilla aisteillamme – koemme ja tunnemme, emmekä anna ajatusten kiiriä tulevaan tai velloa menneissä. Kokeile ja huomaa miten paljon rennompi keho ja mieli ovat, kun olet läsnä. On helpompi olla ja hengittää – tässä hetkessä kaikki on hyvin.

Iloa ja läsnäoloa,
Karita

Kommentit (2)

 1. Mia

  Ajankohtainen teksti, kiitos siitä 🙂 Läsnäoloa päivääsi!

  • karitatykka

   <3 Kiitos samoin.

   Iloa!
   K

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *