Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus

maanantain positiivinen ajatus

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivisen ajatuksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.

Se, miten puhumme itsellemme (ja mitä ajattelemme), määrittelee todellisuutemme.

Katso peiliin, syvälle silmiisi ja sano hymyillen

”rakastan sinua”.

Usein vähättelemme itseämme, koemme riittämättömyydentunnetta ja näemme ainoastaan epäonnistumisemme sekä virheemme. Rakkaus ja myönteisyys itseä kohtaan on tärkeää, jotta pystymme kohtelemaan myös muita hyvin. ”Rakastan sinua” – on voimakas sanapari ja saa ihmeitä aikaan. Toista lausetta pävittäin ja huomaa positiivinen muutos.

Rakkautta,
Karita

Kommentit (2)

 1. Nina

  Kiitos. Voimakas ja maailman kaunein sanapari, jota minä en vielä saa sanottua itselleni.

  1. karitatykka

   Hei Nina.

   Koeta sanoa tykkään sinusta, se voi tuntua helpommalta… Saattaa kulua reilusti aikaa ennen kuin uskot sanoihisi. Hiljaa hyvä tulee, jatka vaan matkaa ja joku päivä rakkaus voittaa. : )

   Rakkautta ja iloa,
   Karita

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *