Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 31.10.2016

Maanantain positiivinen ajatus 31.10.2016

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.

” In case no one told you today: you’re beautiful. You’re loved. You’re needed. You are alive for a reason. You’re stronger than you think. You’re going to get through this. I’m glad you’re alive. Don’t give up!”
-unknown

Kuinka tärkeää onkaan kuulla lähimmäisiltään olevansa rakastettu, tärkeä ja kaivattu. Nuo ja monet muut sanat ovat merkityksellisiä ja antavat voimaa sekä uskoa niin tähän hetkeen kuin tulevaankin. Voimme kannustaa ja tukea hetkinä, jolloin korttipakka tuntuu luhistuvan – ja myös vahvistaa hyvää silloin, kun elämä jo hymyilee leveästi.
Kaikille tulee aikoja, jolloin meitä koetellaan. Juuri silloin lähimmäisten tuki ja usko voivat olla mittaamatttoman arvokkaita.

Usein arjen pyörteissä tärkeät sanat voivat jäädä kuitenkin sanomatta. Kenelle sinä voisit sanoa jotakin tärkeää, hyvää ja kannustavaa tänään?

Iloa,
Karita

Kommentit (2)

 1. Mia

  Kiitos, tämä maanantain positiivinen ajatus- teema on vaan niin hyvä ♡

  • karitatykka

   Kiva kuulla.
   Tälle osiolle soisi kyllä paljon lukijoita, jotta mahdollisimman monen ajatukset siirtyisivät toviksi johonkin hyvään…

   <3 K

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *