Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 28.11.2016

Maanantain positiivinen ajatus 28.11.2016

Maanantain positiivinen ajatus 28.11.2016 koskee muutosta.
Jotta kykenemme muuttumaan tai muuttamaan tilanteen toisenlaiseksi, on ensiksi kyettävä olemaan aidosti  läsnä. Jos emme ole läsnä, emme myöskään ole tietoisia. Usein myös haraamme muutosta vastaan, selittelemme ja syyttelemme muita tai vallitsevia olosuhteita. 

Muutos on mahdollinen läsnäöllessamme, jolloin aistimme, huomioimme ja tunnemme kaiken ympärillämme ja sisällämme. Silloin voimme myös antautua ja hyväksyä – antaa tilaa uudelle. Oleellista on myös uskallus hypätä tuntemattomaan, hyväksyä ja luottaa siihen, että elämä kantaa.

”The first step toward change is awareness. The second step is acceptance.”

– Nathaniel Branden

Huomasin pohtivani eräänä päivänä oman valmentajani kanssa miten  minulla ei koskaan ole ollut tarkkaa päämäärää. Mietin, tulisiko minun luoda sellainen saavuttaakseni jotakin enemmän tai nopeammin? Kehittyisinkö nopeammin paremmaksi Karitaksi?

Tavoitteiden saavuttamiseen on olemassa erilaisia tapoja. Minun tapani on mennä eteenpäin tunteiden ja intuition ohjaamana. Hyväksyä, antautua ja luottaa. Tähän päivään saakka olen aina mennyt tunteideni varassa eteenpäin – mikä minusta tuntuu oikealta nyt…

Pohdintani jälkeen päätin jatkaa edelleen samalla tiellä – se on minun tapani muuttua, kehittyä ja edetä.

Luota omaan tapaasi ja intuitioosi – se on melkein aina oikeassa ja haluaa vain parastasi. 

Lämmöllä,
Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *