Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 26.9.2016

Maanantain positiivinen ajatus 26.9.2016

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkinpositiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.

Maanantain positiivinen ajatus 26.9.2016

Menneisyys ei määritä sinua – Olet se miksi haluat tulla.

Niin usein jäämme märehtimään menneeseen ja palaamme tapahtumiin, joita olemme kohdanneet ja joista syytämme tämän hetkistä tilannettamme. Mutta miksi? Auttavatko ne meitä eteenpäin?
Voimme halutessamme muuttaa suuntaa ja valita mikä palvelee meitä parhaiten juuri nyt. Millaista tarinaa kerromme itsellemme ja toisillemme. Millaisen elämän luomme itsellemme. Meillä kaikilla on historiamme ja menneisyytemme, mutta sen ei tarvitse olla tämän hetkinen olo- tai tunnetila. Tarinan ja tulevaisuuden voi aina muuttaa… Tärkeintä on kuitenkin muuttaa juuri tämä hetki sellaiseksi, joka vie eteenpäin, kohti jotakin positiivista ja kaunista. Menneisyytesi ei määritä sinua, vain tämä hetki, kuka tällä hetkellä olet ja mitä ajattelet.
Mennyttä et voi muuttaa, tulevasta et tiedä – vain tällä hetkellä on merkityksensä. Jos suunnittelet tulevaa tai mietit menneitä, teet senkin juuri nyt. Mitä ajattelet, tunnet ja teet juuri nyt – auttaako se sinua eteenpäin vai toimiiko se jarruna matkallasi?

Hyvää oloa ja elinvoimaa tähän viikkoon!
Karita

Kommentit (2)

 1. Mia

  Ihana kirjoitus Karita!
  Allekirjoitan tuon oman vaikutusmahdollisuuden siihen, millaisena näen ja koen nykyhetken. Voin omalla havainnoinnilla hyvin pitkälle muuttaa tarinani: se mihin keskityn on tosi. On valtavan hienoa oivaltaa ja toteuttaa omaa tarinaa, sitä mielekkäämpää.

  • karitatykka

   Kaunis kiitos <3

   Iloa alkavaan viikonloppuun!
   Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *