Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 22.8.2016

Maanantain positiivinen ajatus 22.8.2016

Maanantain positiivinen ajatus 22.8.2016

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.

Every time you smile at someone, it is an action of love, a gift to that person, a beautiful thing.

– Mother Teresa

Oletko koskaan miettinyt mitä tuot mukanasi astuessasi huoneeseen? Millaista energiaa välität ja jaat eteenpäin? Se, miten kohtelemme muita, näkyy peilukuvan lailla takasin. Hymysi voi olla lahja ja pelastaa jonkun päivän. Pienellä, mutta tehokkaalla rakkauden eelläsi voit tuoda valon harmaan päivän keskelle ja muuttaa päivän suunnan. Hymyillessäsi myös aivojesi hermoradat lepäävät ja rentoutuvat, joten hymyily tekee myös sinulle hyvää. Muista, että hymy, jonka lähetät, palaa aina takaisin…
Aloita tämä päivä hymyillen. Hymyile peilikuvallesi, naura jos naurattaa ja anna hymysi levitä kaikkialle minne ikinä menetkin.

Iloa päivääsi,
Karita

Kommentit (2)

 1. Heli

  Virtuaalihymy sinullekin, Karita! Ihana maanantai positiivisuusblogi, kiitos.

  • karitatykka

   Hei Heli ja kiitos hymystä – perille tuli.

   Kaunis kiitos itsellesi kun luet juttujani!

   Iloa ja positiivista energiaa viikkoon!
   Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *