Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

maanantain positiivinen ajatus 21.11.2016

Maanantain positiivinen ajatus 21.11.2016
Maanantain positiivinen ajatus 21.11.2016

Maanantai – viikon ensimmäinen päivä, joka niin monelle tuntuu hiukan kankealta… Mutta onko sen oltava niin? Maanantain positiivinen ajatus 21.11.2016 -blogipostauksessa ajatuksiani kuinka muuttaa suuntaa.
Entäpä jos juuri tänä maanantaina tapahtuukin jotakin oikein ihanaa? Tapaat ystävän tai ehkä elämäsi miehen, syöt elämäsi maukkaimman lounaan, ilma on happirikas ja lenkki kulkee, saat yllättäen halauksen tai hymyn, postimies tiputtaa postiluukkuusi ihanan kirjeen ja niin edelleen…
Niin, kaikkea hyvää voi tapahtua –myös maanantaina.

”You have the power to change anything, because you are the one who chooses your thoughts and you are the one who feels your feelings.”
-unknown

Saan itseni joskus kiinni tuskastelemasta mihin vapaapäivä taas menikään… Seuraava viikko tai päivä tuntuu jo ajatuksena haastavalta. Silloin koetan miettiä, mitä ihanaa seuraava työpäivä tai viikko tuo tullessaan. Jos niitä ei tahdo löytyä ja edessä on haastava viikko tai mukavuusalueen ulkopuolella oleva aikataulu, pyrin itse luomaan päivään tai viikkoon jonkin kivan asian. Jotain, mitä odotan innolla. Se voi olla mitä tahansa, mikä kiehtoo minua, nostaa hymyn kasvoilleni tai tuo mielihyvää. Niitä voi olla myös useita… : )

Olen ymmärtänyt, että ainoastaan minä olen vastuussa elämästäni ja siitä todellisuudestani, jonka luon ympärilleni.
Otan vastuun ja oikeuden valita ajatukseni ja tunteeni – otatko sinä?

Ihanaa maanantaita – just sulle!
Rakkaudella,
Karita

P.S. Muita maanantain positiivisia ajatuksia löydät täältä.

kuva: Viola Virtamo / Cozy Publishing / Lautasellinen kauneutta

Kommentit (2)

  1. Jani-75

    Naapurin nainen sai hymyn korviin autoni jäi välille ja hän sattui ajamaan ohitseni jaguarilla otti kyytiin piikkikorkosaapikkaissa ja käärmeennahka-asussa:)

    • karitatykka

      : )

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *