Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 2.1.2017

maanantain-positiivinen-ajatus01

Hyvää uutta alkanutta vuotta!

Oliko vuosi 2016 sellainen kuin toivoit? Oliko siinä iloa, onnistumisia, rakkautta tai jotain muuta mitä odotit? Olen kuullut useilta ihmisiltä ympärilläni viime vuoden olleen kauhea, täynnä epäonnistumisia ja ahdistustakin… Tänään maanantain positiivinen ajatus -postauksessa ajatuksia siitä, miten tämä vuosi voisi olla parempi.

Joku viisas on joskus sanonut, että muutosta edeltää ahdistus, pelko ja epävarmuus. Kaikella on useimmiten kuitenkin tarkoituksensa – ei ole epäonnistumisia, on vain oppimista tai onnistumista. Teoillamme ja ajatuksillamma rakennamme todellisuutemme. Nyt onkin hyvä miettiä mitkä asiat johtivat onnistumisiin viime vuonna ja mitkä asiat eivät palvelleet meitä – mitkä asiat otat mukaasi tälle vuodelle ja mistä päästät irti. 

“For last year’s words belong to last year’s language
and next year’s words await another voice.
And to make an end is to make a beginning.”
-T.S. Eliot

Uusi vuosi on uusi mahdollisuus, ikään kuin uusi kirja, jossa on 365 tyhjää sivua. Sinä olet oman kirjasi (elämäsi) tarinankertoja – millainen tarina on tämän vuoden kirjassasi?

Jos kaipaa tältä vuodelta erilaisia tuloksia kuin edelliseltä, on aika vaihtaa sanoja ja tekoja. Samoilla keinoilla saavutamme saman lopputuloksen – uudet tavat mahdollistavat muutoksen.

En tee uudenvuodenlupauksia, mutta vuoden lopussa käyn läpi asioita, joita on menneen vuoden aikana elämässäni tapahtunut. Muistelen ja iloitsen pienistä sekä isoista saavutuksista matkan varrella. Ilonaiheiden lisäksi mietin myös mitä elämästäni uupui viime vuonna ja mitä siitä uupuu juuri nyt. Kartoitan elämäni eri osa-alueet ja katson mitä kaipaa muutosta ja huomiotani. Tällä hetkellä huomiotani ja panostusta kaipaavat ihmissuhteet. Haluan olla enemmän läsnä – vahvasti läsnä. Tänä vuonna tulen panostamaan merkityksellisiin suhteisiin – myös suhteeseen itseni kanssa. Haluan hyväksyä ja rakastaa itseäni ja kaikkia / kaikkea, entistä enemmän.

Mikä elämänalue kaipaa sinun huomiotasi tänä vuonna? Mihin haluat panostaa?

Kiitos!

Kiitän sydämeni pohjasta sinua siitä, että seuraat ja luet kirjoituksiani – näitä maanantain positiivinen ajatus -postauksiakin,  jotka eivät ole niitä mediaseksikkäimpiä tai suosituimpia… Teen näitä sydämestäni ja intohimostani auttaa sekä inspiroida ihmisiä voimaan paremmin, elämän jokaisella alueella.

Kiitos, että annat arvokasta aikaasi, luet, jaat, kommentoit kirjoituksiani ja myötäelät matkassani.
Olet tärkeä – kiitos.

Rakkaudella, Karita

Kommentit (6)

 1. Anne

  Kiitos, luen nämä joskus vielä jälkikäteen uudelleenkin.
  Hyvää alkanutta vuotta!

  • karitatykka

   <3
   Kiitos ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle!

 2. Outi

  Ihanaa ja ilon täyteistä uutta vuotta myös sinulle!
  Mun on pakko sanoa että joskus kauan sitten en ”pitänyt” susta yhtään(kauheaa kun ajattelen nyt tätä).. Olit jotenkin kova ja sain sinusta kuvan että sinulla on luja kylmä ulkokuori..
  Mutta varsinkin parin viimeisen vuoden aikana olen ”rakastunut” sinuun ja sun positiivisuuteen. Sekä sun luonnollisuuteen ja draiviin että kaiken mitä teet sen ilolla ja rakkaudella.
  Et teeskentele.
  Omaat aika paljon samanlaisia ajatuksia ja kiinnostuksen kohteita kuin minä ja tykkään lukea sun blogia sekä seuraan sua instassa päivittäin.
  Tulen aina niin hyvälle mielelle sinun iloisesta hymystä 🙂
  Mieheni ”imitoi” sun ”ihanaa päivää just sulle” lausahdusta aina kun kuulee että katson sun video pätkiä instasta. ”Nauretaan” sille yhdessä. Joten tuot siis iloa meille kummallekin 😉
  Jatka samaan malliin Karita! Olet upea nainen ja ainakin tuot aurinkoa mun päiviin!
  Puss&Kram <3
  p.s Kun sulla ei ole paljon silmämeikkiä(luomiväriä) olet kauneimmillasi juuri silloin! Kiva kun olen nähnyt sua paljon ilman sitä, se sopii sulle parhaiten.

  • karitatykka

   Hei Outi.

   Kiitos viestistäsi ja että seuraat.<3

   Niin, mediahan luo meistä aina jonkin käsityksen – joskus osuu oikeaan, joskus taas ei… Aiemminhan en ollut somessa, joten harva näki MINUA – ainoastaan sen mikä nostettiin artikkeleissa esiin.: )
   Tämä on hyvä oivallus! Olen itsekin huomannut useamman kuin kerran olevani jonkin ihmisen suhteen oletuksieni kanssa täysin väärässä, hyvässä ja pahassa.

   Iloa ja valoa päivääsi! (miehesi päivään myös)
   Ihanaa päivää JUST sulle! ; )

   -Karita

 3. Elina

  Kiitos iloa, inspiraatiota ja ajatuksia tarjoavista kirjoituksistasi 🙂

  p.s Oletko poistanut shakshuka -postauksen tarkoituksella?

  • karitatykka

   Moikka.

   Kiitos!!
   Poistin, sillä se oli mennyt liian aikaisin vahingossa julki. Nyt se on siellä kuvien ja lopullisten viilausten kera!
   Kurkkaa sivu uudelleen ja kokeile!

   Ihanaa päivää!
   Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *