Maanantain positiivinen ajatus 25.7.2016

maanantain positiivinen ajatus 25.7.2016

Maanantain positiivinen ajatus 25.7.2016

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.

 

 

 

 

 

Aurinko paistaa aina, pilvet vain ovat joskus tiellä.

 

 

 

Sillä miten katsot asioita on ratkaiseva merkitys. Jos jokin asia näyttää tai tuntuu epämiellyttävältä, voi olla hyvä muuttaa näkökulmaa. Kun asiaa katsoo toiselta kantilta, voi sen nähdä uudessa valossa. Seuraavan kerran kun jokin asia harmittaa, ota etäisyyttä ja katso näyttäisikö tilanne erilaiselta toisesta näkökulmasta tarkkailtuna. Myönteisyyden voima on valtava ja sitä kannattaa hyödyntää.

Rakkautta ja iloa,
Karita

Kommentit (1)
  1. Mukavuusalueen ulkopuolelle - Kauneus & Terveys -blogit
    2.9.2016, 09:56

    […] Rohkeutta ja energiaa alkavaan viikonloppuun! Karita […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *