Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 17.4.2017

Maanantain positiivinen ajatus 17.4.2017

Ihanaa toista pääsiäispäivää! Pääsiäinen on sujunut lepäillessä, nautiskellessa ja perheen kanssa touhuillessa. Monet naurut on naurettu, halit vaihdettu ja vietetty ihanaa kiireetöntä aikaa yhdessä. Pääsiäisen aika on ollut myös vahvan läsnäolon aikaa, vähällä someajalla. Tänään vielä lepäillään ja herkutellaan – huomenna paluu taas ihanaan arkeen ja töiden pariin. Maanantain positiivinen ajatus 17.4.2017 liittyy vahvasti tämän pääsiäisen fiiliksiin ja se menee näin.

Have you ever just looked at someone and thought, ”I really love you”.
They’re just talking or humming or watching a movie or reading a book or laughing or something,
and there’s something about them in that moment that makes you think, ” I really love you.”

– @ourthoughts

Aito rakkaus on kaikessa läsnä – aina. Arjen kiireessä, iloissa ja suruissa. Itse huomasin tänä pääsiäisenä usein samaistuvani ylläolevaan tekstiin. Aloitimme pääsiäisen vieton torstaina lähtemällä risteilylle Viking Gracella, sillä pallomeri ja laivan muut mukavuudet kiinnostivat kovasti perheen pienimmäistä. Meitä aikuisia kiinnosti yhteinen aika, hyvät viinit ja ruoat. Siitä alkoi sitten meidän loma, jonka aikana ei avattu tietokoneita (lukuun ottamatta tämän jutun kirjoittamista), puhuttu juurikaan työasioista tai tehty kotitöitä. Olimme vain yhdessä ja kiitollisina nautimme kaikesta hyvästä, mitä elämäämme on suotu.

Täytyy sanoa, että teki niin hyvää. Yhteinen aika rakkaiden kanssa jää valitettavan usein vaille ansaitsemaansa huomiota. Tämä tuli tarpeeseen. Myös pääsiäisen kaunis aurinko antoi jo makua kesän saapumisesta ja aamu-uinnit meressä, auringonpaisteessa tuntui enemmän kuin hyvältä. Vaikka nautin kaikista vuodenajoista ja työstäni –  huomaan odottavani jo kesää, ehkä enemmän kuin aiemmin.

Toivottavasti pääsiäisen aika oli sinulle antoisa. Toivon, että sait antaa ja vastaan ottaa rakkautta, läsnäoloa ja viettää lomaa. Me tarvitsemme vapaa-aikaa palautuaksemme arjen kiireistä ja aikatauluista. Usein huomaamme vapaa-ajantarpeen vasta kun pysähdymme ja rentoudumme. Pysähtymiset ovatkin yhtä tärkeitä kuin eteenpäin menokin. Molemmat ovat tärkeitä, mutta ne on hyvä pitää tasapainossa.

Päällimmäisenä tunteena juuri nyt ovat rakkaus ja kiitollisuus – ajatuksissa oivallus pysähtymisen tärkeydestä. 

Iloa ja energiaa kevätviikkoon! Olkoon se täynnä ihania asioita ja hyvää oloa!

Lämmöllä,
Karita

Kuvat: Viola Virtamo / Cozy Publishing / Hyvää huomenta

Kommentit (1)

  1. Tomppa

    Hei Karita olen ihaillut huoliteltua tyyliäsi. Nahkahameet ja nahkahousut pukevat sinua kivasti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *