Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 17.10.2016

Maanantain positiivinen ajatus 17.10.2016

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.

Maanantain positiivinen ajatus 17.10.2016

”One reason people resist change is because they focus on what they have to give up instead of what they have to gain.”
– Rick Godwin

Muutos pelottaa aina. Vaikka järki sanoo muutoksen olevan hyvästä, tarkoittaa se usein samalla että on luovuttava jostakin tutusta ja turvallisesta. Esimerkiksi usein ruokaviomuutoksissa keskitymme helposti siihen mitä emme saa syödä. Mitä jos huomio olisikin siinä mitä kaikkea saamme nauttia? Kun näemme rajoituksien ja luopumisen sijaan mahdollisuuksia on muutos huomattavasti helpompi.
Kun käännämme ajatuksen muutoksen tuomiin positiivisiin seuraamuksiin ja siihen, mitä kaikkea hyvää muutos tuo mukanaan, poistuvat samalla sen tuoma pelko ja sanan negatiivinen sävy. Muutos onkin mahdollisuus.
Joku on joskus myös sanonut, ettei mikään ei ole varmaa – paitsi muutos. Niin, kaikki ympärillämme ja sisällämme muuttuu kaiken aikaa ja hyvä niin. Muutokset voivat olla tie parempaan – onko näin, riippuu sinusta.

Olet rohkea ja onnistut varmasti. Elämänmuutokset tuovat mukanaan voimakkaita tunteita, mutta saattavat olla juuri se voima, joka saa sinut kehittymään ja kukoistamaan juuri sellaisena kuin olet. Ole rohkea – uskalla onnistua!

Rohkeutta, iloa ja tsemppiä viikkoosi!
– Karita

P.S. Muutoksia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tehdään Balanssi-valmennuksessa*. Keskitymme painonhallintaan, stressin poistamiseen ja tunnesyömiseen. Muutoksia teemme matkan varrella kohti tavoitteitamme ja nuo positiiviset muutokset vievät lähemmäs tasapainoa ja hyvää oloa. Tänään 17.10 alkaa uusi valmennusryhmä, johon olet lämpimästi tervetullut. Tehdään yhdessä positiivinen muutos ja mennään askel askeleelta kohti elinvoimaista ja energistä oloa.

* yhteistyössä Balanssi-valmennus

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *