Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 15.8.2016

Maanantain positiivinen ajatus 15.8.2016

Maanantain positiivinen ajatus 15.8.2016

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.

On helpompi olla kun tietää kuka on.

-valmentamo

Tämä lause on Valmentamon käsialaa. Valmentamo on koulu, jonka itse kävin valmistuakseni LCF Life Coachiksi. Opettajani Anne Karilahti auttoi minua oivaltamaan monia asioita itsestäni koulutuksen aikana, ja täytyy sanoa, että yllä oleva lause pitää enemmän kuin paikkansa. Kun oppii ymmärtämään kuka oikeasti on ja mikä oma elämäntehtävä on, näkee kaiken selkeämmin. Ksymykset joihin ennen vastasin ”en tiedä”, saavat vastauksen intuition tuomana kuin itsestään.
Tänään, maanantaina alkaa Balanssi-valmennus, jossa saamme vastauksen kysymykseen: ”Kuka olen ja millainen haluan olla tulevaisuudessa?”. Opimme ja oivallemme itsestämme uusia asioita valmennuksen jokaisella viikolla. Kun todella tutustumme itseemme ja sisimpäämme, saavutamme myös tasapainoisemman elämän. Opettajani Anne on myös käynyt valmennuksellisen osioni läpi ja todennut sen tehokkaaksi ja toimivaksi valmennuspaketiksi. Kahdeksan viikon aikana käymme Sami Sundvikin johdolla läpi terveellisen ruokavalion, suoliston hyvinvoinnin avaimet ja muunmuassa levon merkityksen. Minun osiossani muunmuassa opit rentouttamaan kehoa, poistamaan stressiä ja ikäviä tunteita sekä löydät keinot päästä irti tunnesyömisestä. Opit myös hyväksymään ja rakastamaan itseäsi sellaisina kuin olet. Saat työkaluja ja löydät askeleesi kohti pysyvää elämänmuutosta.
Tiedätkö sinä kuka oikeasti olet?

Olen mukana matkallasi ja tukena koko kahdeksan viikon ajan.
Lämmöllä, Karita

Kommentit (2)

 1. Jani-75

  Hei Karita olen miettinyt ostatko tyylikkäät nahkahoususi ja nahkahameesi suomesta vai ulkomailta? Ihanaa loppukesää kaunotar <3

  • karitatykka

   Hei Jani.

   Milloin mistäkin. Yleensä suomesta. : )
   Iloa kesään myös sinulle.

   – Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *