Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 14.11.2016

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.

maanantain positiivinen ajatus 14.11.2016

Menneisyys ei määritä sinua. Olet se joksi haluat tulla.
tuntematon

Usein luomamme tarina tai oma totuus on muodostunut menneisyytemme muokkaamana – millainen lapsuus meillä oli, mitä iloja, suruja, onnistumisia tai epäonnistumisia meillä on elämän varrella tähän mennessä ollut. Tutkimukset kertovat, että merkittävimmin meihin on vaikuttanut elämänvaihe syntymästä aina seitsemään ikävuoteen saakka. Koemme asioita kuulo-, maku-, tuoksu- ja kosketusaisteillamme. Tiedostamaton mieli ottaa vastaan asioita totuuksina, ilman kyseesalaistamatta niitä. Seitsemän ikävuoden jälkeen tietoinen mieli alkaa kehittyä ja alamme väittämään vastaan ja kyseenalaistamaan asioita. Sitä ennen muodostuneet uskomukset ohjaavat toimintaamme ja ajatuksiamme tänäkin päivänä.

Lohdullista on tiedostaa että meillä on mahdollisuus kohdata matkan varrella uskomuksemme ja tarvittaessa muuttaa ne – luoda tarinamme uudelleen ja päättää mikä on oma totuutemme. Sen päätät sinä! Menneisyys ei määritä sinua, olet se, joka haluat olla tai joksi haluat tulla. Uskalla olla rohkeasti sellainen sinä, joka oikeasti haluat olla!

Iloa ja ihanaa viikkoa juuri sinulle!

Karita

Kommentit (2)

 1. Mia

  Ihanaa, että kirjoitit juuri tästä aiheesta!

  Olen itse tehnyt vuoden puolentoista sisällä ison muutoksen erään asian suhteen nimenomaan pään sisällä. Ajatuksen kääntäminen ”no kun ei mulla..” tarinasta ”tekemällä töitä mulla on tulevaisuudessa..” tarinaan on vienyt aikaa ja vaatinut paljon töitä omien ajatusten parissa. Mutta se isokin laiva kääntyy, kun sitä ohjataan huolella.

  Kaikki on mahdollista!

  • karitatykka

   Hienoa Mia.
   Olet tehnyt huikean matkan ja jo se, että haluat tehdä muutoksen on jo ”puoli voittoa”.
   Ajatuksilla on suuri voima – kaikkiahan lähtee aina ajatuksesta. Siispä sillä, mitä ajattelemme on erityinen merkitys.

   Kaikki on mahdollista ja tapahtuu juuri silloin kun aika on oikea.

   Iloa ja onnen hetkiä,
   Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *