Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 13.2.2017

maanantain-positiivinen-ajatus.13.2.2017

Ystävänpäivää juhlitaan huomenna tiistaina ja siksi tänään maanantain positiivinen ajatus 13.2.2017 -postauksessa puhutaan rakkaudesta. Ei sillä, etteikö rakkaus ansaitsisi postausta joka päivä… Ilman rakkautta ei elämässäni olisi  merkitystä – elän rakkaudesta ja rakkaudelle.

Meillä voisi olla kaikkea; menestystä, rahaa,  kunnioitusta ja valtaa, mutta ilman rakkautta niilläkään ei olisi merkitystä. Kun taas voimme elää hyvin heikoissa olosuhteissa, ilman maallista mammonaa ja saada antaa, tuntea ja vastaanottaa rakkautta, kokien samanaikaisesti täydellistä runsautta elämässä, ilman tunnetta puutteesta. 

Usein tavoittelemme arvostusta, materiaalia tai valtaa, joka sekin on ok, jos sen saavuttaa teoilla, jotka lähtevät sydämestä ja rakkaudesta käsin. Välillä onkin hyvä kysyä itseltään mitä tavoittelen teoillani ja tulevatko ne rakkaudesta vai jostakin muusta käsin…

Love is our true destiny.
We do not find the meaning of life by ourselves alone – we find it with another.

– Thomas Merton

Rakkaus tekee kaiken arvokkaaksi ja sitä kannattaa varjella. Rakkaus myös on siitä harvinainen, että se lisääntyy mitä enemmän sitä ”tuhlaa”.

Olen onnellinen ja kiitollinen rakkauksistani joka päivä. Tiedän olevani onnekas ja toivon myös sinulle kaikkea rakkautta elämääsi. Muista, että rakkaus lähtee meistä itsestämme, joten siitä on hyvä aloittaa. Rakasta itseäsi niin voit vastaanottaa rakkautta ja rakastaa myös muita.

Juhlitaan rakkautta tänään, huomenna, ensi viikolla, ensi kuussa – aina. Joohan? 

Rakkautta, iloa ja valoa,
Karita

Kommentit (2)

 1. Maarit

  Ihan sydän pakahtuu kun tuota kuvaa katsoo. Niin täynnä rakkautta.
  Ihanaa uutta viikkoa ja ystävänpäivää.
  T.Maarit

  • karitatykka

   Hei ja kiitos viestistäsi Maarit.

   Kiitos – rakkautta tosiaan, isolla R-kirjaimella. : )
   Elämäni valo ja voima asuu tuossa pinessä miehessä keskellämme! Hän on myös syy miksi teen kaikkea mitä teen.. Isompi mies taas seisoo rinnallani tasavertaisena tuulessa, myrskyissä, lempeässä kesätuulessa ja auringon kauniissa loisteessakin.

   Ihanaa ja iloista ystävänpäivän viikkoa!
   Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *