Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 12.12.2016

Maanantain_positiivinen_ajatus

Meillä on valta vaikuttaa ajatteluumme ja sitä kautta elämäämme. Se ei ole aina todellakaan helppoa, mutta mahdollista. Harjoituksen ja tietoisuuden kautta ajatusten suunta lähtee hiljalleen muuttumaan. Maanantain positiivinen ajatus 12.12.2016 -postaus koskee myönteisyyttä. Willie Nelsonin ajatus menee näin:

Once you replace negative thoughts with positive ones, you’ll start having positive results.

–Willie Nelson

Ovatko negatiiviset ajatukset ja tuntemukset sitten huonoja? Eivät – tunne ei ole huono ennen kuin nimeämme sen hyväksi tai huonoksi. Oleellista on antaa kaikkien tunteiden tulla, iloita niistä ja käsitellä ne. Niitä ei kannata yrittää lakaista maton alle.
Ajattelua voi sen sijaa suunnata hyvää ja asioihin jotka vievät sinua eteenpäin. Kannattaakin välillä kysyä itseltään viekö ajatteluni minua kohti tavoitettani tai parantaako se elämänlaatuani?
Usein myönteisesti ajattelevat henkilöt menestyvät elämässä paremmin ja ovat onnellisempia.

Iloa ja hyvää oloa,
Karita

Kommentit (2)

 1. Mia

  Paikkansa pitävä kirjoitus Karita! Ikävät tai ne huonot tunteet ja ajatukset ovat osa meitä. Sen sijaan, että ne sivuuttaisi, voi miettiä mistä johtuu, että ne nimetään ikävästi tai huonoksi. Ja ennen kaikkea niistä ikävistä tunteiden ja ajatusten kautta voi oppia itsestä jotain. Monesti itse asia/ tapahtuma ei ole huono tai ikävä, vaan se miten siihen reagoimme määrittelee sen onko kyseessä hyvä vai huono ajatus tai tunne.

  Aurinkoa päivääsi!

  • karitatykka

   Kiitos Mia.

   Juuri näin – olet upeasti oivaltanut tunteiden ja ajatusten merkityksen.

   Iloa päivääsi!
   Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *