Maanantain positiivinen ajatus 11.7.2016

Maanantain positiivinen ajatus

Maanantain positiivinen ajatus 11.7.2016

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivisen ajatuksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.

 

Olet ihana!
Juuri sellaisena kuin olet. Kiitos, että olet juuri sinä.

 

Vertailemme itseämme usein muihin tai omaan ideaaliminäämme. Jokainen meistä kokee välillä riittämättömyyden tunnetta. Ajattelemme, että emme osaa tai saa riittävästi aikaan tai ettemme ole esimerkiksi tarpeeksi hyviä äiteinä, työntekijöinä tai ystävinä. Vertailemme myös ulkomuotoamme toisiin ja tavoittelemme jotakin muuta kuin mitä olemme. Haluamme ehkä olla hoikempia, kauniimpia, taitavampia ja niin edelleen. Saatamme jopa luulla, että onnellisuutemme riippuu siitä, miten hyviä olemme jossain, mitä omistamme tai miltä näytämme.
Riittämättömyyden tunne on kuitenkin vain tunne, se et ole sinä. Sen takana on melkein aina pelko jostain. Pelon ja tunteen voi huomioida ja sen viestiä kannattaa kuunnella, mutta sitten kiittää sitä ja jättää sille lempeästi hyvästit.
Jokainen meistä on ainutkertainen ja uniikki yksilö. Upea ja ihana juuri sellaisena kuin on, riittävän hyvä juuri sellaisena kuin on ja täydellinen juuri sellaisena kuin on. Koe iloa ja ylpeyttä että olet  juuri sinä, sillä toista samanlaista ei ole.

Halein,
Karita

 

Kommentit (2)
  1. Maanantain positiivinen ajatus 8.8.2016 - Kauneus & Terveys -blogit
    8.8.2016, 09:00

    […] Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen. Mielen voima on valtava, […]

  2. Maanantain positiivinen ajatus 5.9.2016 - Kauneus & Terveys -blogit
    5.9.2016, 07:16

    […] Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen. Mielen voima on valtava, […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *