Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 10.10.2016

Maanantain positiivinen ajatus 10.10.2016

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.

Maananatain positiivinen ajatus 10.10.2016

Where there is love there is life.
– Mahatma Gandhi

Elämää on kaikkialla, mutta vasta kun mukana on tunne, koemme sen energian. Ilman tunteita ei olisi todellista elämää. Vai millaiselta sinusta kuulostaisi elämä ilman tunteita?
Voimakkaat tunteet saavat perhoset leijailemaan vatsanpohjassa, sydämen sykkimään kiivaammin, kehon lämpötilan nousemaan ja energian kasvamaan.

Väsymys väistyy ja päivä muuttuu välittömästi kun tunnemme jotakin suurta. Esimerkiksi kun lapsi katsoo syvälle silmiin ja sanoo ”minä rakastan sinua”,  jonkun halatessa pitkään ja lämpimästi meitä tai sitten kun jokin ärsyttää meitä suuresti – tunnemme energiavirran välittömästi kehossamme. Tunteet eivät ole hyviä tai huonoja, ne ovat energiaa, jonka avulla tunnemme myös olevamme elossa.

Positiiviset tunteet antavat positiivista energiaa, joka saa meidät hymyilemään ja nauramaan – jopa kyynelehtimään. Myös ravinto voi antaa meille positiivista tai negatiivista energiaa, joka sekin tuo jonkin tunteen.
Energiaa ja elämävoimaa on kaikkialla – etenkin jos katsomme maailmaa rakkaudesta käsin.

Iloa ja rakkautta,
Karita

Kommentit (6)

 1. Mia Honkanen

  Tunteet, niin tärkeitä, niin sitovia tai energisoivia! Kiitos, ja ihanaa syysviikkoa 🙂

  • karitatykka

   <3 Kiitos Mia.
   Iloa ja onnellisia hetkiä viikkoosi,
   Karita

 2. Sanni

  Hei Karita! Olisin vähän kiinnostunut balanssivalmennukseen osallistumisesta, mutta mietin voiko/’kannattaako’ siihen osallistua, jos ei ole FBssa? 🙂 Sitä suljettua ryhmää meinaan 🙂

  • karitatykka

   Moi.

   Ehdottomasti kannattaa. Fb-ryhmä on tukena ja antaa vertaistukea osallistujien kesken.
   Oletko Instagramissa? Jos, niin myös sitä kautta voit kysyä esimerkiksi minulta tarvittaessa tukea matkan varrella. Toki pyyttää vaikka mailitse neuvoja jos tulee mutkia matkaan. : )
   Pääjuttu on kuitenkin itse valmennus, etkä jää mistään valmennuksen osasta paitsi ilman fb:tä. : )

   Iloa ja energiaa alkavaan viikonloppuun!
   Karita

  • Sanni

   Mukana kurssilla!! ;))

  • karitatykka

   Mahtavaa! Ilo saada sinut mukaan Sanni.

   Aurinkoa päivääsi,
   Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *