Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Maanantain positiivinen ajatus 1.8.2016

Maanantain positiivinen ajatus 1.8.2016

Maanantain positiivinen ajatus 1.8.2016

On maanantai. Rento ja kiireetön vapaa viikonloppu vaihtuu arkeen. Voisivatko positiiviset ajatukset muuttaa päivän paremmaksi?
Maanantai – uuden viikon alku ja uusi mahdollisuus. Tuodakseni inspiraatiota positiiviseen viikkoon, jaan täällä blogissani joka viikko maanantain positiivinen ajatus -postauksen. Sen tarkoituksena on siirtää ajatukset hetkeksi johonkin positiiviseen.
Mielen voima on valtava, ja siksi sillä, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, on suuri merkitys. Toki näitä ajatuksia voi käydä kurkkaamassa milloin vain, mutta tiedät, että viikon jokaisena maanantaina voit viipyä hetken positiivisten ajatusten parissa. Voit myös jakaa hyvää ja vaikkapa lähettää tämän ajatuksen jollekin joka kaipaa sitä juuri nyt.

Positiiviset tervehdykset ovat peräisin itseltäni tai maailmalta, englanniksi tai suomeksi. Joskus eteensi saattaa tupsahtaa myös lyhyt videotervehdys. Aina kuitenkin aidosti, sydämellä ja positiivisella energialla lähetettynä.


Älä koskaan kadu mitään,
mikä on joskus saanut sinut hymyilemään.

Kaikki iloa joskus tuottaneet kokemukset, ovat mielestäni hyvästä. Ei siis kannata tuntea huonoa omaatuntoa edellisen illan ehkä jopa liian hauskasta illasta ystävien kanssa. Tai katua, kun olet nauttinut kokonaisen suklaalevyn hymy huulilla ja jakanut herkutteluhetken rakkaasi kanssa. Myös erilaisilla ihmissuhteilla on ollut tarkoituksensa ja hyvät hetkensä, näe siis niidenkin arvo. Menneeseen ei voi vaikuttaa, ainoastaan tähän hetkeen ja omiin ajatuksiin. Turha siis harmitella tai katua mennyttä, se on energian hukkaan heittämistä. Elämä muuttuu ja kulkee eteenpäin. Nautitaan tästä hetkestä ja elämän kaikista käänteistä, joilla jokaisella on jokin sanoma ja merkitys.

Iloa ja hymyjä,
Karita

Kommentit (8)

  1. ETSIMÄSSÄ ELÄMÄNTARKOITUSTA – Rakkaudella, Karita

    […] Maanantain positiivinen ajatus […]

  2. KUINKA OPPIA HELPOITEN? – Rakkaudella, Karita

    […] Maanantain positiivinen ajatus […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *